Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога разбирате, че косата ви се нуждае от хидратация?
Как мога да разбера дали косата ми се нуждае от хидратация или протеини?
Как да изберем между маските и балсамите на Nature Box?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога разбирате, че косата ви се нуждае от хидратация?
-
Как мога да разбера дали косата ми се нуждае от хидратация или протеини?
Косата се нуждае от хидратация, когато стане суха, безжизнена и трудна за оформяне. От друга страна, той се нуждае от протеини, когато стане крехък, без обем и се изправя като фитили. Важно е да наблюдавате реакцията на косата към различни продукти и да изберете подходящия стилизиращ продукт за хидратация или протеин.
-
Как да изберем между маските и балсамите на Nature Box?
-
Как да реша между хидратация и протеини за косата?
-
Как да се справя с проблема за избора на продукти за коса?
Ако просто я намокря няма шанс за разресване. Ползвам моя си версия на CG с продукти, които до този момент съм пробвала и ми харесват. Пък и по принцип, поне за моята коса, не е нужно да слагам една шепа шампоан по цялата коса. Достатъчно се измива само ако сложа на скалпа. Слагам първо балсама, за да може маската да остане като leave in, не толкова да си свърши работата като маска. Косата ми стига до гърдите, но не е от натежаване- никога не съм имала голям обем в корените, освен ако не си изсуша косата с наведена глава. Слагам сухия шампоан точно за обем или от тези кърпички със сух шампоан евентуално за освежаване на корените на втория-третия ден след миенето на косата.
😍