Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява събитието на Витоша на 4 август?
Какви са впечатленията от д-р Кълвачева?
Какви са препоръките за бебешка количка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява събитието на Витоша на 4 август?
Събитието на Витоша на 4 август е пикник и разходка, организирани от жените от септемврийската група в София. Сборният пункт е при кабинковия лифт Симеоново в 11 часа, като се предвижда отиване и връщане с лифта. Идеята е на Мила84, като целта е да се съберат и да се забавляват. Събитието е предназначено за всички желаещи септемврийки от София и гостуващите на столицата.
-
Какви са впечатленията от д-р Кълвачева?
-
Какви са препоръките за бебешка количка?
-
Какви са впечатленията от приема на Малтофер?
-
Какви са впечатленията от прегледа с ултразвук?
От радост за бебо изядохме с моя мъж по едно кремче-брюле в хепи 
Сега се надявам да мога да се вклювам по-често, защото обикновено ми остава време само да ви чета, но дори и така винаги се чувствам съпричастна на всичко, което се случва. Честито на
А какво представлява обменния картон? Скоро сигурно и аз ще си имам, ама ми е любопитничко 

какво е това нещо
Още не мога да реша къде да къпя бебо Не ми се ще да е в наща стая защото трбва да я затоплям а после да я проветрявам сериозно до 21 грасуса и това значи че трябва да кърмя в друга стая а знам че не е хубаво да се сменя много много мястото на кърмене за да е спокоен бебчо Колебая се дали да не си купим ваничка със стойка и да се къпем в банята и от там в стаята но пак трябва да затопля защото как ще го внеса мокър бебо на 21 градуса 
. Хълца по няколко пъти на ден за по 2-3 мин. Краката доста ми се подуват от жегата, последния път нямах албумин. Утре ще ходя да си взема резултати кръв/урина. Нещо и киселините ми се възвърнаха, ама Talcid -а върши работа. С кг съм +12.