Юли, август без проблеми, а СЕПТЕМВРИ - вън от тез кореми

• 25 757
  • 278
  •   1
Отговори
# 150
Привет и от нас!
Няколко дни нямахме нет и ми беше много криво че не мого поне да си ви чета.

катнадиин,Денисе много ми е мъчно че имате такива тревоги с бебчовците,но съм сигурна че в крайна сметка няма да се окаже нещо сериозно,стискам палци.
Стефипросто почивай повече мила,за да не се оказва допълнително натиск,а и бебчето е вече доста порастнала така че спокойно.
Иринии ама много са упорити тези бактерии,важно е че има време да се изчистиш,не се тревожи.
За магнезия аз продължавам да си го пия 4по1 поне до 37 г.с,защото аз така или иначе си имам по много контракции,та ако го спра сега сигурно ще родя.
Няма да дойда отново на срещата,защото няма да се чувствам много добре толкова далече от леглото,а си имам и болки в срамната кост и ми е трудно да вървя.
Вече си избрах къде да раждам и съм много доволна от условия и отношението.Успях да се регистрирам в болница Лозанец при д-р Асенова страхотно ми допадна и от сега нататък мисля че мога да съм по-спокойна,че ще се реагира адекватно и на време.Бебкае още седалищно и нещо въобще няма намерение да се обръща и също така няма да сме от едрите ориентировъчно тегло 2.100 за 34 г.с,но пък иначе си се развива чудесно.Резултатите от изследванията ще си ги видя другата седмица и тогава направо ще ми оформят и всички документи.Останах втрещена когото на въпроса ми-няма ли да ми пускате изследвания за влагалищен секрет? те ми отговориха ами не защото няма пари,това в поликлиниката.Добре че в болницата ще ми пуснат,абе нямам думи накъде вървим.
Много целувки от нас.

# 151
Здравейте момичета!
Денис, и аз стискам палци всичко да е наред с бебчо и да няма никакви проблеми след раждането Praynig
Алексал, и на мен ми казаха даже да спра съвсем с приема на Магнерот, аз имам обаче още 2 хапчета за утре и след това го спирам... Малко ми е притеснено какво ще последва, но щом докторът казва...
Стискам палци на всчки, на които им предстоят изследвания, да са отлични!!!    bouquet
Ирини, и аз съм притеснена от тия влагалищни секрети, защото и аз имах някакви проблеми (имах течение) и си слагах Полижинакс,но и след него пак си имам силно течение... Та и аз ще се чувам с доктора за нови изследвания и да видим какво ще правим... Притеснявам се, че няма да имам време да ги изчистя тия гадини, ако има такива де... Sad  Дано при теб нещата се оправят  Praynig
За срещичката, ами при цялото ми желание, едва ли ще мога да дойда... в тая жега не мърдам никъде, че ми става лошо Sad
Хубав и приятен ден на всички! Heart Eyes Hug

# 152
Здравейте момичета!! Включвам се за да ви кажа да стискате палци на LIBBRA , днес се чухме , приели са я в болница, защото преди 3 дни е прокървила. Казали са и , че е много вероятно да я задържат до раждането в болницата, лекаря не е установил отлепяне на плацентата и мисли, че прокървяванто би могло да е от тапата. Да стискаме палци и да пращаме положителна енергия на мамчето и двеете  бебчета , за да мине всичко успешно, аз знам че тя ще се справи защото е много силен човек Hug Hug Hug Надявам се LIBBRA да не ми се сърди, че съм писала всичко това, но искам да и помогнем с положителна енергия колкото можем. Благодаря ви  bouquet  bouquet

# 153
Здравейте момичета Simple Smile
Минавам само на  бързо, добре съм, за сега  няма  нищо ново, не съм писала  последно време, защото ми се скапа уиндоуса на  компютъра  ooooh! Ще  ми го оправят чак в събота ...
Исках само да  кажа, че ако няма  промени утре  ще  дойда  и аз  на срещата, в 11 на сити център Simple Smile

