Как тренирам - 24

• 30 623
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
Супер си, Дези Simple Smile Благодаря.
Стана ми интересно с тези китки - 13.5см е моята. Ама какво значение има това, че нещо изтървах. За протокола 165см и в момента се движа между 49 и 50кг.

Днес гръб и задно рамо, добре ми се получи с дъмбелите. Друго си е като има тежести, а не само ластици Simple Smile
Утре вътрешна и външна част на бедрата

Ани, напиши ако е удобно упражненията за вътрешна и външна част на бедрата.

Аз чакам тези дни да ми дойдат дъмбелите и ластика от Декатлон.
Ластика е 15 кг. от дългите и два дъмбела от по 10 кг.

# 586

Аз чакам тези дни да ми дойдат дъмбелите и ластика от Декатлон.
Ластика е 15 кг. от дългите и два дъмбела от по 10 кг.
Замислям и аз да си купя техните дъмбели,но тези в куфара,за да мога да ги прибирам прилежно.В последно време мислех доста и реших да се обурудвам до колкото мога и да си тренирам в къщи,липсва ми залата,уредите и микроклимата,но пък така ще имам свободата когато реша да си направя тренировка.
Днес ,пробвах упражненията,които Дези  сподели и определено д....то ми се подпали,а за финал прибавих лицеви опори и кофички.

# 587
С куфарчето не бяха налични, да не говорим че две седмици следях за да поръчам тези, защото и от тях нямаха налични.

# 588
  • Бургас/Пз
Нона, от тази тренировката избирам само тези, който са за вътрешна и външна част https://kiriltanev.com/domashna-trenirovka-s-lastici-za-zheni/

# 589
Понеже живея много близо до магазина в Пловдив,всяка седмица ходя да проверявам какво имат в наличност.Вчера бяха заредили крив лост,къс лост,малки дискове от 1,25 и големи от 15кг.,няколко гири с различни кг.и пудовки.Но никакви дъмбели с регулиране на тежестта,но аз не бързам.

# 590
Момичета, днес разбрах, че ще позволят отваряне на залите от понеделник.
Тъй като в момента изчаквам поредната си програма от Белчо Христов, той ме попита дали не искам вече да е за залата. Аз обаче добре си тренирам в офиса и мисля да изчакам още 3-4 седмици, докато нещата се нормализират напълно.

Тази седмица съм планирала 4 силови тренировки - две за горна и две за долна част, както и 2 пъти тичане на открито. Засега всичко върви чудесно.
Вчера правих крака и дупе - отпади с дъмбели, преден клек с дъмбел и дълъг ластик, сумо клек с дъмбел и дълъг ластик, хип тръст, румънска тяга, странични махове с ластик и магарешки ритници с ластик.
Днес беше гръб и корем. Утре - бягане.

# 591
Ани, благодаря!

Дороти, в нашият физически магазин секцията с фитнес уреди е буквално празна Joy

Дори и да отворят фитнесите, поне първите две-три седмици ще пропусна ходенето, дори може и повече....

# 592
От къде разбрахте, че ще отварят залите? Аз четох за кина, музеи, но не и залите.

# 593
  • Бургас/Пз
Фитнесите и моловете вероятно ще отворят последни. Утре се очаква някакво разяснение по въпроса.

Днес бицепс, трицепс, предно и средно рамо и корем. Учудващо пулсът през цялото време ми беше много висок. Видя ми се странно, но се чувствах добре. Като приключих още докато разтягах вече беше нормален. Не знам на какво се дължи, мисля да обвиня жегата.

Дези, утре ще направя твоята тренировка за долна част. За момента не правя никакво кардио, защото не искам повече нито грам да свалям, а на мен то така ми се отразява. От неделя тренирам всеки ден, надявам се да е така поне до петък.

# 594
Ани, и аз правих рамо+бицепс+корем преди малко.
Сутринта тичах.

Би ли споделила любима тренировка за рамо?
Днес разбърках реда на повторенията, за средно рамо само 2 упражнения.
Спи ми се жестоко. На последното упражнении се прозявах. 😅
Размазах се.

Днес пих креатин за първи път в живота.
Чувствам се като лабораторна мишка.🙈🙉🙊

Едит:
Местния ми фитнес отваря днес! Ужасно се развълнувах.....🤩

Последна редакция: ср, 13 май 2020, 08:24 от Deziderata

# 595
  • Бургас/Пз
Дези, ще я пусна като се прибера, че на работата нямаме достъп до много сайтове, а през тел не ми е удобно.

