Новата година ни навести, ЮНЧЕТО се опитва да пълзи - Тема 7

• 18 300
  • 780
  •   1
Отговори
# 690
С баткото бяхме обезопасили навсякъде, но и той беше много див. С бебето не ми се получава, аз слагам нещо някъде и след малко баткото го е махнал. Я там са му играчките, я контакт му трябва да си зарежда часовника, я нещо друго...

# 691
Момичета, много скептично, днес купих чаша на Авент със сламка. О, чудо, той пие вода!  Grinning Благодаря на момичетата, които препоръчаха.
Преди бях взела шише на Томи Типи с твърд накрайник, неразливна чаша 360 градуса, обикновено шише и все не искаше. А аз реших, че просто мрази водата. Последните дни се принудих с лъжица да му давам и той си я пиеше, което ме наведе на мисълта, че не е да не харесва водата, а просто не схваща как да я пие от другите шишета и чаши.

# 692
И аз ще взема със сламка, навихте ме. 😁

Момичета, имате ли уокъри? Чудя се дали да взема, какъв да взема. Миши се изправя по масата и решетката и мисля, че ще и е забавно. 😁

# 693
  • WonderLand
Момочета, бебо хапна малко хартия Flushed Трябва ли да се притеснявам?

Уокър нямам и нямам намерение за сега да вземам. Може би по-късно от тея за бутане дето са ще взема

# 694
Не мисля, че има проблем с хартията. Аз колко към изяла в детството с банички... 😂😂😂  И аз говоря за тези за бутане. ✌

# 695
  • София
И аз не виждам проблем в хартията. И мастило да има, едва ли количеството е такова, че да има реакции....
Оф... аз да се оплача, заразих се от ММ с вирус. Днес той си остана у нас да ми помага, че съм със запушен нос и ме втрисаше. Та пазете се....
Още се моткам с обезопасяване, гледам да съм при нея.

# 696
  • София
Силвър, спокойно! Явор изяде няколко хапки картон от пъзел, няколко хапки брошура на лидл и поне три пъти си е гризкал салфетка. Даже вече не ми прави впечатление.
Уокър имам от баткото, но освен да се слуша музика на него, за друго не е използван.

# 697
И аз още не съм обезопасила нищо.. но тя постоянно ми е в краката, почти винаги мога да реагирам. Преди 2 дни се беше изправила на една табуретка, докато я стигна падна назад, прегледах я, нямаше зачервено или подуто, поплака и се успокои. Махнах и въпросната табуретка и вече сме почти без мебели в хола 😁 всичко разчистих, да си щъка.. хартия не сме яли, макар да имаше голям мерак, издебвам я.. но не мисля че ще е нещо фатално и да смушка малко в устата Simple Smile почти оздравяхме вече, малко по спокойно е положението Simple Smile

# 698
  • София
Само моят ли не може да се научи да пие от сламка? Всеки ден давам, ама изобщо не зацепва какво трябва да прави.

# 699
Днес купих отвратителна чаша с твърд накрайник за да пробвам дали ще клъвне. За сега нъцки. Продавачката в магазина ме уверяваше, че е малка за сламка... ще я видим тая работа.

# 700
  • WonderLand
Pinks, хич не я слушай продавачката, аз шише със сламка взех преди 2 месеца някъде, нищо, че чак сега пропи, още няма 8 месеца.

Sunny_kid, с каква сламка го пробваш? Моя пие само от неговото си шише със силиконовата бебешка сламка. Другите сламки само ги дъвче, макар прекрасно да знае за какво служат.

Иначе пиенето със сламка хич не е задължително, даже Стаменов на нас ни каза директно на 6м да почваме да го учим от нормална отворена чаша. Аз обаче това мисля да го оставя за като се постопли, че като знам какво заливане ще падне.

# 701
  • София
И аз лятото ще го уча. Баткото чак тая зима се научи. Мисляс бебето по-бързо да се справя.

# 702
Момичета, тези от вас, които вариха ечемик. 30 мин ли го варите? Аз днес за първи път правя и тези 30 мин по рецепта ми се струват много времеемки. Айде кисненето от вечерта не ми пречи, ама варенето на котлона.. А като си помисля и, че може да не го хареса.

# 703
  • София
И аз мисля скоро да взема шише със сламка, че като му дам шишето с биберон в седнало положение и той смуче, а не се сеща да го вдигне и трябва помощ. Иначе каква е последователността не зная.. това с твърдия накрайник преди сламката ли е? Разбира се, винаги може да се прескочи и да се мине на друго, ако детето е готово. Например една позната даваше на детето с лъжичка още от раждането и май от много рано от чаша. Сега не знам как пие..

# 704
  • София
На сламката предимството е, че не е нужно да се накланя шишето, тя стига до дъното.
Димитрова, ечемик не съм варила, но каквото и да правя, ако ми отнема 30 мин бих го променила, че кой ти дава толкова време....другия вариант е да се свари по- рано, а не непосредствено преди хапването....

Общи условия

Активация на акаунт