ДЕКЕМВРИйски мами са щастливи - гушкат бебета красиви!

• 19 838
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
Боже Фем, ужас..... направо си е голям страх, при нас се беше случило така да плаче от баня , че направо почервеня и посиня и сигурно 10 сек без да издаде звук и се изпъна като струна и после почна да плаче много силно, това беше защото смених позата за къпане, вече го мокрим пъпчето . Така, че знам какво изпитваш❤ иначе и моят не е акал от вчера сутринта, е днес изака много малко , като зацапване само, ама аз не го броя и имаше слуз, но според мен е нормално защото пих сок от кутия.
Иначе на мен вече гърдите ми са по-добре сякаш, няма такава болка каквато беше, ама пия лецитин и се мажа с лансинох за тази цел, а и топли душове правяя , но не всеки път, защото нямам време, също така доизцеждам като имам време, но то не мога да събера повече от  30-40 мл в най-добрия случай 50 . Аз също ползвам аспиратор, но електрически, в началото много плака малкия от него, ама сега почна да свиква .
Тук от няколко дни много му се чудя , спи доста през деня , преди това будуваше и почти не спеше, а през нощта сега ми е трудно да го приспивам! Снощи стоя буден от 18 до 1:30 направо в чудо се видях, а после се събуди да яде в 5 и после спа до 10 и аз с него откъртих.
Днеска чистих цялата къща за погачата в неделята и се радвам , че малкия поспа , иначе нямаше да имам време да чистя въобще, че даже успях и да наготвя..а в събота ще имам сладки да приготвям и кекс и мъфини , надявам се да е спокоен, че и фризьорка ще идва вкъщи да ме подстриже , че няма кой да гледа малкия😣😁дано да слушка пупу ..не съм се подстригвала от 1 година и косата ми е до дупето почти , ще се радвам да си я пооправя малко.
Симка при нас нямаше ефект възглавничката 😕 но дано при вас да има!
Пробвай чая на Ганчев с копър , аз съм много доволна!!! Гранулиран е и е удобен за приготвяне.
Мен ме е страх и ще се приготвя добре при следващ интимен опит с ММ с презервативи и лубрикант 😃 , като се навия за следващ опит де .

# 106
Мами, някоя да е почнала режима на Атанас Узунов?

# 107
  • Пловдив / София
Днес смених Памперс пелените с Пуфис. Прави ми впечатление, че те по-добре прилепват и са по като гащички.
Защото досега многократно ми е изпускал памперса. Разбира се, вероятно се дължи и на моето слагане.
Ще видим сега какво е положението. Ще докладвам Satisfied

Мами, някоя да е почнала режима на Атанас Узунов?

Ккаъв е този режим? За първи път го чувам

# 108
Помня преди години когато дъщеря ми беше бебе, на 2 пъти съм изтръпвала и съм се разплаквала от уплаха. Първия беше точно такъв случай- както плачеше изведнъж посиня, изпъна се и млъкна. Втория - докато ядеше ам от шишето се задави и както кашляше изведнъж се изпъна като струна и замръзна. Добре че ММ тогава реагира, хвана я за крачето и я обърна надолу с главата. И пак заплака и се оправи... Абе приключения.

Ние със секса мн бързо се престрашихме. Може би на 3тата седмица. Беше зор голям 🤣 Първите 2 пъти беше ужасно болезнено, но вече всичко е ток и жица. Успяваме да сколасаме поне 3-4 пъти в седмицата, но вече си се пазим..не се бяхме пазили и ние от сума ти години. 2 деца ми стигат. Simple Smile Да мине малко време и ще ходя да ми изпишат противозачатъчни.

Цикъл все още няма наченки да ми идва иначе. Очаквам да не е скоро...

Фам, ние сме с Пуфис. Доволна съм много.

# 109
Нашия и той така преди няколко дни бяхме на гости с него и през цялото време де реве де се оглежда и е спокоен, но накрая явно много му се доспа и преди да тръгнем рев рев. Сложихме го в кошчето за колата, тръгнахме, но й това не помогна, чак почервеня. Наложи се да го взема на ръце и се успокои.
Със секса престраших се и мина добре, нямаше дискомфорт и болки. Мм ме пита сега като нямам цикъл, дали да ме пази. 😁Казах му да не си прави експерименти, че сега най-лесно става белата, пък и знаеш ли то и малкия от 1вия път стана. А и 3то вече да си го ражда той😁Вчера от 19 до към 12 часа стоя буден, поне тая вечер не рева много. Стоя, кокори се, моца си бибата и се оглежда, а на мен вече ми се спеше много. Яде към 3:30 и после към 6.Събота с каката сме на фризьор, че съм станала като рапунцел 😁😁😁

# 110
Единствено което може да направите е да шляпнете бебето за да се свести и поеме въздух ,най-вероятно е да ревне също. Ооо колко неща ни предстоят запазвате самоконтрол и действате според ситуацията.

