Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява събитието на Витоша на 4 август?
Какви са впечатленията от д-р Кълвачева?
Какви са препоръките за бебешка количка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява събитието на Витоша на 4 август?
Събитието на Витоша на 4 август е пикник и разходка, организирани от жените от септемврийската група в София. Сборният пункт е при кабинковия лифт Симеоново в 11 часа, като се предвижда отиване и връщане с лифта. Идеята е на Мила84, като целта е да се съберат и да се забавляват. Събитието е предназначено за всички желаещи септемврийки от София и гостуващите на столицата.
-
Какви са впечатленията от д-р Кълвачева?
-
Какви са препоръките за бебешка количка?
-
Какви са впечатленията от приема на Малтофер?
-
Какви са впечатленията от прегледа с ултразвук?
Желая ви радост, щастие любев и прекрасни здрави бебчета 

За сега май везние клонят към Downtown на Play но искам да погледна на живо и Куини и Чико Видях една бъгабу и тя ми хареса но не знам къде се продават и също и на Jane съм виждала симпатични но не знам къде се продават Най важното условие за мен е да е лека и маневрена и да се сгъва лесно Така че всякакви съвети са добре дошли
Аз бях +18 /но започнах от 56 или 58 не знам точно/, но напоследък взех да губя апетит от Тотемата и май съм свалила 1,2 килца. Пила съм какви ли не гадости без проблем, но това ще ме довърши, то бива гадост, бива, но това е върха и два метра отгоре. Малтофер не знам как е на вкус и мисля като свърша Тотемата да го пробвам и него, че с тоя нисък хемоглобин /беше ми 102 на 20.07. при положение, че пия желязото от 11.07./ док каза, че май ще си го пия до края без спиране.

Вече е 1400гр. и док каза, че няма да стане повече от 3200-3300. А аз съм +11 кила и се чувствам ужасно.
)
Здравейте и много хубав петъчен ден и от мен!
аз съм, + 15 ,но се надявам ,че през оставащите ми 3 седмици няма да надмина 20

само положителни емоции и сбъднати мечти! 

,нямам коментар по въпроса???????? 
+17 до момента