Юли, август без проблеми, а СЕПТЕМВРИ - вън от тез кореми

• 25 753
  • 278
  •   1
Отговори
# 180
  • София, "Младост 3"
здравейте,
да попитам нещо отностно последните изследвания.
искат ми и анален секрет,и предполагам че им трябва съвсем малко в стерилна чашка като тази за урината.обаче като не ходя всеки ден до WC? newsm78
мислех в събота да ида до лабораторията,че ще ми вземат 5 колбички кръв и всичко това трябва да е на гладно и за да не ми прилошее после исках татито да е с мен с колата.но ако нямам ходене до WC в събота сутринта?мога ли да да го" приготвя " от предния ден или да ида след ден-два специално за това?искаше ми се с едно ходене да стане всичко,но вие как процедирате? #Crazy
извинете ме за многото въпроси свързани с WC-то,но  вас е най-лесно и точно да питам Hug

Скьпа,нещо немога да ти пусна лс...и така леко да се намеся от далеко bowuu
Няма проблем ако се сьхранява една нощ в хладилник,поне така направи една приятелка.На мен лично не ми е вземала докторката секрет,направо в стерилна чашка си занесох произведението Embarassed
Прати ми ЛС как си,домьчня ми за теб...

бе не съм сигурна за хладилника - ми ако бактериите /ако ги има8 не издържат на студено? напрактика ще ги унищожиш - посявката няма да поникне
А иначе - не трябва да носиш проба от нещо друго а от секрет - т.е.е като при вагинален секрет - обираш с клечката и е достатъчно! /боже каква образност, какво нещо Wink/

ЛИБРА, дано всичко е ок докато се върне таткото /най-малкото/ и въобще - дано си добре. Пиши, че ни притесняваш при по-дълго липсване!

# 181
В шишенце в хладилник секрет може, вземала съм на Цецо и съм го носила на другата сутрин, защото не мога да го накарам детето да се изака точно по час на сутринта, когато го нося.
Питала съм, може.
Иначе лепенката, която се взема за глисти е на място в лабораторията, но то не важи за нас.

# 182
  • Русе
мерси за съветите,знаех си че само на вас мога да разчитам.
проблема е само там,че именно генеколожката ми ми написа една бележка и каза с неия отиваш в някоя лаборатория и си носиш от къщи малко "аки" да ти го изследват newsm78
няма клечки,няма никои #Crazy
но ще сложа в една малка чашка и в хладилника за сутринта  Thinking
поздарви от най-горещия град Sunglasses

# 183
Добро утро,момичета!
След разхладителен душ и чаша прясно изцеден портокалов сок сядам пред компа,за да се отчета.Вчера следобед ходих до док,тъй като беше втора смяна,за да видим тоновете,че нещо много се притесних с тези слаби движения на бебка,но той след като ме прислуша ме увери,че всичко е наред просто й било вече супер тясно и затова не е толкова активна.Главата й е слезнала на входа,много ниско и може във всеки момент да тръгне да излиза,още веднъж ми спомена,че е едра-преди 10 дена беше 3 кг.,ако устискам до понеделник ще ме гледа на видеозон и ще каже колко е станала.Това не ме успокоява,а напротив повече ме притеснява,но каквото такова.

# 184
walentin само недей много да се тревожиш,та ти си на финала и беба дори да тръгне да излиза вече няма да е недоносена.Аз само си мечтая да вляза в 37 г.с за да си отпусна душичката.
И аз като muckata разбрах че ми искат част от сещате се да не ставам образна.Та по-тоя повод на момичета които ходят в болница Лозенец какво ви искат секрет или част?

# 185
  • Бургас
Здравейте, момичета!
Стискам палци на ЛИБРА  да устиска още малко и после да се радва на здрави и пухкави бебчовци !
walentin , браво на твойта бебка! Като е така големичка, сигурно е нормално да не се мърда много, важното ,че я усещаш  Simple Smile
Иринии , защо не попиташ доктора си дали не е уместно да смени глобулите? Може пък други да имат по-добър ефект. Rolling Eyes
Аз понеже също смятам да раждам нормално, взех да се чудя дали ще сваря да се изчистя, ако имам гадини из влагалището  newsm78 То дори сега да съм чиста , нищо не гарантира кога точно ще се появят, а не може пък и постоянно да се прави профилактика, май. Но предполагам, че не всички находки са опасни  Naughty
Аз бях на ЖК вчера - бебка си е заела позиция с главата надолу, но още не е слязла в малкия таз. Не е много едра - не ,че съм очаквала ,де  Sunglasses Ама по-подробна информация ще имам другата седмица, като отида при доктора, който евентуално ще ме изражда.