Аз вчера ходих на фризьор, така ми олекна не бях се подстригвала от Април миналата година.

# 111
Не чистя носа с аспиратор аз, казаха че не е хубаво да се прави на малки бебета. Следя по това дали суче добре и ако има нещо видимо го почиствам с клечка за уши. Често има мляко в носа, което засъхва и после го изкарвам. 😂

Аз днес имах 2-3 часа извън вкъщи, ходих до работа, мотах се там, после минах през Кауфланд, но бързах, че телефонът на ММ беше изключен и се панирах. Оказа се, че всичко е наред, успял беше да смени, нахрани и приспи детето 😍 аз онзи ден пробвах да я нахраня с шише и не успях, ама той някакси се справя вече 2 пъти откакто сме у дома 😁

Днес станахме в 6 и вече заспивам права, не знам как да я накарам всеки ден да спи до 9 🤔 2 дни яде в 6-7, после спа до 9 и нещо, ама днес не искаше 🙄😢

При нас сексът отдавна не е мираж 😂😂 лекарката на прегледа ми се скара как можело, не било хубаво, амааааа късно е либе за китка. Никой нищо не ми беше казал и без това. Засега се "пазим" с прекъсване, 5 години вършеше работа, ама ме е шубе. Някоя от вас знае ли дали има противозачатъчни, съвместими с кърмене? Или спирала? Че нямам вяра на презервативи само..

# 112
Момичета, аз да ви питам нещо малко неудобно. На някоя случвало ли й се е да се изпуска по малка нужда? Ходя си редовно, но ако мине повече време, направо си се изпускам, без да мога да се контролирам.Четох доста и направо ме хваща страх. Доста съм се депресирала и излизам със страх на вън. Във вторник съм при АГ и ще видим какво ще каже, но все пак ще ми е полезно да споделите, ако на някоя й се е случвало.

# 113
И аз не чистя с аспиратор, имам, но ме е страх, а и мисля, че няма нужда ако се покаже някое сополче даже с пръст го изкарвам Sweat Smile
Ейй момичета направо ви завиждам за този секс Sweat Smile Sweat Smile Sweat Smile кога ли и на мен ще ми се отвори парашута, толкова желание да имам, направо вече имам чувството, че както бях 9 месеца без цикъл, сега 9 ще съм Sob а пазене то не става ли само с прекъснат полов акт, защото ние никога не сме ползвали презервативи, а слушам сега всички сте се запасили.. Thinking

# 114
Здравейте!
Лани и ние подранихме малко със секса ама аз не казах на АГто. Grinning Като човек, който е пил противозачатъчни 5 години по медицински причини не бих си го причинила отново. Нямах странични ефекти от тях, но в момента, в който ги спрях окончателно получих бъбречна криза. Наложи се 1 месец да ги пия отново, защото имах листа и като ги спрях пак получих бъбречна криза. Ще го караме с прекъсване пък каквото стане.  ММ го е шубе повече от мен. Grinning Не съм запозната много, но мисля, че не са съвместими с кърмене противозачатъчните.

# 115
И Теодор грухти като прасенце особено като плаче. Така си е от родилното, педиатърката каза,че може и до годинка да си е така.. Капвам ФР и се оглеждам за аспиратор, някой с впечатления от тоя на Нук? Тези за прахосмукачки са ми страшни.

Иви, това с изпъването на струна във ваната и ние го преживяхме.. Май ми се съкрати животът с някоя и друга годинка. Да не се повтаря!!!

При нас сексът си е още мираж ама аз нямам и кой знае какво желание, а и още ми тече някакво жълто-оранжево течение. Иначе и ние се пазехме с прекъснат акт и не е имало изненади,но сега просто се чудя как ММ ще ме пази,защото само при мисълта,че неволно може да забременя към момента.. Еми тръпки ме побиват😂

Днес взех 2ката памперс,че еденичката пропусна вече няколко пъти.

Вече ми се сливат ден и нощ, а бебето е супер спокойно.. Просто това еднообразие малкоо ме садна 🙊 Поне вече два дни излизаме за по 30-40 минути 🌞

Мамите,които дават Аптамил.. Днес купихме голямата кутия обаче на нея пише вносител Ирландия, а на малката Полша. За пронутра 1 става дума. Каква е разликата? Съвсем се обърках с тия АМ..пък после да казват,че така ни било по-лесно 😁

