Юли, август без проблеми, а СЕПТЕМВРИ - вън от тез кореми

• 25 749
  • 278
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, момичета!

Вече качих снимките, които направих от днешната ни среща в мола. В албумчето сложих и снимките с първите ми покупки за Бебко.

Лека вечер на всички ви!   bouquet

# 196
Здравейте отново за днес!
Първо искам да ви поздравя всички момичета,които сте били на срещата,че изглеждате страхотно.Не мога да ви се нарадвам и страшно много ми се искаше и аз да съм при вас,за да се запознаем лично,но поне за сега няма как.Включвам се,за да ви кажа,че в момента съм с много болезнени контракции,не съм ги засичала,но са доста силни ,сега пих едно Но-шпа да видя дали ще мине и ако не мине ще тичаме тази нощ до родилното,а ако не още утре със ставането ще ви пиша,за да не ме мислите.Стискайте ми палци,може и срещата ми с бебка да настъпи скоро.Лека вечер за сега от мен.

# 197
валинтин, стискам палци да е фалшива тревога, мила. При всички положения ще се моля всичко да е наред и очакваме включване! Засичаш ли честотата?

Аз от 2 часа също съм с много болезнени контракции. Не ги засичам, не са регулярни и с еднаква продължителност, но си болят истински - към бъбреците и кръста, като не мога да мръдна докато не преминат... Мисля, че ще ми се размине  Praynig /ох поне 2 седмички още  Praynig/

# 198
валентин,стискам палци всичко да мине ок,ако има начин да е фалшива тревога,ако е тръгнало-да мине бързо и лесно!
Ирини,да се надяваме че е фалшива тревога,може нещо от преумора.Дишай дълбоко и си почивай newsm10

# 199
Ирини и мен ме боли по същия начин-кръста,чак до бъбреците и ниско долу корема,а корема ми е твърд като камък.Продължителността на контракцията е доста-поне 1-2 минути и докато отмине няма и 10 мин. идва и следващата и аз мисля,че може да ми се размине,защото след хапчето като,че ли не са толкова силни.

# 200
  • sofia
Валентин, стискам палци всичко да е наред, и ни дръж в течение непременно.
Ирини, хайде и на теб ти стискам палци, дано все пак две седмици още да издържиш.

# 201
walentin, irinii какво става с вас?Много се притесних,дано това е било просто една фалшива тревога и сега си отспивате.Стискам палци днес да няма и помен от болезнени контракции.Чакам да се включите.
Момичета от срещата много сте хубави,радвам се че сте се събрали повечкои особено се зарадвах да видя Асся т.к отдавна не е писала. Асся по-добре ли си вече?
Катнадийн пиши и ти как се чувсташ.
Абе всичките ви мисля,мъчно ми е когато някой има проблем.
Целувки и хубав ден.

# 202
Момичета и този път ми се размина,но си имам леки болки,търпими и периодични.Ако е решило да тръгва с док сме решили да не го спираме знам,че е хубаво поне още 1-2 седмички да си поседи,но той ме увери,че и сега да се роди няма да е проблем.Няма да мога да изкарам още няколко нощи като тази.
Ирини и аз притеснявам за теб,пиши как си?Дано да се е разминало и сега да си почиваш в леглото Praynig!

Последна редакция: пт, 04 авг 2006, 08:49 от walentin

# 203
  • София, "Младост 3"
Момичета и този път ми се размина,но си имам леки болки,търпими и периодични.Ако е решило да тръгва с док сме решили да не го спираме знам,че е хубаво поне още 1-2 седмички да си поседи,но той ме увери,че и сега да се роди няма да е проблем.Няма да мога да изкарам още няколко нощи като тази.
Ирини и аз притеснявам за теб,пиши как си?Дано да се е разминало и сега да си почиваш в леглото Praynig!

стискам ти палци! бъди спокойна - след 35г.с. си е съвсем в реда на нещата да тръгне раждане. Пък и нали бебко е добре и на кг и иначе. Просто бъди спокойна - това в момента ти е най-най-важното нещо!

ИРИНИИ хайде пиши мила! За теб е раничко! Още поне 2 седмици исакм да почака бебчо. Но и днес да се роди - само да нни е здраво и хубаво бебе! Прегръдки и чакаме новини - каквитно и да са - да са хууубави!

