Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява събитието на Витоша на 4 август?
Какви са впечатленията от д-р Кълвачева?
Какви са препоръките за бебешка количка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява събитието на Витоша на 4 август?
Събитието на Витоша на 4 август е пикник и разходка, организирани от жените от септемврийската група в София. Сборният пункт е при кабинковия лифт Симеоново в 11 часа, като се предвижда отиване и връщане с лифта. Идеята е на Мила84, като целта е да се съберат и да се забавляват. Събитието е предназначено за всички желаещи септемврийки от София и гостуващите на столицата.
-
Какви са впечатленията от д-р Кълвачева?
-
Какви са препоръките за бебешка количка?
-
Какви са впечатленията от приема на Малтофер?
-
Какви са впечатленията от прегледа с ултразвук?
Ще търсим нещо подобно на този сладурски модел! 

Малко ни остава, дайте да държим здраво.
...По4ти....В4ера док. забеляза "дефект на междукамерната преграда" на сър4ицето: малко отвор4е между двете камери, което би трябвало да се затвори непосредствено преди или след раждането..Би трябвало
Ако ли не се полу4. така нар. "Шум на сърцето", което пак уж е безобидно и се оправя с разтежа...незнам..дано
Дано вси4ки беб4ета и мами са добре
Сигурно и при много от вас е така
?Не ми се иска излишно да се притеснявам и да си внушавам лоши работи,но все пак дали и при някоя от вас е така?
После ще ми липсват тези движения,така съм свикнала
При мене проблемът е, че не зная дали ще устискам още месец
. Чудя се какво да правя, вече ме е страх и на разходка да отида, за да не би като се движа да ускоря процеса. Трябва да уточня, че засега, слава Богу, нямам болки и контракции. Моля ви, ако някой знае, да ми каже дали е възможно околоплодния мехур да се спука без преди това да съм усщала някакви контракции. Има ли някакви предупредителни усещания???