Последна редакция: ср, 15 яну 2020, 23:30 от GeorgiaR

# 116
Фам  аз взех сега пуфис понеже и на мен памперс мн ми изпускаше . Пуфис са доста по лесни за поставяне защото са по тънки , но като материя по груби.  На малкия те му прави впечатление важно да е сух . Мулан аз в началото като родих малко повече от седмица се изпусках. Нямах усет кога  ми се пишка . Дължа  го на това че по време на раждането на няколко  пъти с  катетър ме изпишкваха.  Ние още не сме имали първи  път . Както  ви казвах че май ми дойде ами 2 дена беше и сега спря . Има леко зацапване нз дари е цикъл и дали  е нормално но явно на лекар ще ходя вече . Днес бях на фризьор . Мм гледа малкия понеже навън имаше голяма мъгла и се отказахме да идват с мен .. бях изцедила едно шише преди това с кърма а преди да тръгна го нахраних . Трябва  да ви кажа че толкова  се притеснявах , че освен фризьора си платих и в градка мобилност защото ми вдигнаха колата  . Пълен филм беше докато отида да си е взима и съм на минус с 60 лв и отделно фиш за не правилно паркиране . Ние от вчера имаме малко слуз  в акото пратих снимка на педиатърката каза че е нормално щом е на кърма, но аз съм сиг че е от био  гаята  . Затова днес намерих капките . Една фр каза че и при тях от нея е било същото . Явно са я развалили и ще я сменя с линекс бебе . Ние днес бяхме на молитвата . Не стига , че 40 лв а и се пазарят за кръщене пак при тях . Викам на мм сиг че ми искат 1000 лв не благодаря  . Повече в нашата църква никога .!!

# 117
  • Гърция
Здравейте мамчета Не  съм писала от доста време цели две теми сте изписали😮
Честито на всички момичета родили ,живи и здрави да са ви бебчетата💕
Иве Ч.Р.Д жива и здрава да си и много щастие ти желая🤗
Ние сме вече на 51 дни и има си  колики, давам и само пробиотик biolakt Start Педиатърът не иска да и давам нищо против колики организма самичка трябвал да се пребори🤔а този пробиотик аз си го взех. чай и вода не иска и биберона също,само на кърма е. Преди 1 седмици бяхме при Педиатъра тогава беше на 43 дни натдала е 1100кг и дълга +8см.
и ние имаме такива малки бели пъпчици по бузките от самото раждане.
Спи по 2,5 ч. През деня е спокойна ,но вечерта е много зле заспива към 4:30  5 сутринта обърнали сме дена с вечерта.повръща на всяко хранене и по време на сън, дори и на фонтан😥
Откато и давам пробиотик акото и е по зеленикаво и слузесто и това малко ме притеснява.На Педиатър сме на 27 и незнам дали да чакам до тогава или да звъня.
Очичките също събира от време на време.и се плези напоследък 🤑и плюнчи.
Винаги когато сменяме памперса или я преоблича рев до небесата, пея и говоря и но не се получава тя се дере.😭Аз на контролен бях на 42-ия ден взеха ми цитонамаска,микробиология,кръвни изследваниа и урина Всичко е ок с изключение на урината както винаги пак имам бактерия в урината и пак АБ😣
Не съм правила секс от миналата година края на март месец,нямам и никакво желание. Аз също имам шевове ,но конци тъка и не видях да падат .Имам чувството че  ме е зашил доста онзи ден на прегледа ме болеше страшно много😲.
Разходки правим рядко тъкмо да се наканя  с и заваля дъжд.
И моето момиче И се лющи между веждите я мажа с мас,както и масажите и са със мас кожичката и е много мекичка.
За нослето и капвам ФР след това с клечка за уши или правя фитилче от памук и си излизат.
Момичета немога да свикна с името и да го произнасям Мария-Стелла много дълго ми идва а и в църквата онзи ден Свещеникът каза ,че само едното име ще се кръсти Така я подам ба Света И Свети Стелиян Мария. И си мисля дали да не и променя името да си я оставя само Мария.🤔

# 118
Момичета, нашият Дани вечер след баня като се нахрани и се започва един рев. Незнам дали е от коликите, вдигна го да се оригне и се изпъва и реве, обаче си се оригва. После го сложа в леглото му, заспива си и след около 20 минути се събужда с рев пак. Незнам на какво се дължи. Взех го върху корема ми, успокои се и заспа, след малко се стресна от нещо и пак почна да плаче. Успокоих го и сега заспа на нашето легло с баща си. Вече незнам да го водя да му баят ли какво и аз незнам... Това е всяка вечер така да плаче след хранене от няколко дни насам. Храни се 6-7 пъти на денонощие по 120-150мл АМ Аптамил от Англия. Давам сутрин 5 капки БиоГая и на всяко хранене по едно впръскване Лефакс. Плаче той, плача и аз с него...

# 119
Лу за жалост  си ги имат  тези  моменти  . Гаси му клечки ако мислиш, че може от нещо  такова да е . А иначе за стряскането  до колкото знам си имат до годинка такъв синдром .

Общи условия

Активация на акаунт