Юли, август без проблеми, а СЕПТЕМВРИ - вън от тез кореми

• 25 754
  • 278
  •   1
Отговори
# 165
  • Русе
здравейте,
да попитам нещо отностно последните изследвания.
искат ми и анален секрет,и предполагам че им трябва съвсем малко в стерилна чашка като тази за урината.обаче като не ходя всеки ден до WC? newsm78
мислех в събота да ида до лабораторията,че ще ми вземат 5 колбички кръв и всичко това трябва да е на гладно и за да не ми прилошее после исках татито да е с мен с колата.но ако нямам ходене до WC в събота сутринта?мога ли да да го" приготвя " от предния ден или да ида след ден-два специално за това?искаше ми се с едно ходене да стане всичко,но вие как процедирате? #Crazy
извинете ме за многото въпроси свързани с WC-то,но  вас е най-лесно и точно да питам Hug

# 166
Благодаря на irinii и walentin за отговорите, също и на bazel на лични.
bazel, май наистина ще се окажем прецакани за 90-те % до 9 месец на бебето и на мен няколко дни преди 01.01.07 ми изтичат 135те.  Четох тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=114936.200  и явно дамите са добре информирани, но все пак зависи точно какво ще пише в закона. Обаче щом самият Христосков, председателя на НОИ е казал, че тези, които родят през 2006г. и на 1-ви януари не са им изтекли 135 -те дни - ще взимат 9 месеца, ако са им изтекли не, нямам големи надежди и направо умирам от яд.

# 167
  • Варна
Привет и от мен!
Стискам палци на Либра, дано всичко е наред. Може пък тя да ни изненада със първите септемврийски бебенца. Нали тя чакаше татито да се върне от път - дано устиска милата  : Hug. Доника, кажи и че всички я подкрепяме.
Денис, дано всичко се размине с бебчето. И аз съм чувала, че много често се среща този проблем при новородени бебчета, но нещата се оправят от само себе си след известно време .
Деси, и моя корем го усещам много твърд от няколко дни. Днес не издържах и отидох лекарката ми да ме прегледа. Оказа се , че бебето ми се е разположило напречно / хоризонтално / с гръбче към коремната ми стена и това, което усещам като твърдо всъщност му е главичката, гръбнака и дупето. За съжаление това е възможно най-неподходящата позиция и много ме натиска отстрани и надолу, което е доста болезнено. Доки каза, че поради тази "чудна" поза май ще се ориентираме към секцио. След 10 дни съм на редовния преглед и тогава ще уточняваме. Иначе ми направи и вагинален преглед и каза , че нямам скъсяване на шийката и за момента всичко било наред. Т.е не напираме да излизаме. Каза ми и да продължа да си пия Магнерича и Нош- па -то    newsm78, явно всеки доктор дава различни съвети за тия хапчета.
На всички септемврийски бебчета им препоръчвам да си поседят още месец в коремките на мамите за да се родят едни хубави, здрави и пухкави момченца и момиченца   bowuu.

# 168
И аз стискам палци на LIBRA!Дано всичко да е наред.Имах приятелка която прокърви в 7 месец,лежа в болница почти до края и след като я пуснаха в "домашна отпуска" раждането и започна почти на термина.Сега с бебо са ОК!Дано и при LIBRA устискат до края!

# 169
здравейте,
искат ми и анален секрет...
За да сивземеш анален секрет доколкото знам не е нужно да си ходила до тоалетна. Той се взима със спезиална клечка с накрайник, подобен на клечка за ухо. Вкарваш го в ануса си и после го запечатваш в стерилно пликче... Това е, което знам аз.

# 170
 Libbra късмет и от мен, дано удържиш поне 2 седмици, за да влезеш в деветия месец.

Докторката ми каза да спирам магнерича, защото влизам в деветия.Още преди беше казала 1 месец преди термина да спра нош пато, но аз него отдавна го спрях.  Освен това да не спирам с разходките(за да не наддам на килограми), въпреки че ще раждам секцио и нямат  значение за самото раждане. Аз усещам ниско   ритничетата на бебчо, но според доки  още не е слязло надолу и няма опасност да тръгна да раждам, според нея ще си дочакам датата, която си избрах. Най-хубавото е , че сме наваксали изоставането от 1 седмица.

Аз съм  newsm10 срещичка.
Варненки хайде утре по случай дните на кърменето:

03.08. - 10.00ч. Майчин дом -  Женска консултация и посещение на родилките.

Срещата е в кафето.

# 171
здравейте,
искат ми и анален секрет,и предполагам че им трябва съвсем малко в стерилна чашка като тази за урината.обаче като не ходя всеки ден до WC? newsm78
мислех в събота да ида до лабораторията,че ще ми вземат 5 колбички кръв и всичко това трябва да е на гладно и за да не ми прилошее после исках татито да е с мен с колата.но ако нямам ходене до WC в събота сутринта?мога ли да да го" приготвя " от предния ден или да ида след ден-два специално за това?искаше ми се с едно ходене да стане всичко,но вие как процедирате? #Crazy
извинете ме за многото въпроси свързани с WC-то,но  вас е най-лесно и точно да питам Hug
Ирини е права,аналния секрет се взима с една дълга клечка и накрая завършва с увит памук(също като клечките за уши) и ти бъркат с нея в ануса взимат секрета,след което слагат клечката в специална среда и се носи за изследвания!Това представлява аналния секрет.

