Юли, август без проблеми, а СЕПТЕМВРИ - вън от тез кореми

• 25 763
  • 278
  •   1
Отговори
# 90
Sta_nimira, прочети и това - относно "подготовката на перинеума":
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=109447.msg1987230#msg1987230.
Лека вечер на всички и само хубави сънища Simple Smile

# 91
  • София, "Младост 3"
здравейте
имам някои проблеми - скъсена и омекнала шийка на матката, бебе в предстартова позиция
и друг - дилатирали легенчета на бъбреците - идея за фетална морфология на БЪБРЕЦИ? МАзнейкова не ми върши работа - имам нейно мнение от преди 3 седмици - коренно различно
Трябва ми по възможност по-тесен специялист
Благодаря

# 92
Катнадийн, единственият човек, който мога да ти препоръчам и да гарантирам, че каквото каже е на 100% вярно е д-р Марков от Фемина. Много пъти сме го коментирали и не искам да го рекламирам повече, но единствено той е тесен специалист от трети ранг /и то специализирал и практикувал във Франция/. /откри безпогрешно на бебето на моя приятелка нещо, което никой български док не можеше да повярва, че някога може да се види/
Относно скъсената омекнала шийка - нали знаеш, че аз съм така от преди 1 месец /когато лежах в б-ца/, а бебето ми е надолу с главата /ако това визираш за "предстартова" позиция/ от около 1-2 месеца. По този въпрос е най-добре този при когото ще раждаш д асе изкаже и ако се наложи - даже да те приемат за задържане. Ти пиеше ли нещо?
Стискам много силно палци за добри новини!  Praynig

# 93
  • София, "Младост 3"
Ирини благодаря
пия МАгнеБ6 и нош-па
това със скъсената шийка се видя в събота... ще видя и утре
пак ще те помоля за координати на д-ра за който говориш - имах ги, но тъй като се стекоха нещата да ходя при Мазнейкова - не ги запазих - моля те на РС да ги пратиш и цена на преглед
благодаря
"предстартова позиция " - защото главичката е ниско долу /малко над венериния хълм/

Уви не мога да лежа никъде - няма кай да гледа детето... дано другото устиска

# 94
 catnadeen   съжалявам да прочета ,че имаш толкова много проблеми.Немога да ти помогна с информация за доктора,но да ти кажа,че и аз като  irinii съм със скъсена шийка от 6 месец и бебчо също е в такава позиция слезнал много надолу.Пази се до колкото ти е възможно.Моля се всичко  да е наред!  Praynig

# 95
Добро утро,момичета!
Включвам се набързо,за да ви споделя една радостна вест,която току-що научих от моята кума-в 01.50 часа тази нощ е родила момиченце 2.600/48 см. разминала се е  с 5 шева,добре звучеше,всичко минало бързо и не толкова страшно и то без упойка.До последно е седяла в къщи(на 5 мин. контракции) и като отишла в родилния дом била с 5 см. разкритие.
Аз обаче трябва да тръгвам,че днес е първия ден на дъщеря ми на детска ясла и трябва да е подготвя!

# 96
Здравейте момичета! newsm51
И аз от около месец съм със скъсена шийка,едното бебче последно беше седалищно другото напрек.Аз затова все ви споделям че лежа и се пазя,макар че ми казаха че било нормално за седмиците(32-раг.с.) и за това че са близнаци,просто натежават а матката е преразтегната,но аз пия от 19-таг.с. магнерич+но-шпа.
ДАНО ДА УСТИСКАМЕ КОЛКОТО ТРЯБВА  newsm17
За подготовка за зърната ,моята лекарка ми каза за грубата хавлиена кърпа,но на мен нещо не ми се нрави Mr. Green  а и нали не трябваше да си пипаме зърната ,така грубо понеже може да се придизвика контракция ,аз и без това доста си ги имам.
От около месец почнах с тоталното безсъние ,не знам до кога  ще удържа фронта newsm78
Аз в сряда трябва да съм на лекар за пълни изследвания ,и документире за раждане ,понеже от тогава започват да текът 45 дни, а на 8-ми трябва да съм при лекаря който по принцип си избрах да ме оперира,(и понеже на 15-ти трябва да вляза в 9-тиа месец ),можеби тогава ще предложи дата за секцио
ДАНО ВСИЧКО ДА Е НАРЕД  newsm17
Стискайте палци Embarassed
НАДЯВАМ СЕ МОЕТО МОРЯЧЕ ДА СИ ДОЙДЕ КЪМ 16-ТИ,..но каквото стане само да е добре smile3548
ЖЕЛАЯ ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ НА ВСИЧКИ И ДА СЕ ПАЗИТЕ МНОГО МИНА,МАЛКО ОСТАНА(макар че за мен всеки ден си е страшен) smile3525

