Модни консултации - 44

• 60 152
  • 783
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Аз пък бих носила всички без първите 2 чифта и последните 3. В змиийските и бордото ми останах очите даже.
Обаче добре че миналата седмица ходих в Джъмбо и си купих пантофи овце и еднорози. Осигурена съм, трябваше и някоя по- засукана пижама да взема, но ще карам с наличните.

# 616
  • Бургас
Аз ще си купя първите сандали на Kurt Geiger.Много ми харесват.Иначе трети сезон се носят животински принтове,тексани,плисета...Много ги харесвам,но взеха малко да ми поомръзват.Със сникърси съм се заредила предоволно ама не се знае какво ще ме прихване.Чакам да видя от Стратегия и Нероджардини какво ще пуснат.Искам и нови пролетни ботуши.Показаните от мен обувки са много качествени и като изработка.Що се отнася до моделите-такива са модните тенденции за сезона.Нормално е на едни да му харесат,а на други-не.
П.П Какво ми трябваше да се ровя за пантофи..Харесах си тези понита  Kissing Heart

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 23:52 от Nina_Z

# 617
  • София
Я да се похваля:
Пантофки /за дъщерята /

Боти от намаленията

И едни винтидж ботуши, които най-после дадох на обущар /само за смяна на капачки, да не тропат/снимката е примерна.

# 618
На мен първите сандали много ми харесаха. Има ли в по неутрални цветове?

# 619
  • Бургас
Само тези са към момента.Дизайнера е Kurt Geiger и може да потърсите и разгледате негови модели в интернет.

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 23:54 от Nina_Z

# 620
  • sofia
Явно островърхите обувки се завръщат.... никога не са ми харесвали.
Розовите еспадрили накрая ми харесаха!

# 621
  • София
Народа изтрещя https://venettafashion.eu/product-category/нови/
Ще си поръчам една и започвам да разхождам кучето по неглиже

# 622
Много ми харесаха обувките на Nina. Аз харесвам островърхите обувки, много женствени, много секси.

# 623
  • Бургас
След като видяхме обувките,дойде ред и на чантите.

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 16:46 от Nina_Z

# 624
  • Somewhere far away
Момичета, не знам доколко е за тази тема но искам да си изкажа разочарованието и да потърся помощ ако е възможно изобщо.
Купих си красиво сако на Only,  буке , с кожени ръкави. Изпрах го на най- ниска температура и на  кратка програма  след което ... изненада. Ръкавите са разкъсани , надраскани и дрехата е тотално неизползваема. Дори веднъж не го облякох и вече е за боклука!
 За мен това нещо е непоправимо- освен ако не подменя някак целите ръкави... но ако някой има идея какво да се направи ще съм щастлива да я сподели тук.

# 625
  • sofia
Чантите са готини. Има за всеки по нещо. Раницата и малката розова чанта с джуфката много ми допаднаха.

Deathcrush, май нищо не може да се направи, освен смяната на ръкавите.
Аз съм прала китайско яке от изкуствена кожа многократно в пералнята и нищо му няма.... много странно това да се случи на качествена дреха. Какъв ще да е тоя материал, че да се разпадне от едно пране?

# 626
Чантите са много красиви.

# 627
  • София
Предпоследните две - жълтата и черната - каква марка са? Не успявам да видя.

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 00:05 от bubanka

# 628
  • Бургас
Gianni Chiarini

# 629
  • София
Еха! Има и други страхотни модели! Някой поръчвал ли е от официалния сайт? Аз всъщност на него гледам, има ли ги другаде? Някъде в София?

Общи условия

Активация на акаунт