Модни консултации - 44

• 60 146
  • 783
  •   1
Отговори
# 600
Nina_Z, страшно много неща си харесах. И аз искам инфо за Магазините. Като бях в Рим преди 2 години, абсолютно нищо не си купих. Най-вероятно не съм знаела къде да търся. Повечето магазини ги имаше и тук в София.

# 601
  • Бургас
Да,има,но на по-масовите им брандове.Снимките,които съм качила са на по-неизвестни за нашия пазар марки.Обожавам италианската мода и ми е любима,но политиката им на продажби е малко кофти за крайния потребител.Тях не ги вълнува,защото колекциите им са предварително изкупени на едро от търговци и представители.Обикновено дадена марка има официална-интернет страница,но само,за да се разгледа колекцията и после търсиш кой ги представя и продава.Както в моя случай с роклите на "Il the delle 5" и това,че чакам да ги качат в продажба.Така стои въпроса с пазаруването онлайн.Иначе на място е лесно.
Магазина е NIKI NIKA Roma(centro)via Tomacelli 105. Имат онлайн страница,но не качват много неща,във Фейсбук-а им обаче го правят.Намери ги и питай на лично за нещата,които те интересуват.Английски не говорят.Много са мили и отзивчиви.

Последна редакция: чт, 12 мар 2020, 08:33 от Nina_Z

# 602
  • София
Дами, това ли са сега модерните обувки?
Виждам, че отсечените отпред за летни са модерни.

# 603
  • Бургас
За който харесва мокасини на ток-защо не.Малко обувки пролет/лято

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 18:00 от Nina_Z

# 604
След като пропуснах зимните колекции поради крайно нехаресване, явно ще пропусна и пролетните.

# 605
Тези обувки пролет-лято изобщо не са по вкуса ми. Не бих носила нито един чифт от тях. Както и мокасините с ток никак не са ми по вкуса.

# 606
Искам да се сдобия с такава рокля. Идеи откъде? Шиене не ми е опция.

# 607
Искам да се сдобия с такава рокля. Идеи откъде? Шиене не ми е опция.

Ехаа, ама с такава цепка ли Simple Smile

# 608
Може и с по-малка. Joy
Много ми хареса това рокле. Представям си Италия като видях модела. Ама след вируса. Joy

# 609
  • Бургас
Тези обувки пролет-лято изобщо не са по вкуса ми. Не бих носила нито един чифт от тях. Както и мокасините с ток никак не са ми по вкуса.
Кажи го на италианските дизайнери.Мога да ти дам адреса Grinning Joy

Роклята,която търсиш,ми прилича на някоя от еднообразните бели ризи на Зара.Значи,купуваш си две такива и си правиш рокля.Някой май го беше правил това.

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 21:29 от Nina_Z

# 610
  • София
Сигурно ще пуснат подобни рокли лятото.
Аз имам черна прихлупена пола. Цепката ту се вижда, ту не.

# 611
  • Най-красивата страна
Май скоро няма да изляза от вкъщи и вместо рокли и обувки ще разглеждам анцузи и домашни чехли ....

# 612
  • Бургас
Май натам вървят нещата.Домашни пантофки

# 613
И аз не бих обула нито един чивт от показаните обувки 😁

# 614
Аз двата чифта розовеещи ниски, бих ги обула. Дори си бях поръчала подобни-ниски и остри, друг цвят, но за съжаление ми бяха големи и се наложи да ги върна, на крака стояха доста добре. Поне на мен си ми харесаха 😁

Общи условия

Активация на акаунт