# 97
 Добро Утро  Flutter

catnadeen съжалявам да чуя,за толкова много притеснения.Добра идея наистина да посетиш Др.Марков както предлага и Ирини и стискаме палци  baby_neutral
Ася къде се позагуби?
irinii   Laughing да,малко промяна направих с любимците симпсон .Сетила съм се за твоята паеля която веднъж беше споменала.Би ли споделила рецептата  Wink
walentin в нашият форум ти се очертаваш носителят на добри вести за родени бебчета и щастливи майки с леко раждане. Да са живи и здрави кумата ти и малката принцеса,бързо възстановяване и прибиране в къщи.
А на твоята малка сладурка   bouquet честит първи ден на ясла и дано и хареса и свикне бързичко и намери там нови ,интерестни прятелчета.
LIBBRA ти си цял герой и се справяш отлично и при все това оставаш оптимистично настроена Heart Eyes
Отностно съня и аз повече от месец ще стане не спя никак и се чудя възможно ли е да се издържи още,но явно може ,освен това май тепърва няма да се спи с бебоците в къщи  #Crazy
Хубав ден момичета и дано днес няма големи горещини  Peace

# 98
Здравейте момичета!
Бързам да се отчета, сега се връщам отЖК, бебочка вече е 2330 ако може да се вярва на УЗ, което е около седмица назад,
тоновете са 140, а аз съм +13 кг, но се чувствам така сякаш са 113;  Взех си болничния и обменната карата, дадох кръв отново за антитела и влагалищен секрет и се надявам всичко да е наред.  Хемоглубина се е покачил на 108, но все още е нисичък и продължавам с желязото, макар да ми понася доста зле, но още малко остана! Сега смятам да поспя, защото цяла нощ не можах да мигна и се чувствам ужасно уморена.
catnadeen, съжалявам за притесненията ти и аз също ти препоръчвам д-р Марков или някой друг специалист по фетална. Посещенията при него ми се отразиха много добре и той успя да разсее тревогите ми. Изпращам ти на лични координатите му.

# 99
  • Русе
ето ни  и нас Hug
престоят в болницата бе само 3 дена,лежах в частна клиника,а не в държавната в Русе.
имам скъсяване около 80% и почти напълно  изглаждане и някакви контракции,но които аз не усещам.доктора каза че може да са подготвителни и са по 5 или 6 на ден.
правиха ми 2 записа на тоновете,бебка е добре,много хубави записи били.
сега пия магнерот 3 по 1 , гелепрал пак на 8 часа,и спазмалгон,защото но-шпа допълнително размеквало шийката,а аз съм нямала такава нужда,това ми каза доктора.
някоя от вас пие ли спасмалгон?
и добре че бебка е седалищно,че с такива показатели досега да съм подила,каза лекаря hahaha
казаха ми да си помисля за дата за секциото,защото пак в ЕСКУЛАП(частната клиника) ще раждам,но доктора ми е в отпуска от 10 до 25 август и мисля да е след нея.само да остискаме с беба Crazy
мислех че имам сравнително лека бременност,но ето че и аз полежах за задържане.
целувки

# 100
catnadeen, стискам палци всичко да се развие добре. Praynig Дръж ни в течение. Дано всичко е наред, понякога лекарите бъркат и само ни стряскат.
LIBBRA, и мен безсънието ме тормози  #2gunfireи все си мисля кога ли ще свърши. После пък ще ни се спи, а няма да можем заради грижите по малките бонбончета, но това е положението.
walentin, честито!
muckata, стискай, още мъничко остана.

