Как тренирам - 24

• 31 212
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
  • Велико Търново
Ани, защо си губиш времето и енергията да обясняваш? Всички, които поне веднъж сме сядали на такава машина ни е ясно, че бедрено разгъване с такива повторения и серии няма как да го направи никоя от нас.Ако, все пак някоя дама, която не е на химия го направи, лично аз с името си ще се извиня.
Аз съм писала, че на лег пресата избутвам по 100 кг. но това ми е първата серия, а втората и третата са между 75 и 90 кг. Пак казвам, че аз нямам никакви претенции за нищо и освен това нищо не ми е кисело, солено и т.н.
В крайна сметка темата стана леко тегава да обсъждаме на Пънк постиженията.

Така вече втори ден не съм тренирала, но утре сутрин съм в залата-нали отново има грипна ваканция, аман!
Вероятно ще е кардио и корем, събота и неделя съм по 12 часа на работа и няма кога да отида, но понеделник живот и здраве започвам в ритъм. Мразя да ми се нарушава графика и както често казвам, ако умра без да съм го планирала много ще ме е яд.

# 436
  • Бургас/Пз
Сис, Heart Eyes
Това с планирането много ме разсмя. Истината и при мен обаче е, че не планирам ли нещата, не мога да вместя всичко, което искам.
Моите са в грипна от понеделник и направо вече ми идва в повече и другата седмица, ама какво да се прави Sad
След 4 поредни тренировки, днес почивам. Още имам МТ на глутеуса от магарешките ритници на смит машината. Пробвах и хип тръст с два диска по 15кг, лоста мисля, че и той е 15 и мисля, че и те са виновни.
Вчера правих рамо и бицепс и преди да започна тренировката пробвах набиранията. Успях 3 широки и 5 тесни и съм доволна, че пак мога да ги правя. Simple Smile
Утре крака, вътрешна и външна част на краката, като смятам да сложа и тежести на глезените.

Р.Р. Какво ви е мнението за тренировките от този тип. Има вероятност утре да не мога да тренирам и така ще стане, че тази седмица ще пропусна тренировката за гръб. Чудя се дали да не я съчетая с днешната за крака и да направя нещо подобно. Притесненията са ми накрая да не стане - ни риба, ни рак.
https://www.instagram.com/p/B6TUByyHCuS/

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 10:24 от ani_d

# 437
След горна част в сряда, вчера успешно направих домашна тренировка за долна част.
Вкъщи не ми е особенно мотивиращо, но пък е приятно. Децата и те се мотивират покрай мен. Лошото е, че за сега повече ми пречат.
Мислих да приключа темата с тежестите, но много мразя да живея в самозаблуда. Исках за себе си да видя, аз ли греша, понеже пък мнението на мнозинството явно определя възможносттите на индивида. Ветрена, ако не се бъркам, беше казала, че тренира на машини technogym. Реших да проуча тази марка. Видях, че това са машини, които ползват в Пулса. Малко се разубедих, понеже съм тренирала веднъж там. Определно уредите им не ми харесаха, защото наистина са с малко тежести и не можах да си направя хубава тренировка. Така де, не е моето място. В Пулс обаче, не може да отида и просто да си направя една тренировка и реших да потърся други фитнеси.
Намерих един в близост до офиса, който също е оборудван с уреди на technogym. Реших да му дам шанс и да го разгледам в обедната почивка. Хората бяха много любезни. Разгледах уредите. Седнах специално да пробвам уреда за бедрено разгъване. Беше на 55 каквато и да е мерната единица. Викам си, Ани много ги разбира нещата, аз това не мога да го помръдна, но дай да пробвам. И докато се глася да пробвам, инструктора до мен каза "Това ще ви е изключително тежко!". И докато го каза направих 3-4 повторения. Поопули се човека. Усетих, че ми е леко. Сложих маркера на максималните 80 /съжалявам не преброих плочите/ и твърдо убедена, че аз не мога да ги вдигна повече от 2-3 пъти /според доста по- разбиращи от мен хора/ се напънах, ама пък с една такава лекота тръгна. Направих 4-5 бройки, без особенно усилие. Вярвам, че и 4х12 ще мога, но бях в цивилни дрехи, незагряла и реших, че вярвам на себе си повече и няма нужда да се доказвам и на този фронт. Бях поразгледала залата и времето напредваше и реших да се връщам. И така! Та за себе си, аз намерих истината! Съжалявам, че нямаше 90!

# 438
  • Бургас/Пз
Викам си, Ани много ги разбира нещата, аз това не мога да го помръдна, но дай да пробвам.
Значи, поне 5 човека в темата ти казаха едно и също, ти обаче реши, че аз много ги разбирам. Няколко пъти ти казах, че прекаляваш с тона и с начина си на изразяване, но ти ни най-малко разбираш от дума.
Ок, така да е, доволна си от себе си и можеш да спиш спокойно.
Понеже "много ги разбирам нещата", само ще помоля някой да се заеме с пускането на следващата тема.

