Юли, август без проблеми, а СЕПТЕМВРИ - вън от тез кореми

• 25 746
  • 278
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Честит Рожден ден на съкровището на Афродита !!!!! nbirthday newsm18 Tada newsm18 newsm19 baloni Весело празнуване и чакаме снимки.
Валентин и Иринии , дръжте се . Копирам това което пише в началото на темичката - [b]"!!!ВАЖНО!!! Вписаните в този списък момичета са задължени да изживеят красива, безпроблемна и увенчана с щастлив край през септември 2006 бременност."[/b] Септември още не е дошъл така,че Naughty бебчетата трябва да почакат още мъъъъничко....

# 211
AFRODDITA да ви е жив и здрав малкия рожденник!Да слуша мама и тате и да и да помага за бебчо.
irinii ,walentin колко се радвам,че се размина и сте на линия,такива преживявания вече само на датата около термина вече.Явно си има такива кризи,аз затова вече като ме попитат как съм не зная какво да отговоря,защото в един момент съм добре,а в следващия незнам къде се намирам от болки.
А за безсънието,то си е задължителна екстра от 1 месец насам,а сега жегите и комарите допълнително.

# 212
Здравейте момичета! Grinning
Афродита, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на скорошния батко!  newsm67  Gift  party023 Да е жив и здрав и да бъде на мама и тати гордостта!   bouquet Heart Eyes
Валентин, Ирини, радвам се, че се е разминало всичко този път. Нека поизчакат малките сладурчета в коремчетата на мама още малко.  Hug
Аз също не мога да спя много нощно време - първо, защото ми е страшно топло, и се потя и се въртя като риба на сухо, и второ, защото ме боли зверски срамната кост - имам чувството, че ще се разполови Shocked
И аз се подувам - лице, ръце, но най-готини са ми краката, които са почти равни от коляното до стъпалото - няма помен от глезен, да не говорим за стъпалата, които все едно са надуваеми.
Аз също от утре съм официално в 9 месец и моят мъж така се е шашнал, че всеки момент ще почна да раждам (защото всички ни обясняват, че близнаците след 36 г.с. се водели едва ли не преносени и че нашите били много големи), че нощно време само да охна или гъкна и той е скочил в леглото и започва... Какво става? Добре ли си? Боли ли те нещо?....  ThinkingПредставям си какво ще бъде, като наистина дойде моментът!  Sunglasses
От мен приятен, лек и прохладен ден и целувки на коремчетата!  Heart Eyes  bouquet   

# 213
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЦЕЦКО.
ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, МНОГО ДА ВИ РАДВА.
ДА Е ВСЕ ТАКА УСМИХНАТ КАТО НА СНИМКАТА И ДА ПОЛУЧИ МНОООГО ПОДАРЪЦИ.

# 214
Сега разгледах и снимките от вчерашната срещичка. Много сте хубави и усмихнати всички! Много ви се радвам! Hug Heart Eyes

# 215
  • sofia
Честит Рожден ден на Цецо!
Да е жив и здрав, много послушен и малко палав, пожелавам му жизнерадостно детство с много смях и игри!Весел празник на цялото семейство! newsm51
Ирини, Валентин, браво на вас момичета.още малко позакрепете, всеки ден в коремчето на мама е добре за бебчо.
Мерци, браво на теб колко време устиска само, стискам ти и на теб палци  Simple Smile
Спарки,не знам да ти кажа колко съм добре, в смисъл че аз и преди се чувствах чудесно, но съм имала "тиха" инфекция, пък от МД ме ядосаха онзи ден, след като не благоволиха да ми дадат направление за контролно изследване, и то с доста глупави и досадни оправдания, от всичко изчетено проблема е сериозен, мисля че имам право на внимание, но .... и се прехвърлих при друг лекар, видяхме бебето супер си е отговаря си на седмиците, с главичката надолу е, предписа ми глобули да си слагам, тъй като имало вероятност бактериите да са от влагалището и после след тях ще дам урина отново тогава ще се разбере как съм точно. Не писах много време тъй като миналата седмица подготвях дребосъка за море, а после тъй като ми беше криво че се разделяме, за първи път от както е родена, реших да си уплътнявам времето извън къщи за да не изпадам в депресия. Та това е покрай мен.
Мама Капи и Алексал, магазина за количките се намира на бул. Г.М. Димитров 65. Проверих за количката АТ4, тя не е подходяща за новородено.Продавачката в магазина каза че по принцип Пег перего си имат няколко модела специално пригодени за новородени, но този модел не е от тях, самата количка не е равна,т.е. бебето няма да ляга много добре, а пък кош за новородени пригоден за нея няма, може да се сложи някоя от кошниците, но и тогава бебчо няма да е в легнало положение, това е което продавачката ми обясни.Цената на количката е 950 лв. В този магазин има колички и на Кам, аз лично съм много доволна от всички техни продукти, които съм ползвала-кошара за игра, корито- страхотни са.
Много дълго стана.Целувки на всички и стискам палци, а и една молба, нека всички да имат под ръка телефонче на някоя друга форумка и да ни уведоми своевременно за събитията.
P.S. Момичета някой има ли новини от Денис, не дойде вчера не срещата, не е писала.....

