Юли, август без проблеми, а СЕПТЕМВРИ - вън от тез кореми

• 25 765
  • 278
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте,днес бях на ежемесечния ехограф.Всичко е наред с бебо Laughing.Глава,коремче,бедро излиза в норма.Д-ра отново ми каза за килограмите че нямя смисъл да гледаме-то винаги излизат някакви кила,ама са ала-бала един вид.Все пак логично погледнато той мери дължина на кости,диаметър на глава,коремче,това няма нищо общо с тегло на кости,мускули,мастна тъкан.
Малко се разочаровах че новата частна клиника няма да е готова до термина ми(така се надявах) и най-вероятно ще раждам в родилен дом Весела,но все пак по-важно е д-ра а не клиниката..Пък и по-важното е бебето да е добре WinkОт радост за бебо изядохме с моя мъж по едно кремче-брюле в хепи Heart Eyes
Това е от мен,приятен ден на всички  bouquet

# 106
СРЕЩАТА ПРЕДЛАГАМ ДА ИЗМЕСТИМ ЗА ЧЕТВЪРТЪК, ЗА ДА ДОЙДЕ И ЛЕСИ!

# 107
Здравейте, момичета!

Относно срещата в четвъртък - какво ще кажете да я направим в пицарията "Мис Каприз" на ул. "Кракра"2А. Това е бившият младежки дом "Лиляна Димитрова". В дясно от него има доста голям безплатен паркинг. В 9:30 часа ще има лекция на тема "Къпане, масаж и обличане на бебето". Може и там да се почерпим, а може след лекцията да отидем и на друго място - например в парка отсреща.

Поздрави на всички майки и бебоци от нас с Бебко!

bouquet

# 108
  • София
Здравейте, чаровни септемврийки! От утре и аз вече официално съм си вкъщи, взех си няколко дни отпуск преди болничния и за известно време се разделям с работата. Чувствам се малко странно от този факт. Уж чаках с нетърпение да дойде времето да си мързелувам вкъщи, а днес до последно отлагах тръгването от офиса. Не знам дали ме разбирате. Simple Smile Сега се надявам да мога да се вклювам по-често, защото обикновено ми остава време само да ви чета, но дори и така винаги се чувствам съпричастна на всичко, което се случва. Честито на рожденничките, които пропуснах да поздравя. Пожелавам ви да сте живи и здрави и да се наслаждавате на радостното очакване на най-прекрасните бебчовци!!

# 109
  • София, "Младост 3"
БЛАГОДАРЯ ВИ!

За жалост Дани е болен и няма кой да помогне а той е зле... затова прегледа се отлага докато се стабилизира детето.

Весело прекарване на срещата - съжалявам, че за пореден път ще липсвам.. но ви се радвам на снимките, на дружбата и на контактите... а за мен остава поне виртуалното познанство!

# 110
катнадийн, може ли да ти помогнем с нещо?
поне за 1 час няма ли кой да го гледа Дани?

# 111
Здравейте!  bouquet
Днес ходих при доки да ми види изследванията. Всичко е наред, Слава Богу, а така се бях притеснила... Нали в изследването на обикновената урина пишеше "доста левкоцити". И понеже доки не реагира никак на това, аз го попитах какво ще рече. Той каза, че след като вагиналния секрет е чист, значи това не е проблем, просто при някои бременни ставало така. Вече съм спокойна. След 2 две седмици пак съм на консултация. И на мен ми даде вече обменния картон. Накрая на август по всяка вероятност ще ме оперират. Дано всичко да мине благополучно. Желая го от сърце на себе си и на всички вас. Praynig
Напоследък и аз не спя добре, а много ме изморява ходенето. Малката днес беше последно на градинка, че излизат един месец във ваканция. И ще съм ангажирана с нея.
Целувки на всички вас.

# 112
Здравейте коремчовци!!! При мен нищо ново няма засега..само се чудя дали е само при мен или вече просто бебчовците нямат мноого място в коремчетата да мърдат. Днес не беше много активен малкия мушморок, но има моменти в които си мисля че от някъде ще изскочи я краче, я ръчичка, голямо протягане пада. Вие къде ги усещате най-много? Аз си мисля , че малкия немирник пак е застанал напречно, зяащото най-го усещам когато легна настрани, разтяга навсякъде от ляво или дясно ккоремчето. ooooh! А какво представлява обменния картон? Скоро сигурно и аз ще си имам, ама ми е любопитничко Crazy
Някои варненки ще ходят ли на мероприятията по време на световната седмица на кърменето?

# 113
Здравейте сладурки,
Ирини, Денис ще направя снимчици и с радост ще споделя какво намерих, стига да ми го донесат Хахахаха.
Уж беше в магазина изложено, но те ми казаха "Ще ви звъннем до края на седмицата". Предполагам, че ще го получа Петък или другата седмица.  Praynig

За срещата - ако е сряда, мога чак към 13.00ч, иначе всеки друг ден мога от 11ч нататък. Просто по-рано не мога да си организирам всички домашни задачки. Ако се разберете по-рано, аз ще дойда в 11ч. Ави, аз предпочитам Сити центъра, но ако другите момичета искат Мис Каприз и аз ще дойда там.

Катнадийн, и аз се присъединявам към питането на Иринии - не може ли поне за час да организираш нещо за Дани. Надявам се, че не е чак толкова зле, но от думите ти се разбира, че е нещо сериозно.