Целувки , доскоро  Heart Eyes

# 154
Здравейте и от мен! Вчера ходих извънредно на преглед понеже в последните дни имах по-обилно бяло течение. Докторката при която ходя е в отпуск и отидох на частно при друга. Прегледа ме и с помощта на микроскоп установи, че имам левкоцити и съвсем малко гъбички. Изписа ми „Клион Д 100” – вагинални таблетки. На листовката пише, че не трябва да се приемат до третия месец при бременни, но мен все пак ме притеснява могат ли да навредят по някакъв начи на бебето повечето от колкото да помогнат. Опитах се намеря нещо по въпроса из форумите, но нещата са доста противоречиви. На повечето места пише, че е нормално бременните да имат повече левкоцити, а с този микроскоп едва ли док.е установила количеството им. Някои, които са се лекували дори с антибиотик, се оплакваха, че след няколко дни течението е започвало отново или изследванията отново показвали същотото (подобно на случая на irinii  и  Mertzy). Всъщност аз се прибрах с намерението да се лекувам, но моят любим съпруг настояваше да чакам да се върне моята доки, която последния път като й казах, че имам леко течение каза „Не се притеснявай”. Тя се връща чак на 14.08. когато и по принцип трябва да ми даде направления за изследвания в лаборатория. И сега не знам дали ще е прекалено дълго да я изчакам почти 2 седмици, защото ако наистина са много левкоцитите можели преждевременно да ми спукат водите. А пък по форумите прочетох, че е добре дори да се повторят изследванията за по-сигурно, защото може левкоцитите  да са се повишили временно от стрес например. Момичетата с подобни проблеми, моля да ме посъветват, не можах да нямеря, дали на някоя от вас са й изписвали същото лекарство.
Уж се опитах да бъда по-кратка, но нещо не ми сеполучи. Приятно изкарване на срещата утре и да се съберете много мами и после да разкажете!!!  Стискам палци на LIBBRA!!!

# 155
Либра има нашата виртуална подкрепа и опора.Стискам палци да се стабилизира бързо и малчовците да си почакат още на топличко.Кураж!

# 156
Здравейте, момичета!

Много вълнения, но това е нормално. Надявам се повечето от тревогите ни да са напразни. Успех на Либра!

Утре след лекцията бихме могли да се придвижим до мол-а, но ще пристигнем вероятно към 12 часа. Ще ни чакате ли още в кафето?

Вчера бях на свиждане с Бебко - вече е 2 килца и се е обърнал с главата надолу - доброто момченце на мама. Всичко ни е наред. Единственото, от което се оплаквам - не, че боли - са подутите глезени и стъпала, но това е нормално. Дано с това се ограничат проблемите ми! Вчера се престраших да си нарисувам корема и качих една снимка в албумчето ни. Аз съм си харесала същия плот за повиване като Ивелина и помолих да ми нарисуват меченцето с меченцето в ръце.  Simple Smile

Много сили и оптимизъм желаем на всички ви!

# 157
  • Sofia
Бройте ме и мен за Сити Сентъра утре...уредила съм детегледач и засега нимам проблем Peace

На Либра и стискам палци всичко да е ОК и да си постоят бебчовците още мъничко Heart Eyes

# 158
Здравейте и от мен!
tonitta,аз си слагах 10 дена Клион Д и доста мои приятелки са го ползвали по време на бременност така,че със сигурност няма да ти навреди,а и много съм доволна от него.Обилното течение вече не е толкова силно,даже бих казала,че направо със си суха в сравнение с преди.Според мен щом лекара е преценил така аз не бих се колебала,по-лошо е като чакаш(всичко може да стане)до 14.08. и все пак това е съвет,решението е твое! Peace
На Либра стискам палци и на ръцете и на краката всичко да е наред с нея и бебоците Praynigвярвам,че всичко ще бъде наред Peace.
Ирини много са упорити тези бактерии,но имаш време да ги унищожиш.Сигурна съм,че всичко ще бъде наред и накрая ще се похвалиш Peace!
Днес си изпих последното хапче Магне и от тук нататък ще чакаме,пък каквото сабя покаже!Както повечето от вас,които спират магнезия така и аз се притеснявам какво ще се случи и кога.Немога да повярвам,че дойде момента на вълнение и очакване да се роди беба.Всяка вечер сънувам раждане-то не стига,че почти не мога да спя,ами и като затворя очи-кошмари #Cussing out!Бебка е усещам много ниско долу,корема ми прилича на провиснала торба,а за движенията от ден на ден са доста оскъдни,понякога е подбутвам,за да ми отреагира,а то милото супер тромаво ме подритне и отново затишие Heart Eyes.Утре ще отида до док да чуе тоновете,че започвам да се притеснявам.