# 216
И аз се разтревожих за Денис, но виждам, че вчера е влизала. Дано скоро се разпише да ни успокои.
Мерци, твоите бебоци наистина са много послушни. Вярвам, че още ще си постоят в мама. А за татковците - аз дето съм с 1 бебе пак съм следена под лупа - след 35 гс всяко бебе може да се роди по всяко време.
Спарки, радвам се, че си добре. Вчера в августинската тема имаше един мн интересен разказ за раждане в Правителствена. Много се зарадвах, че ще бъдеш там. Потърси го разказа - ще ти е интересно.
Лесси, чакаме другите снимки, на които сме всички.
Аз минах през магазина в Павлово и купих от този специалния прах за пране, купих и 1 обиколник - абсолютно изчистен - без картинки и други неща, коит ода се чудя как да комбинирам.

# 217
Sparki аз ще раждам в Правителствена б-ца и като ти погледнах термина, нищо чудно да се засечем там. Днес ходих на преглед при д-р Станев в частния му кабинет, да ме прегледа и назначи изследвания, а след 10 дена трябва да отида в болницата на ЖК (ще ми я направи д-р Асенова, защото моят лекар излиза в отпуска до края на месеца). Та понеже ти питаше за аналния секрет, тъй като нашите лекари (Станев и Асенова) работят с лаборатория Лозенец, а там изследват направо чревен материал, а не само секрет, в лабораторията ти дават едно стерилно шишенце, в което да им занесеш малко материал (като ми казаха какво трябва да направя си помислих, че има хора и с по-гадна работа от моята  Grinning).

# 218
Привет тумбачета и от нас с най-шаващото и неуморно бебче! Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЦЕЦКО! Да радва  много мама,тати и бебока!
Ася радвам се ,че си пак на линия !
Ирини и Валентин ,моля ви още поне 1-2 седмици без инциденти !
Мерци и ти си от мамите героини в нашето форумче с 2 бебочета,които се държат много прилично толкова много месеци наред.

Сега видях снимките  Hug чудесни сте само колко сте усмихнати всички и сладки много ви се зарадвах.Съжалявам,че не успях да дойда за срещата и ми е кривичко да си призная  : ( , от 3 дни ми се е прищипнало сигурно някое нервче и ме боли кръста и надолу по целият крак чувствам една слабост едва си го премествам даже в леглото,а ходенето ми е особено трудно и ме боли и опъва от всякъде,нито мога да седна нормално,защото пак ме боли и са ме хванали тотално лудите все едно съм някой затворник ,който е на предела на силите си от недоспиване.Настроението нещо е под нулата,но ще го оправя скоро.Колкото по-малко остава до края толкова повече оплаквания започват да се появяват май при всички ни.Успокоявам се ,че остана още мъничко. Предложението на Ася да има всяка от нас телефона на някоя друга ,за да се търсим и усведомяваме ако зачезнем или има радостно събитие и бебе за обявяване е много добра – аз имам на Мила и на Валентин телефоните!
Стискам палци мнооого на Либра –има ли новини от нея?

