ОКТОМВРИйки 2020

• 26 175
  • 770
  •   1
Отговори
# 105
AsisA, много съжалявам, че си попаднала на такъв "лекар", ако може така да се нарече. Аз, затова ще си ходя при моя си АГ, който следи първата ми бременност. Имам му доверие и се чувствам спокойна с него. Не ме стресира с допълнителни изследвания, освен обичайните и ме предупреждава за всичко, което следва. Единственият кусур е, че не работи със ЗК и си плащам всичко.

# 106
Дами, не се притеснявайте относно болничните. Ако прехвърлите 180 дни на година - минавате през ТЕЛК за разрешение за още болнични и проблемът е решен. На бременна жена не отказват.

# 107
  • София
Дами, не се притеснявайте относно болничните. Ако прехвърлите 180 дни на година - минавате през ТЕЛК за разрешение за още болнични и проблемът е решен. На бременна жена не отказват.

Това исках да чуя, че всеки казва различно в интернет пише объркано. Благодаря много 😏

# 108
Това исках да чуя, че всеки казва различно в интернет пише объркано. Благодаря много 😏

А ти как си? Кървенето спря ли? Стискам палци всичко да е наред.

# 109
  • София
Eli-to3, имам тежест в областта на слабините, кървенето не спира, като че ли намалява, но не мога да го определя с точност. Чакам с нетърпение моята лекарка утре сутрин трябва да дойде и да ми вдъхне кураж.

# 110
Странно е, че не правят нищо да спрат кървенето. ЦеТеБе, Папаверин, поне нещо трябваше да ти включат до сега, освен Но-шпато.

# 111
  • София
Странно е, че не правят нищо да спрат кървенето. ЦеТеБе, Папаверин, поне нещо трябваше да ти включат до сега, освен Но-шпато.

Днес на сутрешната визитация, доктора който беше дневна само влезе, прочете папката с моята информация. Попита ме има ли промяна, казах че нямам промяна и той само каза, да си продължа с нош па мускулно и утрогестана орално. Не ме прегледа даже.

# 112
Здравейте и от мен! В 6г.с съм, но разбрах доста по-рано за бременноста, още преди да имам закъснение, затова дните ми минават мноооооого бавно.. Извън града съм, планирах да отида на лекар едва след като се прибера, но получих леко кафеникаво зацапване и веднага отидох на частен лекар, потвърди бременност в 5г.с и 3 дни, показа ми плодното сакче и мехурчето, но не се видя ембрионче, също ми изписа Дуфастон 3х1, но не каза колко време да го приемам. В коя седмица трябва да се види ембрионче и пулс, вече нямам търпение..☺

# 113
Николаева, пиеш лекарствата докато не ти ги сменят/ прекратят. Прогестерона( дуфастон) е до 12 седмица обикновенно. Леле Асиса, нямам думи. Не вярвал във витамини- що за глупост. Напиши го кой е да не продължават хората да му пълнят гушата.   С първата ми бременност един дежурен ме гледа, пита ме дали съм танцьорка. Попитах защо? Била съм си събувала бельото като такава.Ти да видиш. Разплаках се. Била съм малка. Сега да ми падне да видиш ти .СияГо_ на УЗ казаха ли кога ще те гледат пак? Дебз, ужас, думи нямам.

# 114
  • София
Николаева, пиеш лекарствата докато не ти ги сменят/ прекратят. Прогестерона( дуфастон) е до 12 седмица обикновенно. Леле Асиса, нямам думи. Не вярвал във витамини- що за глупост. Напиши го кой е да не продължават хората да му пълнят гушата.   С първата ми бременност един дежурен ме гледа, пита ме дали съм танцьорка. Попитах защо? Била съм си събувала бельото като такава.Ти да видиш. Разплаках се. Била съм малка. Сега да ми падне да видиш ти .СияГо_ на УЗ казаха ли кога ще те гледат пак? Дебз, ужас, думи нямам.

Утре ще ме гледат, ще искам повече информация за това кървене. Мъжът ми сам вкъщи от три дни, вече е изчел всичко по темата, 🤣 утре АКО ме изпишат нашият иска да говори с лекарката за режима на хранене за бременни 🤣

# 115
Хахаха и при нас това е темата- разбирай не ям достатъчно. Говори сериозно какво кръвоспиращо е слагано( може и нещо да са сложили в системата и да не си разбрала) колко превръзки напълни днес? Още ли е червена кръвта?

# 116
Лекарят е светило в моя град...има собствена АГ клиника , но явно като се наядат и се самозабравят.

Наистина се самозабравят. Никога не съм искала или очаквала, някой да се държи с мен приятелски, но уважително да! Колкото и добър да е в работата си, явно не е добър човек или мнооого е изпушил! Надявам се да намериш точният д-р.

# 117
Днес сутринта пак розово зацаоване после кафяво и накрая изсветля. Болки ниско долу в ляво. АГ каза пак на преглед... изписа цетебе и още 2 вида хапчета. Каза, че изписва максимума хапчета, за да не ме вкара в болница 😅 При прегледа не видя отлепване, но има Контракции 🤔 Нищо не разбирам, но вече пия сигурно 10 вида хапчета 🤐🤐 Съвета й е пълно спокойствие, но не знам как ще стане с работа... И за сега чакам да видя ще изкараме ли до 12 седмица. Още повече, че е рано 5г.с.+5 и не се вижда ембриона, а само жалтъчно мехурче.

# 118
Мишолин, а магнезий пускала ли си? Има едни прахчета магнезий, много са добри особено при контракции. Питай си АГ все пак, но магнезий помага при контракции. Моя е в норма, но днес чистих и ми се втвърди корема та си направиш едно прахче и легнах та ме поотпусна. В 5та май е рано още , има време да се види каквото трябва Simple Smile

# 119
Еее, Мишолин защо така, какво стана? Ти усещаш ли контракциите или само болките? Защото и мен ми се струва,че ми е един такъв странен корема,болки нямам ама на моменти все едно ще се пръсне!

Общи условия

Активация на акаунт