# 439
  • София
Ани, рано е за следваща тема. Едва на 30 стр. сме.

# 440
Честит празник, дами! Пожелавам ви здраве и много усмивки!

# 441
Честит празник, момичета! Вчера правих крака и дупе, днес гръб и бицепс. Успях да направя първите си две набирания. Дали правилно или не незнам, обаче ми стана много драго 😁 За пореден път се убеждавам, че концентрацията е много важно нещо за успеха ✌️💪

# 442
Нона, браво за набиранията! Дори и да не са супер технични, важното е, че си успяла. Техниката ще я отработиш с времето.
Аз вчера тренирах долна част. Напоследък все по-трудно успявам да си изморя краката. Липсва ми усещането да се "извлача" от фитнеса. Днес домашна тренировка горна част.
По план имам две тренировки вкъщи и две във фитнеса, но тъпото е, че във фитнеса ми се падат понеделник и четвъртък. Съответно и двете трябва да са за долна част. А ми се иска да имам по една по-сериозна тренировка за всяка група и още не мога да си избистря как да го направя. Тази седмица планът е следния, вчера долна част във фитнеса, днес горна вкъщи, сряда почивка. Четвъртък пак горна част, само че във фитнеса и петък долна вкъщи. Не ми харесва максимално, но ще видя как ще се чувствам в събота.
Хубавото е, че за сега държа килограми, но ми се показа лек релеф на краката и пресата пак почна да личи. Явно чистя бавничко. Дано да продължи така, въпреки залитанията в храненето.

# 443
Здравейте момичета,ами от днес започвам домашни тренировки, фитнеса в който ходех затваря врати.
Всеки може да си направи една перфектна тренировка в къщи. Ето и програмата ,която ще приложа:

Набиране – 5 повторения

Лицеви опори – 10 повторения

Клек с ръце зад врата – 20 повторения

Трите упражнения се правят едно след друго без почивка. Почиваме 3-4 минути и правим следващия „кръг“, почиваме още 3-4 минути правим последен трети кръг.

След почивка от 5-6 минути минаваме на следващата група упражнения:

Планк – 60 секунди

Катерач – 45 секунди

Коремни преси – 20 повторения

Упражненията се правят отново без почивка помежду им. След 2-3 минути почивка правим втори кръг, след още 2-3 минути почивка трети последен кръг.

Това е, натоварвате цялото тяло по начин различен от този в залата.
Следващите дни ще включа ластици и ще разнообразя упражнения,няма да е  същото като в залата ,но ще трябва да се подържа тонуса,формата и здравето.

Последна редакция: пт, 13 мар 2020, 16:46 от doroti1

# 444
Затвориха ни фитнесите тук, а и май в цялата страна. Минаваме ли на домашни тренировки Simple Smile

# 445
Затвориха ни фитнесите тук, а и май в цялата страна. Минаваме ли на домашни тренировки Simple Smile

О, да, минаваме, никакво спиране! Дори и заради короновани вируси Blush
Току-що приключих работния си ден с почистване и дезинфекциране на малката ни стая за фитнес в офиса. Направихме я преди четири години с любимия, аз тренирах в нея всеотдайно една година, а после тръгнах на фитнес. Той продължи още една година и се присъедини към мен. Добре, че не я развалихме, както планирахме. Сега ще си я ползваме отново Blush
Имаме крос тренажор, комбиниран уред тип "гладиатор", лежанка, разглобяеми дъмбели, гири, лост, много тежести, ластици... Колегите, които също не ползваха стаята, отново имат интерес към нея, особено като видяха колко старателно я почистих Grinning
Само трябва да сложа една бележка да внимават с какви обувки влизат вътре, щото шефката е лоша Stuck Out Tongue Winking Eye

# 446
  • На планетата земя
Аз днес успях да тренирам за последно,от утре тренировките вкъщи.Simple SmileИзвадих дюшек,гирите,топка,две седмици ще е така,а може и повече. Simple Smile

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 05:23 от BUBA_k

# 447
Vetrena, как ти завиждам за залата! Даже не е благородно! Stuck Out Tongue Winking Eye
И аз временно се местя в темата за домашни тренировки. Само се надявам и храна да остане по магазините!

# 448
  • Пловдив
Предимно вече тренирам вкъщи. Гледам да са отделни групи и избягвам тренировките за цяло тяло (някъде бях чела, че не са толкова ефективни).
Това, което аз тренирах вчера е горна част:
- лицеви упори - 3х10
- single-double-row - 3x10
- придърпване на диск към тялото в полуклекнало положение (не знам как се казва това упражнение) 3х10
- around the world - 3х10

И останалата част от тренировката посветих на коремчето, че.. там е плачевно 🙂

# 449
Аз съм с Мултиспорт и последно тренирах днес на обяд. Сякаш бомба беше паднала, 10 човека на кръст. Днес имам имейл, че от 18:00 часа днес, до второ нареждане, картите няма да са активни. Канех се на груповите тренировки, явно се отлагат.
Вкъщи имам само два к-та гирички и обръч, така че ще наблегна на тях.
Пробвах домашна аеробика - нещо не е за мен. По-скоро гледам видеа, за да си харесам някое ново упражнение.  Поне ентусиазъм не ми липсва и за късмет засега у дома сме здрави.

Общи условия

Активация на акаунт