П.С. на снимките на покупките ви за малките бебоци много се радвам разглеждам ги с удоволствие! С тези колички съвсем се побърках и даже вече незнам какво искам  #Crazy

# 219
Афродита, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Цецко, да ти е жив и здрав!
Ирини и Валентин, радвам се, че ви се е разминало и стискам палци.
Ирини и Мерци, а аз имам притеснения с вагиналния секрет, както споделих с вас. На мен пък съвсем различно лекарство ми изписаха. Все още слагам глобулите, а после ще видим, но все си мисля ако не се излекуват гадинките... newsm78???
Дано с Лесси всичко е наред!
Аз утре съм на преглед и ще докладвам. Иначе започнах да подготвям сака за болницата. Вие приготвихте ли багажа?

# 220
Здравейте мили момичета,

само да кажа, че вчера на срещичката прекарах супер. Толкова сте сладки всички. Снимките ще кача до края на деня. Моя мъж е изгубил кабела за прехвърляне на компа и го пращах да търси друг.

Валентин
, аз не знам какво да ти пожелая - да устискаш още малко или просто безпроблемно да видиш по-скоро мъничката душица. Аз на твое място хич не бих се тревожила тъй като си почти 37 г.с и на килца бебока ти е супер.

Ирини, моля те вземи всички мерки да задържиш беб още около 2 седмици. Стискам палци да нямаш тревоги.

Афродита, честит ти рожденник. Да е жив и здрав и само да те радва.

Някой знае ли Либра как е?

Шоколадче, добре съм, точно пишех и аз.

Целувам ви всички

# 221
денис, радвам се, че си ок.ето ти за количките - пълна информация
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=107179.msg1962211#msg1962211

# 222
Здравейте момичета!
Аз съм от августинките и искам да ви питам дали някоя от вас има новини от Мама Иги! Също така ако някоя и има телефона моля да ми го прати на ЛС! Благодаря ви предварително!
Лека бременност!

# 223
Ирини,какъв прах за пране си купила.Аз не съм наясно с бебешките прахове още,но ще трябва да се вземе скоро,за да изпера дрешките.В главата ми се върти само Персил Сенситив...Днес получих видокасета,която поръчах от нета за първи грижи за бебето-кърмене,масажи,хигиена,къпане.Така е по-нагледно,отколкото да се чете Laughing
Онзи ден си избрах окончателно количка май WinkКуини freestyle 3xl comfort,само се колебая дали да е синя или червена,но май ще взема синя лятна,а червен зимен кош:)
Много хубави снимки от срещата,искам още да гледам:)

# 224
Привет отново.
assia дано лошото да е останало зад гърба ти и от тук нататък да те чакат само хубави новини.Това за отношението  на компетентни лица към проблемите ни просто нямам думи,съчувствам ти и аз го изпитах.Дано се оправи инфекцията с глобулите и другия път да се похвалиш.
irinii благодаря за вниманието,прочетох разказа и съм още по-убедена в правилният избор,а и изчетох доста мнения за там и това ме накара да се спра на тази болница.
ivakrasiva верно може да се засечем там,ако всичко върви по план ще е супер.Значи правилно съм разбрала че ми искат материал,та май и аз ще трябва да се подсигуря от по-рано в хладилника,защото не съм от най-редовните GrinningАз ще ходя на 16.08 при нея и тогава ще ми вземе и влагалищен секрет,дано няма гадинки.
dennis съчувствам ти за неразположението и на мен затова ми беше трудна срещата,защото и аз трудно ходя,но мен ме боли много силно срамната кост.А пък за настроението,нормално е да не сме винаги на висота и да ни дотежава.Горе главата.
hot chocolate успех в борбата с гадините.Аз моя сак отдавна съм го строила,за по сигурно.Реши ли окончателно къде ще раждаш?
Lessyy Либбра последно от Доника разбрах че е в болницата за задържане и сигурно още е там.
Аз също мисля че е хубаво да имам телефона на поне една от вас за да се информираме навреме,а също така и да предоставя моя и това може да стане на лични.

Общи условия

Активация на акаунт