Иринии, аз имам подобни симптоми на очите когато не съм се наспала добре - като кървясали с кръвоизливчета и влажни.
Целувки

# 114
Относно срещата съм за четвъртък 11ч. в Сити Център !

catnadeen какво му е мила на Дани?На бебока ли прегледа отложи?Как се справяш,съвсем сама ли си? Cry

Искам да ви се оплача,че от няколко дни вечер или ми се гади зверски или се побърквам да повръщам /както преди 1 час докато не остана ни капчица дори вода за повръщане/,все едно съм в началото на бремеността си ,не в края  Sick какво е това нещо  #Crazy

# 115
Здравейте момичета
За срещата и на мен ми се ще да чуя лекцията за бебчето че май доста неща съм забравила
Аз искам да споделя радостта си с вас с татито ходихме на пазар и понакупихме неща за бебо Още мноооооого ми остава но днес си капарирах и количката И аз като Кариган си взех Jane  от Премама
Остана ми креватче и скрин и серията Авент , Мустела , и нещата за банята
Вие какво мислите за шкафчетата с ванички  newsm78 Още не мога да реша къде да къпя бебо Не ми се ще да е в наща стая защото трбва да я затоплям а после да я проветрявам сериозно до 21 грасуса и това значи че трябва да кърмя в друга стая а знам че не е хубаво да се сменя много много мястото на кърмене за да е спокоен бебчо Колебая се дали да не си купим ваничка със стойка и да се къпем в банята и от там в стаята но пак трябва да затопля защото как ще го внеса мокър бебо на 21 градуса
другото за което се сещам е да топля стаята на детето / Дари / и да къпем бебо върху нейния скрин, да се обличаме там и после да се кърмим в наща спалня На Дари и без това проветряваме сериозно а и до късно спи на отворен прозорец
Вие как смятате да организирате този процес
Благодаря за съветите предварително
Катнадийн стискам палци Дани да се оправи бързо
Момичета свиквайте от сега Бабите знаят само съвети да дават и да критикуват но опре ли до помощ "Който си има дете да си го гледа"Така че забравяме за фонд свободно време от септември  Joy
Поздрави

# 116
  • Sofia
Да се изкажа бързо за срещата, че малкия сега ще приспивам - тоя път се уля с игри Mr. Green Та и в сряда и в четвъртък е ОК. Когато и да е, ще се уговоря с мъжа ми да гледа Виктор. В СИти СЕнтъра ми е по- удобно и на мен, мис Каприз ми е вече доста далеч  bouquet

# 117
Здравейте мами!
Много съм несериозна с моите включвания, но вече ще съм на линия по-често, защото днес ми е първия реален ден по майчинство! Много съм щастлива от този факт Laughing Разхождах се по разни магазини, ходих на кола маска, проявих се като домакиня, поспах следобеден сън, изобщо..кеф Wink
Засега сме ОК, бебчо ритка, особено сутрин и вечер newsm44. Хълца по няколко пъти на ден за по 2-3 мин. Краката доста ми се подуват от жегата, последния път нямах албумин. Утре ще ходя да си взема резултати кръв/урина. Нещо и киселините ми се възвърнаха, ама Talcid -а върши работа. С кг съм +12.
Да се похваля, преди няколко дни оборудвахме бебока с количка - един приятел ни даде шасито на Quinny Fashion, и му купихме зимен кош Dreami (от магазина в Павлово), мн е гот, таткото още не може да и се нарадва и от време на време тества количката из къщата Simple Smile Simple Smile Аз бях привърженик на идеята за чисто нова, ама така стана по-добре, иначе нямаше да ни е по джоба това Quinny. Мислехме само да капарираме, ама в магазина приемат само до 2 седмици капаро, та направо се уредихме.
Да ви попитам - вие ползвате ли кола-маска, и ако да, дали е препоръчително в 9 месец (имам предвид крака и цял триъгълник)?
Ще се включа в срещата, но мисля да отида и на лекцията в четвъртък, та ако остане за 11 ч, ще дойда малко по-късно, че да си видим мърдащите кореми!
хайде до скоро
П.с адски ми е топло и не мога да заспя (като много от вас), и утре май ще поръчваме климатик.

# 118
Яни, аз смятам да го къпем в банята, както процедирахме с Цецо. Имам печка ще я затопляме, ще затопляме и спалнята, но е доста по-удобно на ваничка със стойка. Водата няма да мъкнем с кофи и т.н. както едно време къпеха племенниците ми, то досадна работа, ами от душ-слушалката направо във ваничката, после изливаме в душ кабината и готово.
Момичета чели ли сте това: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=42488.0;all , чак ми се прииска и у нас да е така в това отношение.

# 119
Здравейте!
Както на повечето от вас така и на мен ми е супер топло и не мога да спя,а ставам сутрин рано покрай малката и не знам до кога ще карам на това темпо.
Ирини, кумата ми роди 2 седмици преди термин-в 38 г.с.Утре ще ходя да е видя,станах редовен посетител на родилния дом,в който ще раждам,напоследък доста често ми се налага да ходя на свиждане Mr. Green.
Pycki,попитах за креватчето от къде са го купили и тази моя роднина ми обясни,че са го правили по поръчка в един магазин на ул.Скопие в Пловдив,показали са й някакъв каталог с доста модели и тя си избрала този.
catnadeen,съжалявам,че малкия е болен.Знам какво е и то в тази жега,малката на скоро ми беше с висока температура,хрема и кашлица,но слава богу размина ни се антибиотика.Дано всичко да се оправи по-бързо,а на теб стискам палци и се моля всичко да е наред Praynig.

Общи условия

Активация на акаунт