# 186
Мили мами, къде мога да видя графика и темите на училището на 9 месеца?

Поздрави на всички и се пазете, че навън с страшно

# 187
Либра, стискаме ти палци всичко да е наред с теб и бебетата. Дано да задържиш докато таткото се върне  и щастието ви да е тройно.   Hug
Аз нямам никакви оплаквания, освен че краката ми се подуват, но това е по-скоро от горещините и от тежестта. Вече съм + 15.
Във вторник ходихме на посещение на болницата в която ще раждам. Една сестра ни разведе из родилното и ни показа стаите за престоя ни с бебко. Аз си избрах единична стая - тя се покрива на 100 % от медицинската застраховка. Има самостоятелен санитарен възел и малка стъклена стайчка за бебето, с чешма и легло на колелца. Бебетата стоят винаги с майките, освен ако не решиш че искаш да ти го вземат за през нощта, за да се наспиш.
Нашият тати ще присъства на раждането, само остава да решим дали искам епидурална или не.
Момичета, весело изкарване на срещата и чакаме снимки на коремките  Heart Eyes

# 188
здрвейте
Искам да ви попитам често ли ви стягат коремчетата??Д-ра ми беше казал че трябва да имам до 7 на ден,ама май са повече,неболезнени,просто усещам все едно по-трудно дишам в този момент и като пипна корема е по-твърд,след секунди ме отпуска.Струва ми се че напоследък взе да става по-често.Все пак съм средата на 8-ми месец и предполагам е нормално,само че малко ми трябва да започна да се притеснявам.Пия магнерот.Как е при вас?

# 189
Ами Vessselka какво да ти кажа,толкова много момичета тука вече споделиха за тези стягания,та не си единствена.Моите понеже са още от 5 месец си имам вече и скъсена шийка на матката,но да чукна на дърво още съм си бременна Laughing.Искам да ти кажа да не се тревожиш и да си пиеш магнерота.В осми месец дори е добре да имаш подготвителни контракции,това лекарка ми го каза.Просто гледай да не се преуморяваш и да полягваш по често.Дори да 10-15 се приемат като нормални за едно денонощие.

# 190
Sparki хем знам че са подготвителни хем се шашкам Grinning.Знам че повечето момичета са така,даже и по-зле Confused.Дано по-скоро да дойде 9-ти месец и да удържим фронта до тогава а и след това Praynig
При Либра дано всичко е наред и близнетата да постоят още малко на топличко preggo
Приятен и безпроблемен ден на всички  bouquet

# 191
sta_nimira,
ето ти линк към програмата на "С 9 месеца на училище" за август месец:
http://www.9m-bg.com/display.php?page=scool

# 192
  • На един клон
Само да вметна,че в аптеките се продават стерилни контейнери за изпражнения,както са тези за урина,но май са с клечка,знам ли...
Но доколкото разбрах,става въпрос за друго-само за секрет.Това не е ли редно гинеколога да го вземе,както и вагиналния????

# 193
Момичета,
срещата днес беше великлепна. Продълж ипочти 4 часа и наистина си изкарахме супер. Чакам снимките.
Валентин, а ти как с ечувстваш? Имаш ли вътрешно чувство, че "наближава" моментът?марияф, много готино звучи всичко както го описваш! Пожелавам ти престоят ти да е приятен и без изненади!   bouquet
Весселка, вече са ти отговорили. Напълно ок са ти контракциите. Нали трябва мускулатурата ти да се подготви - контракциите са единственият начин.

# 194
Само да вметна,че в аптеките се продават стерилни контейнери за изпражнения,както са тези за урина,но май са с клечка,знам ли...
Но доколкото разбрах,става въпрос за друго-само за секрет.Това не е ли редно гинеколога да го вземе,както и вагиналния????
Тъкмо щях да пиша и аз за това, добре е да се занесе в стерилно шишенце от аптеката, в опаковката има и малка шпатулка за по-лесно и хигиенично вземане.

Общи условия

Активация на акаунт