Откраднат живот 🎬 тема 93

• 31 351
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Йеее, значи наистина съм я видяла в онзи репортаж. Grinning Радвам се, че са я върнали.

# 181
  • Разпиляна във въображението
Е, за нейното завръщане се радвам.

# 182
Тъкмо идвах със снимката с Кунка и аз Grinning Много се радвам! Grinning

Карамазов пак е на път, явно няма да снима до края или просто не през цялото време. Гледах разни видеа в групата му във Вайбър от някакви много снежни и студени места.

# 183
Беше писал, че е в Норвегия.
В началото каза, че ще снима целия сезон, надявам се да е така.
Те, всичките постоянно пътуват някъде, къде за участие, къде за лични неща, но въпреки това си снимат.

Ралица е пуснала стори от гримьорната - бъзикат Марков за къдриците 😃

Тя е много хубава:

# 184
Гледахте ли  днес от 11 часа по БТВ Дария Симеонова в Търси се ?

# 185
  • Велико Търново
Това, че Владо Карамазов в момента не е на снимачната площадка, не означава, че Христо Карагьозов няма да го има през целия сезон. Може да си е заснел сцените за първите епизоди. В къмюнитито си беше качил карта, на която беше посочил от къде до къде ще трябва да се придвижи - от Осло да островите Лафотен.
След това пусна две видео съобщения - карал е около 300 км в голям студ. Даже в първото от тях думите му са "Не искам много да ви плаша, но може повече и да не се видиме" Smiley

# 186
Ралица е пуснала стори от гримьорната - бъзикат Марков за къдриците 😃
Сега гледах - много ми хареса как се майтапеха с продуктите, които рекламират. Гергана щяла да го изпере, а Ралица после ще мине с омекотител Joy

# 187
  • София
Зарадвахте ме с Кунка. Новата ми любима двойка с Пенев. Ще бъдат страхотни заедно.

# 188
Зарадвахте ме с Кунка. Новата ми любима двойка с Пенев. Ще бъдат страхотни заедно.
Стига само сценаристите да не забравят какво са правили миналия сезон, че няма да е за сефте. Grinning

# 189
Много искам да има любовна история с Пенев и Кунка. Този герой е в сериала от сезон 1, епизод 1 и все е самотен Simple Smile Крайно време е да го видим влюбен Simple Smile

# 190
Дано ми спестят любовните сцени между тях. Крайно неприятни са ми. 😁

# 191
Много искам да има любовна история с Пенев и Кунка. Този герой е в сериала от сезон 1, епизод 1 и все е самотен Simple Smile Крайно време е да го видим влюбен Simple Smile
Тях си ги представям точно като пубери - той пак с една китка в ръка, малоумно нахилен, тя - притеснена, но очарована.
Отстрани, разбира се, стоят Врабчев и Мазов и гледат сеир Joy

# 192
Накъде без Врабчев и Мазов и хапливите им реплики Simple Smile

# 193
В другият ъгъл са Жекова и Йосиф. Той държи парцата, а тя клати глава “Тц тц тц, гледай го ти наш Пенев...с Кунка..Божеее..Йосифе, ти какво зяпаш бе, я върви, върви да чистиш. Нямаш ли си работа, че клюки после ще разнасяш?Гледай го ти...” 🤣🤣🤣

# 194
Ахахахаха направо си ги представих 😂😂😂

Кунка и Пенев ще са култови!

Ей, то сезонът ще почне вече, а още името не са казали...
Дали пък не са осъзнали, че до сега заглавието почти няма нищо общо със сюжета и да си бъде просто сезон 9 ?! 🤔😃

Общи условия

Активация на акаунт