Тези, които следят Брет Контрерас, моля ви споделяйте основни неща тук, защото аз няколко пъти го почвам и нищо не схващам. То вярно, че английският ми е на училищно ниво, но наистина нищо не разбирам от обясненията му.

# 596
Основното при Контрерас е, че глутеусът забравя бързо, и му трябва минимално тренинг ×3 седмично, оптимално ×4.

Тренировките започват винаги с упражненията за глутеус, и то с тежки глутеус мост (always start with heavy bridging) 2-4 серии по 5-20 повторения
2.  Хип тръст 2-4 серии по 5-20 повторения
3. Тяга 2-4 серии по 5-20 повторения (дърпащо)
4. Клек ( quad dominant exercise)
5. Сумо клек ( или друго Glute accessory exercise)

Може би Глутеус мост и Хип тръст са взаимно заменяеми.
Упражненията в програмата са 4.
После се тренират останалите мускулни групи.

В ден за почивка се правят упражнения 10мин за активация.

Това е основното. О, и да се вдига и кляка прогресивно с тежко. Има програми, ще ги прегледам пак.
Сега се зачетох в Lean Gains и не мога да се спра.

Сутринта тренирах глутеус и гръб. Но нямам тежко.

# 597
  • Бургас/Пз
Дези, понеже предвид положението тренираме и двамате с мъжа ми вкъщи, та доста се увлиам от това, което той прави и следи в ютуб. Последно време правя някои от тренировките в този канал, като съответно с много по-леки тежести и не се бъхтя като този пичч, но като цяло съм доволна и виждам добър резултат за рамото. Със сигурност не е нещо, което не знаеш и не си правила https://www.youtube.com/watch?v=0FIu_06FmsY
Също много ми харесва и тeзи тренировки на Анита https://www.instagram.com/p/B7mCsZwpDyA/  https://www.instagram.com/p/B2uYYs2pRf0/

Много ти благодаря за разясненията за Брет. Никога досега не съм тренирала глутеуса три пъти седмично, защото винаги съм смятала, че като голяма мускулна група има нужда от повече почивка. Този човек, обаче определено има различен поглед и смятам да опитам така, както казва той и да започна с 3 пъти седмично. Днес стартирам, ще докладвам след 1 месец какви съм ги свършила. Направих тренировката, която ти беше написала и много добре ми се получи, хареса ми доста. Максималната тежест за този момент ми е 20кг, но колкото толкова, просто няма възможност за повече в къщи.
Гледах няколко клипчета с Брет и в събота ще пробвам тези упражнения https://www.youtube.com/watch?v=LGi4cpO2bqA , ще видя как ще съм с времето и може да добавя нещо и от тези https://www.youtube.com/watch?v=HoO-wfBZagk . Лято може и да няма, обаче няма да се откажа от кръгло дупе. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 598
Момичета знаете, че се боря с целулит на бедрата и дупето. Забелязах промяна, а именно. Когато ходех на фитнес, упражнения за долна част ги правих с тежести от по 15-25-30 кг. в зависимост от упражнение и бях ви споделилила, че целулитът стана по- видим. Сега упражненията вкъщи са само с гири 3 кг и целулитът значително сякаш намаля или поне не е толкова видим.

Незмам въобразявам ли си?

# 599
  • Бургас/Пз
Kissing Heart
Момичета знаете, че се боря с целулит на бедрата и дупето. Забелязах промяна, а именно. Когато ходех на фитнес, упражнения за долна част ги правих с тежести от по 15-25-30 кг. в зависимост от упражнение и бях ви споделилила, че целулитът стана по- видим. Сега упражненията вкъщи са само с гири 3 кг и целулитът значително сякаш намаля или поне не е толкова видим.

Не знам въобразявам ли си?
Имаш ли промяна в теглото и обиколките? Може да си задържала повече вода от силовите упражнения. Ама не знам дали е така и дали има връзка.... При мен обаче за съжаление е точно обратното Confused

Дези, да ти се оплача, похваля, че имам такава мускулна треска на глутеуса, каквато не съм имала от както затвориха залите Stuck Out Tongue Winking Eye

Споделям ви и последната тренировка за ръце, която правих и ми хареса. Изобщо на Heather robertson много неща ми допадат и често си я пускам. https://www.youtube.com/watch?v=iMmge2OrC-M Някои от упражененията за задно рамо ги замених с трицепс, защото него го правя с гърба.

Общи условия

Активация на акаунт