Модни консултации - 44

• 60 129
  • 783
  •   1
Отговори
# 660
Аз благодаря за линка за този сайт, поразгледах и очите ми останаха в палтата. Heart Eyes Имате ли опит, качествени ли са? С шиенето по размер на клиента как са?

# 661
Много хубави идеи, момичета! Heart Eyes
Nina_Z  права си, не се сетих да ги попитам дали могат да ми ушият по мои размери. Thinking
aliasbarbara Именно, че с тази дължина не бих могла да сложа ботуш, то плът няма да се види. Relaxed Може първо да пробвам опцията смяна за шев по мои размери.
Killpop за първи път си купувам нещо от този сайт. Имам колежка, която има рокля от тук и от нея знам, че дрехите, плат, шев са много качествени. Hands Point Up И аз го забелязвам по двете рокли. Нищо не пречи да поръчате и да върнете палтото, ако не ви допадне нещо. Blush

# 662
Pink Dress, роклята няма нужда от скъсяване. Стои ти добре според мен. Визия като тази на модела на снимката, лично на мен не ми допада.
Понеже и аз съм с ръст като твоя, когато гледам на снимка си знам, че при мен ще дойде възширока и с педя по-дълга, но обикновено успявам да си намеря дрехи, които ми пасват без корекция. XS  в общия случай е за жени 165 см.

# 663
  • Бургас
Много хубави идеи, момичета! Heart Eyes
Nina_Z  права си, не се сетих да ги попитам дали могат да ми ушият по мои размери. Thinking

Killpop за първи път си купувам нещо от този сайт. Имам колежка, която има рокля от тук и от нея знам, че дрехите, плат, шев са много качествени. Hands Point Up И аз го забелязвам по двете рокли. Нищо не пречи да поръчате и да върнете палтото, ако не ви допадне нещо. Blush
Точно.Предложи им да им дадеш някаква минимална сума като капаро,за да се почувстват ангажирани и сигурни,че ще си ги вземеш после роклите.

Зя разлика от обувките които бяха показани този път чантите ми допадат Simple Smile

Ей,този камък
Скрит текст:
ми падна от сърцето,когато го съобщи Joy Grinning  Този от сърцето на Chiarini е още по-голям,но не го побира скрития текст Smile Иначе и него щях да покажа.

Най-актуалните модни предложения  Stuck Out Tongue Winking Eye Grinning

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 13:27 от Nina_Z

# 664
  • София
В инстаграм постоянно ми излиза реклама на този сайт dizi.bg
Поръчвали ли сте от там ?
Само да мине това положение и съм набелязала ето тези

# 665
  • Бургас
Прекрасни са роклите! Дано някой се включи с отзиви.

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 13:35 от Nina_Z

# 666
~Étoile~ И аз наблюдавам този сайт, но за мен /това е лично мое мнение Hands Point Up/ фирмата е вносител на по висок клас китайски дрехи, а не както пише в портофолиото им, че те създават такива. Може и да имат авторски модели, но... Ще се обоснова. Това е модел от лятната им колекция
https://www.dizi.bg/bg-product-details-786.html
Същата аз си я купих още на 11 декември за 99 лева от сайт във фейсбук!
.
Роклята няма етикет или някъде поставено лого на DIZI. Никъде не пише размер, състав, грижа за продукта, както такава информация няма и на самия сайт! Не искам да обиждам никого, но мисля, че не е етично да пишеш, че произвеждаш дрехи и това да не отговаря на истината. Иначе самата рокля стои добре, като качество е добро. На мен пак ми е леко голяма, но ще стесня малко и двете части. Blush

# 667
И аз от скоро го заглеждам този сайт и много неща си харесах. Цените не са от най-ниските и аз също си мислех, че ги шият в България, а аз много уважавам българските производители.
Дали не може някак да се провери произхода на дрехите им....?
Аз пък много се чудя за това рокле https://www.dizi.bg/bg-product-details-852.html ,
дали ще може да се съчетава със сникърси или спортни обувки....?

# 668
  • Велико Търново
Аз имам рокля от Дизи, голямо носене я нося и ми е любимаДовечера като се прибера от работа ще ви покажа снимка.

# 669
  • Велико Търново

# 670
Pink Dress, не, няма да преправяш роклите.

# 671
  • Някъде там
Тази рокличка с какви обувки ще стои добре .
Дали ще е о.к с кецове и гуменки

# 672
Роклята ти седи супер, не я връщай. Нито пък скъсявай според мен.
Според мен е къса за модела, а и заради бюста я повдига и талията не си е на мястото.
Ще ми е интересно да видя и малиновата.
Аз си харесах няколко модела, но предполагам всички ще са ми къси за съжаление.

Привет! И пак се включвам с реални снимки на малиновата рокля! Тя ми е широка изцяло, в ръкавите, в цялата си част като цяло. Дължината си е ок.

# 673
  • София
Тази е НЕ.

# 674
  • Пловдив
И аз не одобрявам малиновата рокля.Най ме дразни черният цип.Знам че се наложи тази безумна  мода ципът да се вижда ама на наистина официално събитие не можеш да се появиш с открит цип,нито с толкова къса дължина.

Общи условия

Активация на акаунт