Модни консултации - 44

• 60 506
  • 783
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
Аз за това англичаните донякъде ги разбирам..За определени поводи и тържества,в поканата хората задължително упоменават и какъв да бъде дрескода.Иначе си е неуважително да цъфне някой по дънки и днес точно това се коментираше.

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 20:51 от Nina_Z

# 481
Аз за това англичаните донякъде ги разбирам..За определени поводи и тържества,в поканата хората задължително упоменават и какъв да бъде дрескода.Иначе си е неуважително да цъфне някой по дънки и днес точно това се коментираше.
Да, даже един от гостите беше с елек шушляков. Били много модерни и много скъпа марка Joy Дъщеря ми каза, че май е дошъл от гората директно в църквата.

# 482
Влизам да питам как се обличат хората за кръщенка и виждам, че са ме замели..Явно някой  се в засвгнал на тема български традиции .

Регулярният спам и заяждане в темата наистина ме карат да се чувствам засегната. Моля, спазвайте правилата на форума.

# 483
  • Бургас
Ха,ха чак на детето му е направило впечатление.

# 484
  • някъде под слънцето...
Благодаря дами Heart
Отправих въпроса  за да не бъда като "странна птица" .
Ще го мисля.

# 485
За кръщане ми харесва нещо такова

А по повод червеното и сватбите, чувала съм, че било като скрито послание за интимни отношения между годеника и въпросната lady in red, не помня от къде го чух, но бях изумена...така, че е не-не за мен.

# 486
На Кръщене - семпло, изчистено и стилно. 'Смирено' облекло. За сватба, може и по -шикозно, но пак в граници. Все нак денят е на младоженците и те трябва да имат превес. Кичът и показността и мен ме дразнят адски много.

# 487
  • Някъде там
Какво мислите за този тип чантички

съчетани с такива кецове или маратонки

.И трите чантичка са от един сайт на фентис.Никога не съм поръчвал от там,как са като качество ?

# 488
  • София
За  цените си са ок без да блестят с особено качетво.
Аз имам една чанта от там, която поръчах заради цвета и формата, но не съм очаквала особено високо ниво.
Още е здрава де , на 2 години е може би, но и рядко я нося.

Избирам си тоалета според събитието и гледам да съм адекватно облечена, но честно никога приготвяйки се за сватба или друго събитие не съм се замисляла дали случайно няма да засенча главното действащо лице.

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 09:56 от ~Étoile~

# 489
И аз имам една чанта от там, за мен са доста качествени. Устоя на мъкнене на учебници и какво ли още не.

Кецките на Converse сааа 😍

# 490
Искрице, този тип чантички са ми любими. На този етап само такива нося.

# 491
Аз не бих съчетала тези чантички с такъв тип маратонки, или кецове. Може би само третата, но другите две с този синджир не са ми подходящи за матаронки сякаш.

# 492
Искрица маратонките на пума ме уцелиха в сърцето, от къде са Simple Smile

# 493
Знаете ли дамските чанти, които имат надпис върху тях Elegant, (по принцип  е изписан на метални елементи по тях)на кой производител са? Питам, защото мисля, че са на българска фирма и често ги срещам във физически магазини, но искам и да намеря сайт на производителя, ако  има.

# 494
https://bianki.com/%D0%B1%D0%B8%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D0%B8-%D0%B4%D … %D0%BA%D0%B8-9284

Добре ли се съчетават с роклята, която постнах преди няколко страници, ако има нужда пак ще я  покажа?

Общи условия

Активация на акаунт