Къдрокоси красавици - 4

• 40 782
  • 750
  •   1
Отговори
# 405
  • В полите на Пирин планина
Момичета, мисля да си поръчам от Рибката, боя на Premesse (шоколад), но не съм наясно трябва ли отделно да поръчвам оксидант или в боята се съдържа всичко. И ако поръчвам какъв да е той

Отделно се поръчва оксиданта. Този шоколад кой номер е?

# 406
Води се шоколад и кафе мисля,номера 6.8. Първо се бях насочила към крем шоколад 5.8,но искам да е по- светло шоколадово. Така, че 6.8 ми се вижда по-добре.

# 407
Води се шоколад и кафе мисля,номера 6.8. Първо се бях насочила към крем шоколад 5.8,но искам да е по- светло шоколадово. Така, че 6.8 ми се вижда по-добре.

Според мен 6% оксидант.

# 408
Аз ползвам 6.8 с оксидант 6%. Цветът е красив и се отмива още по-красиво♥

# 409
И аз ползвам Permesse. Снимката на каталога показва доста реалистично между другото. Ползвам 6.1, което се води тъмно русо пепелно мисля, но е доста тъмен цвета.

# 410
  • Сливен
за коса малко под раменете половин тубичка дали ще стигне,досега само дрогерийни съм купувала.За пример на Лореал екселанс ми трябва боя и половина.А какъв е аромата?

# 411
Боята на Пермес е 100 мл, със сигурност стига за боядисване.
За освежаване на цвета се използва 6% оксидант, по-голям % се използва при изсветляване.

# 412
Аз я ползвам на три пъти даже. Корени и каквото остане мажа по дължините. По принцип стига за цялата коса, напоследък порасна под раменете и става по-трудно, но така или иначе съм решила само корени да правя. Това са ми оксидантите, с които си ползвам боята.

# 413
Момичета,  пишете за активатора на Cantu който го ползва, че все ми се иска да си го поръчам обаче незнам защо ми се струва че ще ми отежнява косата.

Доста е плътен и гъст,
има силен натурален аромат на лайка,
на мен не ми се получава с него от самото начало,
пробвах го  разреден с вода,
защото косата ми  се оформя по-добре с леки и воднисти продукти, но пак не съм доволна,
така си седи, почти пълен, а срокът му изтече,
много по-добър е резултатът с Garnier Fructis Aloe Air-dry Cream,
макар че вече и с него не се оформя хубаво ...
Следвам Curly girl method и нямам други leave-in, които са подходящи за него.

# 414
Добре не взимате ли същата марка оксидант като боята? Виждам че  боята Permesse е 100мл, оксидант 6% също 100мл и да ги смеся 1:1  така ли? И да мацам

# 415
Добре не взимате ли същата марка оксидант като боята? Виждам че  боята Permesse е 100мл, оксидант 6% също 100мл и да ги смеся 1:1  така ли? И да мацам
Така. 1:1 се смесват, но няма ли да ти е много това? Защо не пробваш с половин боя и половината от оксиданта, и ако не ти стигне другата част. Аз имах останал оксидант на Юджин Перма от преди, а Фанола си го купих от чужбина, защото нямах друг в момента. Не мисля, че е от особено значение марката, по-скоро колко е силен. Боята ми е 6.1 и виж какъв например ползвам аз. Не мисля, че е задължително да е 6%, получава ми се перфектно и с 3%.

# 416

Този оксидант си е към боята - в смисъл, че като избереш боя ти предлага различни %-ти оксидант, които да си поръчаш с нея.  Същата марка е.

# 417
Да, най-вероятно ще ползвам половината.  Нямам представа колко % да си поръчвам, дори не помня магазинната боя която съм ползвала със стандартния си оксидант в опаковката колко процента е по принцип. Отдавна не се бях боядисвала, а и като се замисля изобщо пък не съм обърнала внимание на %- ти.

# 418
Стандартно боите в дрогерията са 40%, за да се постигне максимално близък цвят до този на опаковката.
Това фризьорки са ми го казвали, дали е така, не мога да гарантирам.

# 419
Здравейте! Ще се радвам на съвети от ваша страна като по-опитни.
До преди известно време просто си миех косата, слагах маска и сле това кремче без измиване на влажна коса.
Иска ми се да ползвам продукти за чуплива коса и да се опитам да открия такива, които ще ми се отразяват добре

Ползвам шампоан и маска на Макадамия от класическата серия, крем на Макадамия, на снимките косата ми е с крема Лакме рингс.

Търся продукт без измиване с някаква фиксация, за да стоят къдриците.
И също, ако може да препоръчате, може би, спрей ...за рефрешване на къдриците на втория,третия ден.

Много благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт