За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 81

• 33 445
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
Биозин кидс давам аз, но вкуса не се харесва на бебето. Иначе според мен върши работа, ползвам и Биозин мама за себе си и се опазихме от грипа до сега Flowers Four Leaf Clover Hands Pray

# 241
Привет на всички.
Може ли да ми препоръчате някакво сиропче за имунната система от което сте доволни  На 2г и 2м. След месец ще я пускам на ясла,  искам  малко да я подсиля.
Аз давам Биозин кидс и съм доволна, иначе съм чувала, добри отзиви за сироп от черен бъз и авирон рапид, но за тях лично незнам не съм ги давала.

# 242
Авирон Кидс  се дава при съмнение за вирусна инфекция, от педиатър го знам, затова се пие по схема 7 дни- давала съм веднъж и помогна много леко да изкарат вируса. Аз давам сироп от черен бъз (14 месечни са децата ми),който е подходящ за прием през целия сезон.

# 243
  • София
И аз давам сироп с черен бъз (на д-р Марио). Много съм доволна. Започна по рядко и леко да боледува. Авирон и аз съм го давала при първи симптоми. Последния път за два дни го пресече, но си изкарах целия курс.

# 244
Привет на всички.
Може ли да ми препоръчате някакво сиропче за имунната система от което сте доволни  На 2г и 2м. След месец ще я пускам на ясла,  искам  малко да я подсиля.

Аз давам продукти на Aquasource, но са ужасно скъпи. Реших да опитам, след като дъщеря ми постъпи на детска градина и беше нон стоп болна. Давам ги от 3 месеца и последния месец има ефект, но не знам дали е заради продуктите или вече отминава боледуването от самосебе си.

# 245
Аз давам по препоръка на педиатърката Имуно fitobambi.

# 246
Бях чела в листовката за авирон, че се препоръчва и за общо подпомагане на имунната система преди настъпването на зимния сезон и се дава 3 последователни месеца по схема, познати също са давали за имунитет, но не съм коментирала с педиатър.

# 247
Моля за мнение за АМ на ДМ марката , в момента сме на Бебелан и кърма но май не може да се засити и през час иска да сучи / пие АМ . Четох стари отзиви за това мляко но реших да потърся и по скорошни като цена и качество как е

# 248
Защо не е само на кърма ?

# 249
Може да има скок в растежа и по-честа нужда от сучене. Не ти трябва добавка. Ела тук:
https://m.bg-mamma.com/?topic=1177276  
Прочети заглавната страница първи пост и питай, ще ти се отговори.

# 250
Пебалс, аз работя в ДМ мога да ти кажа, че много майки търсят наша марка АМ казват,че детето много го харесва, но няма такова нещо като нехранителна кърма. Бебето си суче толкова, колкото си иска. Simple Smile

# 251
Не съм казала че е нехранителна просто явно не му стига и на все час се събужда .  Каква му е цената на това мляко в ДМ , притеснява ме да не получи колики от смяната на АМ Cry

# 252
Не съм казала че е нехранителна просто явно не му стига и на все час се събужда .  Каква му е цената на това мляко в ДМ , притеснява ме да не получи колики от смяната на АМ Cry

Ами да ти кажа.. в болничен съм заради бременноста и от 4 месеца не работя, но доколкото си спомням беше около 15 лв. Simple Smile

# 253
Да,бебетата на кърма по-често се хранят .Няма нищо лошо или притеснително в това.Видях ,че бебчето ти е малко,имай впредвид ,че така може да се отбие бързо.Биберона им е по-лесен .Ама аз кърмих към годинка ,можеше и повече де.Момичетата обаче тук са страхотни,могат да ти дадат чудесни съвети.И това с честото кърмене ще отмине,като поотрасне бебето.Flowers Hibiscus
П.п. Ако все пак минеш на адаптирано мляко ,Лактана Био или Аптамил се водят уж най-добрите.Аз от годинка до 3+ давах Лактана .

# 254
Привет! Малката ми принцеса се запече нещо и ми се струва, че е от Colief-a понеже го сменихме с Лефакса. Педи каза че не е от това, но съм чела масово, че капките за колики често запичат. Препоръча да и масажириам коремчето, да я оставям по корем, едно чайче + термометър в дупето... сега съм пред дилема все пак да ги продължавам ли тези капки, да вънра ли на Лефакса ( въпреки че имаха минимален ефект) или да спра да и давам изобщо капки ? Знам че всичко е строго индивидуално за всяко дете, но ще се радвам да споделите опит и да дадете съвет.

Общи условия

Активация на акаунт