# 204
Момичета, стискайте още малко! Повече почивка, лежане да понадебелеят още малко бебетата! newsm10

bdbaloniА днес ви черпя виртуално, защото имам рожденик, Цецо става на 3 годинки! baloni
 smile3510 Two Hearts newsm44
Снимков материал довечера след партито!

# 205
Здравейте момичета!
Честит рожден ден на Цецо,да расте здрав и да слуша мама и татко! newsm59
Момичета,страхотни сте на срещичката и изглеждате много добре,много съжалявам ,че не можах да дойда,но вчера ми беше доста зле в тези горещини Sick,надявам се че ще се видим скоро! Hug
Ирини и Валентин,задръжте още малко,то време не остана,стискам палци всичко да е наред при вас и бебчетата да постоят още малко на топличко! Praynig
За секрета искам да попитам-в коя седмица ви го взимат(за вагиналния и аналния секрет питам) Wink?
Лек ден и пазете се!

# 206
  • София
здравейте, момичета!
Валентин, Ирини дано всичко се размине засега. Стискайте още малко и повече почивка.
Афродита,  nbirthday на малкия Цецо. Да те радва и слуша много

Аз да ви се похваля от 2.08 съм в майчинство. При мен засега всичко е наред като изключим много ниското кръвно и подутите крака. Само се притеснявам, че на мен никой още не ми е искал нито вагинален, нито анален секрет. Направих си само кръвни изследвания и урина. Сигурно са ме забравили
   Целувки и прохладен ден желая на всички

# 207
привет!
За отчета - размина се срещата с  baby_neutral Peace
Нощта като цяло беше кошмарна - страшно гореща, с болки и кат одоплнителна екстра - комари! Вече спя по не повече от 3 часа Confused Важното е, че с Валентин сме на линия Wink и дан опродължи да е така още 2 седмички.

Афродита, да е жив и здрав бонбона ти! Да е все така сладко и усмихнато дете с много мечти за радост на мама и татко. Аз съм му фенка!   bouquet Laughing
Алексал, според мен точната седмица за взимане на секрет зависи от практиката на съответната жк. На мен следващата консултация ми е на 15.08 /дай боже да устискаме до тогава/  и тогва със сигурност отново ще си пусна ваг секрет /нали се боря с гадините/. Но виж за анален все още никой нищо не е казал.

# 208
Здравейте
Радвам се че Валентин и Ирини са тук!
За вагинален и анален секрет-на мен ми казаха 1 месец преди термина,не по-рано.
Днес спах зле,много си усещам пулса и това ми пречи,а и ми прескача сърцето понякога и като цяло бях много напрегната.Дали да не престана с пиенето на кока-кола..
Напоследък ходенето до тоалетна при мен взе да става като в началото на бременността-почти веднага след ставане или закуска.Прословутия запек така и не разбрах какво представлява Sunglasses
Лек ден  bouquet
P.S В тия жеги аз немога да спя без климатик,пускам го в съседната стая обаче и така се охлажда и спалнята.Направо съчувствам ако някой от вас карат без.Аз просто немога да издържам жеги,сега още повече.

# 209
Здравейте момичета!
Либра, надявам се да сте добре и бебоците да изчакат поне тати да се върне, за да ги посрещнете заедно.
Афродита, честит ти рожденник! Да е жив и здрав и да ви направи най-щастливите родители!
Валентин, Ирини, радвам се че ви се размина! Аз изживях почти същото предишната нощ, към 2 ч. се събудих от ужасни непрекъснати болки в кръста и корема като при много болезнена менструация. Периодично ми се стягаше корема и не можех да намеря позиция, която да ми е удобно. Наистина се уплаших много. Реших, че моментът е дошъл, а аз даже още чантата за болницата не съм подготвила. При предишното ми раждане нещата започнаха по същия начин и  бях сигурна, че това е началото. Реших да изчакам известно време , като за всеки случай изпих 1 таблетка но шпа и магнерич. Болките продължиха още няколко часа и към 5 ме отпуснаха и съм заспала. Като се събудих нямаше и помен от тях. Въпреки кошмарното преживяване радвам се, че се размина, но такива случки напомнят, че така очакваната среща наближава и трябва да побързаме с приготовленията.

Забравих да ви се похваля - днес официално влизам в деветия месец!

Общи условия

Активация на акаунт