# 172
Добър вечер мами Simple Smile . Особено се радвам да ви видя .
Най-напред искам да изразя подкрепата си на LIBBRA- мила , аз съм с теб , стискам палци всичко да е ОК с бебчовците и с теб  Praynig , а след това и  да ви се похваля .
Днес бях на консултация . Излседванията ми са чудесни - хомоглубин 120 и това от свръх нередовно пиене на хапчета .., урината ми е чиста като сълзичка заради антибиотика , кръвната захар в норма и общия белтък 63 . Много съм доволна от себе си ..
Бебчо е много добре ,  корема ми е доста голям и килограмите за този месец са 0 . И според нея бебето е доста едро , но ще видим на есен .
Относно водите -  моите в един момент бяха доста намалени и тогава лекаря ми обясни , че това се дължи на слабото ми протеиново хранене . Аз наистина до към 6-я месец не близвах месо , млечни храни и ядки  Sick Sick #Crazy . После обаче лекаря ми предписа протеини , които пия и до днес и съм много доволна , понеже водите ми се увеличиха , а и общия белтък вече е в нормата .Повече течности и белтъци ( протеини ) и нещата ще се нормализират ( разбира се , ако това е единствената причнина за намалените води ) . АЗ мисля да си лягам  smile3507 , много съм уморена .
Ще ви чета непрестанно и най-вече ще чакам за новини от LIBBRA . До скоро

# 173
Здравейте !

Минавам да се разпиша колкото да напомня за себе си. Ние с бебко сме добре. Нямам никакви оплаквания освен, че тукашните жеки много ме мъчат. Вчера беше 38С, но заради влагата се усещаше като 46С. Имам чувството, че съм на екватора.  #Crazy Направо не смея да си покажа носа навън.

Алфи, радвам се, че всичко с теб е добре. Бях се притеснила от дългото ти оцъствие.
Либра, стискам ти палци. Дано да устискаш още 2 седм. докато влезеш в 9-я месец и таткото докато се върне за да е пълно щастието ви.
Денис, кураж мила! Дано бебчо да се оправи от само себе си. Мой първи братовчед има подобен проблем. Той се роди с дефект на междукамерната преграда, която не се затвори. Сега има шум на сърцето, но това по никакъв начин не му пречи да е нормално дете.

Весело изкарване на утрешната среща и да качите снимки.  Hug

# 174
Здравейте мамчета!
За срещата - за съжаление няма да мога да се присъединя към вас Sad
И стискам палци на Либра и двата разбойника Laughing

# 175
  • гр.Русе
Здравейте, сладуранки!  Hug
Аууу, тук в Русе пак ударихме най-високите температури, ужасно горещо е  Sad
Muckata радвам се, че бързо са те изписали от клиниката и си останала с добри впечатления от там. Аз също реших да раждам в Ескулапа, ти при кой д-р си?
Стискам палци и с Libra всичко да е наред, а бебчетата да си помързелуват още малко в коремчето на мама  Praynig
Ави много ми харесва рисунката на коремчето ти, искам и аз...
Денис бъди силна и мисли само положително, искрено се надявам всичко да се оправи от самосебе си  Praynig
Лека нощ, мили момичета и дано скоро времето поне малко да се разхлади  Simple Smile

# 176
Здравейте и от мен!
LIBRA, и аз съм с теб, мила! И се вълнувам и се притеснявам едновременно. Всичко ще е наред, ще видиш.  bouquet
Много ми е трудно в тези жеги, едва издържам. На всичкото отгоре се гледаме с дъщеричката ми ( нали им е във ваканция градинката), а тя не иска да спи на обяд. Аз обаче към 14 ч. вече умирам за сън, но не ме оставя да спя. И вечер съм направо каталясала. Иначе нищо ново при нас. След 10-ина дни съм на консултация и тогава ще докладвам.
Muckata, наистина аналния секрет би трябвало да ти го "вземе" гинеколога (при мен беше така) с една дълга клечка, както са ти обяснили момичетата. Поставя го в пликче, и вагиналния в отделно найлоново пликче и ти ги дава да ги носиш за изследване в някоя лаборатория, ако болницата не разполага с такава.
Аз пък се учудих, как е възможно в урината ми да има доста левкоцити, а вагиналния секрет да е чист newsm78. Недоумявам, при положение, че аз от 15 годишна имам бяло течение, което до ден днешен лекарите не успяха да излекуват. Накрая вдигнаха ръце и казаха, че е хронично. А зная със сигурност, че при мен се дължи на някакви бактерии. Е, как тогава ми е чист вагиналния секрет? newsm78
Лека нощ и от мен сладурки! До утре!

# 177
Искам и аз да изпратя моята положителна енергия към Либра, дано всичко мине добре!

Аз се видях на зор и се обадих на докторката, но се оказа, че е отпуска. Обясних и какво чувствам и тя ми предписа: Магнерот 3*1т. и Но шпа 3*1т., които да пия най-малко 10дни. За сега болките и стяганията не намаляват, дано утре да се чувствам по друг начин.
Благодаря ви за съветите! Днес не смях да мръдна от леглото, но и страшно много ме боли, все едно някой ме е бил с тояга през корема.

Приятно изкарване утре на срещичката!

# 178
Аналния секрет на мен ми дадоха клечка в епруветка да си го взема сама.
Утре ще давам и урина, вагинален не са ми вземали още.
Иначе вече съм в болнични  Laughing

# 179
здравейте,

Скьпа,нещо немога да ти пусна лс...и така леко да се намеся от далеко bowuu
Няма проблем ако се сьхранява една нощ в хладилник,поне така направи една приятелка.На мен лично не ми е вземала докторката секрет,направо в стерилна чашка си занесох произведението Embarassed
Прати ми ЛС как си,домьчня ми за теб...

Общи условия

Активация на акаунт