Модни консултации - 44

• 60 187
  • 783
  •   1
Отговори
# 585
https://lucy.bg/ekskulzivno/exkluzivno-s-neli/1931-np13.html
Ето, да придобиете представа. Намерих снимка в сайта.
Е, ако ще съм странна на сватбата по-добре да си стои в гардероба...

изглежда чудесно на картинката от сайта /на снимката с теб виждам лоша изработка/, но дали е удобен?
не помня за какъв сезон става дума, но от едната страна си гола /ръка и част от гърба/, а от другата - прекалено облечена /дълъг ръкав/
от страната на дългия ръкав ще се изпотиш, ако е по-топло, възможно е да се види това изпотяване, дълъг бял ръкав за мен не е удобно и хигиенично; ако е по-хладно, ще ти е доста трудно да избереш нещо, с което да се облечеш, за да не зъзнеш
копчетата са ок, по принцип не виждам причина за махане, все пак те са част от "сакото", а идеята на тази дреха е контрастът рокля-костюм; конкретните копчета обаче са грозни
със сигурност ще бъдеш забелязана с тази недомислена, недоизпипана и неподходяща за фигурата ти дреха

# 586
На мен не ми допада цялата визия на тази дреха, независимо от това, за какъв повод е. Коланът е нещо лъскаво и стои зле върху половината сако, копчетата не подхождат, а белият плат определено ми прилича на чаршаф на показаната любителска снимка от вчера. Не знам каква е материята, но нещо не ми допада. Отделно от това не ми допада половин сако с едно голо рамо и ръка. Ако е само гащеризонът и отгоре - едно хубаво качествено изпипано бяло сако от хубав качествен плат би било чудесно. И на сайта не ми допада, особено коланчето. То направо убива всяко естетическо чувство у мен. Но и аз не съм фен на Луси - в повечето случаи са доста претруфени моделите им и не добре изпълнени реално.

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 11:42 от Judy

# 587
На мен на сайта ми хареса, на живо не ми изглеждаше добре, материята на бялата част основно

# 588
  • София
По принцип черният гащеризон е супер универсална дреха. Аз имам един и съм го носила и в ежедневието, и по поводи.
Ако ти не се харесваш с бялото, може да му добавиш нещо друго.

# 589
Защо да не подхожда на фигурата ми?
Заради ханша? Месецът е май, не мисля, че ще имам нужда от нещо връхно.

# 590
не го казвам с цел да звучи грубо /горе нарочно не съм уточнила какво имам предвид/
избери дреха, която да подчертава онова, което е красиво в теб, а не обратното
разбира се, може да е от ъгъла на снимане и да греша, за което се извинявам предварително

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 16:28 от bubanka

# 591
На мен не ми харесва тоалета на Lina, лош модел, лоша изработка, а и за сватба съвсем неподходящ.

# 592
  • Някъде там
И аз съм на същото мнение като bubanka,възможно е да е от ъгъла на снимане .Най -много не  ми харесва бялата част.Стои доста опъната .И материята не изглежда хубава.
Изглежда ти леко тесен а на модела на снимката от сайта стои по свободно и по -добре.
Не е трябвало да махаш копчетата.
Няма ли опция за връщане на тоалета и за подмяна на нещо по подходящо?

# 593
За толкова пари има доста по- удачни варианти според мен...

# 594
Съжалявам да го кажа, но мисля, че сте малко груби. Не виждам нищо фрапиращо откъм кореми, бюстове и мишници, виждала съм доста трагични ансамбълчета върху неподходящи тела и не мога да кажа, че в случая е така. Единственото, което мога да отбележа като недостатък е платът на бялото сако, защото прозира подгъвът, явно самият плат не е качествен и е тънък. От там нататък всичко си изглежда в рамките на нормалното. Дамата не е дебела, гащеризонът стои нормално и е нормално за дреха, която не е шита по поръчка тук-там нещо да не е перфектно. Чак пък голям корем... Понякога като чета ми се  струва, че или аз имам проблеми със зрението, или вие очаквате всички да са с манекенски форми. Но явно повредата е в моя телевизор.

# 595
  • Бургас
Малко снимки с красиви предложения на един от любимите ми магазини Heart

От друг,любим магазин
Stuck Out Tongue Winking Eye Grinning

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 18:14 от Nina_Z

# 596
  • София
Ох, как ми се носят всякакви щуротии, ама в тоя студ не става...

# 597
Много неща си харсах, но ной-вече два сета с дълга пола и топ - пъстър на цветя и в любимото ми зелено.
От къде са?

# 598
  • Бургас
Да,страхотни са.Казвала съм го и преди,но за мен,не Милано,а Рим е столицата на модата. Там каквито модни красоти и колаборации съм видяла,никъде другаде в Европа не е било.
Магазина е в Рим - Niki Nika

Ето още малко  

Ето тези 2 рокли на Il the delle 5 съм си харесала аз.Само да ги качат и ги грабвам.  

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 19:14 от Nina_Z

# 599
О, сега е невъзожно точно там да се ходи.
Имат ли онлайн магазин?

Общи условия

Активация на акаунт