Последна редакция: ср, 02 авг 2006, 17:44 от walentin

# 159
Момичета, привет отново.
Ави, ще те изчакаме, естествено!Браво на послушанкото ти! А за глезените - по-малко скитане по улиците  Wink
 Спарки, мога ли да те взема с колата и да те върна? /май беше някъде борово, кр.село??/ - много искам да се запознаем Simple Smile Радвам се от сърце за теб и изборът ти на болница и доктор.
За магнезия - ами аз почти съм го спряла  Rolling Eyes днес  и вчера пих по 1-2, а предните 7-8 дн и- нито едно /заради разстройството, а и нямах контракции/... Днес пак ми беше по-твърд корема /снощи - също/, заради което д окрая на седмицата пак ще си пия.
Тонита, ето мнението ми по твоя въпрос - Започвай веднага Клион Д-то. Той е широкоспектърен и изключително изчистен препарат. Дава се масово и на бременни, като понякога се изписва и
чисто профилактично,т.е. без реални показания /например ак ос иходила на басейн и т.н./ Относно влиянието му върху бременността ти - няма да има негативен ефект - 100%!!! Докат олежах в болницата на 2 от жените им го бяха предписали. Увеличените левкоцити обикновено са индикатор на някоя инфекция. Ето ти и линк за препарата http://www.richter.bg/bg/KLION-D%20100.htm водите н ес епукат от левкоцитите, а от инфекцията. Това, че има бактерии във влагалището, изобщо не означава, че има такова и в плодния мехур! Спокойно.  Grinning
Мерци, наличието на течение не означава наличие на проблем. В следствие повишаване на хормоналнит енива, стените на матката и влагалището се "изчистват" по активно, като клетките се отделят под формат ана бяло стерилно течение - без мирис и без особености в цвета. Аз съм с течение през цялата бременност, като до преди 1 месец то  беше стерилно. Трябва пак да ти се вземе секрет, и то за микробиологично изследване, за да се установи дали бактериите са изчистени. Ето при мен например - нямам оплаквания - само слабо течение без сърбеж и миризма, но се оказва, че имам вагиноза. Сег азапочвам пореден курс на лечение. Много е важно тези от нас, които ще раждат нормално да са чисти, за да не заразят бебчетата си при самото раждане.
СТИСКАМ СИЛН ОПАЛЦИ З АЛИБРА И ДВЕТЕ И БЕБЕНЦА И ЧАКАМ С НЕТЪРПЕНИЕ ХУБАВИ НОВИНИ. Доника, поздрави я специално и й предай нашата подкрепа!
Леле момичета, скоро може да си имаме бебчета в септемврийската ни група!
Валентин, мерси за подкрепата. Стискам ти палци положението да е спокойно поне още 2- 3 седмици!   bouquet
Тревожа се за Ася!
Весито, Зия, Алфира, Лесси, Денис, Ави и аз - засега сме това девойктие за утре. Мисла, че ще поседим към 1.5-2 часа, така че ако някой ще се присламчва - ще чакаме докъм 12.30

# 160
Либричке, стискам много силно палци и вярвам, че всичко ще е наред! Дано бебчовците издържат още малко в корема на мама, поне да влезеш в 9 месец! Целувки и мислено сме с теб! Heart Eyes Praynig  bouquet Peace

# 161
Libra,пожелавам ти успех и дано всичко е наред и аз съм с теб Praynig
За срещата-няма да мога да дойда,макар че много искам да се запознаем,но никак не се чувствам добре в горещините и предпочитам да лежа или да излизам само сутрин и вечер!Пожелавам ви приятно прекарване и да разказвате после и снимки да качите! Hug

# 162
Доника, благодаря, че ни писа за Либра.  Hug Сигурна съм, че тя няма да се сърди. Нали ще ни държиш в течение какво се случва с нея?!   bouquet

# 163
LIBRA, стискам ти палци и дано всичко е наред!!!

Аз днес бях на консултации, всичко е ОК, бебето е около 2300 вече  Grinning

Варненки, нещо за среща? След обед или преди обед, предложения? Ден?

# 164
Иринии много благодаря за предложението,много си мила.Живея в Гео Милев,но дори и да бях по близо до вас,щях да откажа,така че не се притеснявай.Два дни малко се поувлякох по разходки и чистене и сега пак съм принудителна почивка.Надявам се като се родят бебоците все пак да имаме възможност да се запознаем,а и ще си имаме кола и ще е по-лесно.Весело изкарване и да си поклюкарствате.

Общи условия

Активация на акаунт