# 101
  • София
Здравейте коремки!
Отдавна не съм влизала ама такъв ремонт се вихри в къщи че не ми остава време. Дано свършим до две седмици.
Стискам палци на всички които имат някакъв проблем всичко да се размине благополучно.
Аз пък имам едни много гадни болки ниско долу, доки утре ще се върне от отпуска и ще видим какво ще каже. Когато говориме по тел. каза че може и бебко да ме рита, нали сме седалищно, но за всеки случай да лежа, но нали се сещата с този ремонт че не сядам по цял ден.
Целувки на всички, надявам се утре да мога да се включа пак, за да докладвам.

# 102
Здавейте милички,
Катнадийн, аз ти препоръчвам най-годещо доц. Томова и д-р Марков. стискам палци всичко да е наред.

За срещичка - явно днес отпада. Аз мога всеки един ден от утре, но ако искате да се разберем за сряда, четвъртък, за да се включат повече мами. Ако трябва да избирам местенце, предпочитам София Ленд или Сити центъра, защото за другите трябва да се влиза в центъра, а там има ужасни задръствания, жега и т.н.  За час, аз мога по всяко време след 11ч (само в сряда съм на преглед чак до обед).

Момичета, благодаря ви за помоща за мебелите. обиколих всичко. Мъжа ми едвам диша след магазинния ни маратон уикенда и ме гледа изумен, че аз хич не се умарям. Явно съм си в пика на глезденето и не мога да се укротя, докъто не взема всичко. Трудното бе, че ме посъветваха лекари да търся мебели от чисто дърво, не от плоскости и таклашид. Такива намерих налични и в нужните цветове само в Mathercare.  Много съм доволна от покупките. С килима бе най-трудно, защото за бебе е най-добре килим от 100% памук, но и това намерих.  Grinning Останаха само дребни неща. Колички съм си харесала на Cam "три в едно" - готини и практични.

Целувки

# 103
привет сладурки!
Катнадийн, вече си получила координатите на Марков. Очаквам включване с добри новини от теб!
Лесси, страхотна си! Представям си какви хубавини си взела. Ще пуснеш ли снимки?
За срещата - сряда, София Сити Център в кафенето на първия етаж срещу магазин Крео /май се казваше Кофи Парадайс?/, към колко?
Валентин, честито н акумата ти. Да са здрави и много щастливи - цялото семейство!В коя седмица роди?
Денис, ето ти рецептата, мила - не всички съставки са задължителни! http://kulinar.gbg.bg/recview.php?rid=22
Аз днес дадох урина и кръв, после минах да си оставя блничния лист, после минах през Мол-а - купих си малко дрешки и 1 чифт обувки, бях на педикюр и сега се прибирам - програм амаксимум.
Забелязах, обаче, нещо много странно - очите ми са сякаш възпалени - бялото им е цялото в спукани червени капилярчета и са много влажни. Имам и силно главоболие. Мерих кръвно - ок е.На какво може да се дължи?
Стес, честити ти добри резултати!   bouquet Май всички сме зле със съня... Аз тази нощ спах добре, но като цяло "нищо не е както преди  Wink"

# 104
irinii Благодаря,ще пробвам рецептата  Peace
За срещата - сряда, София Сити Център в кафенето на първия етаж срещу магазин Крео съм За-аз мога след 10.30 сутринта.Lessyy  каза ,че сряда е на лекар до обед !
Lessyy радвам се ,че си се справила с обзавежданетои то съвсем на време.Mathercare имат невероятни неща и съм сигурна ,че си избрала чудесни неща.Давай ги в албума да ги погледнем и ние!

irinii за очите  newsm78 странно и моите са така от събота,аз реших ,че нещо съм слънчасала,защото кръвното ми е 80/50,а и прекарах доста време из Мола където е с климатици ,а после бях навън в жегата ,но....и аз бях озадачена,сърбяха ме много вечерта...Днес почти са се оправили.

Общи условия

Активация на акаунт