Откраднат живот 🎬 тема 93

• 31 381
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Тасев в крайна сметка е собственика на болницата.
Ще "коли и беси".

# 256
  • София
На мен ми харесва промото. Обещаващо е и загатва, че ще излязат от клишето, в което набутаха голяма част от историите. Надявам се и реализацията на да е също толкова добра. Има голям потенциал за интересни истории.

# 257
  • Разпиляна във въображението
Ще "коли и беси".

Държавата не взели повечето проценти?

# 258
  • София
Ще "коли и беси".

Държавата не взели повечето проценти?

Точно така. Болницата стана държавна и Тасев е с малък процент собственост. Но нека сме снизходителни, може и да си е изкупил обратно дяловете Simple Smile
Според мен в случая Тасев, като собственик, е символ "Системата". Отношенията в болницата, грешки, конфликти - всичко е част от Системата. За това и Тасев преминава през всички истории.

# 259
Аз мисля, че по-големият дял си е на Тасев.
Чакъров искаше над 50%, но нали Нора го изнуди заради внучето му и той клекна на всичките искания.
Но не съм сигурна, де, може и да бъркам.

# 260
Държавата притежаваше 55%от болницата. Нора му каза да се маха, да назначи Стаменова и да ги остави на мира, но дали върнаха дела на Борис обратно, не стана ясно.

Между другото, трейлърът много силно ми напомня на онзи от четвърти сезон. И там имаше доста символика и точно това, което видяхме, се случи в крайна сметка.

Последна редакция: пн, 10 фев 2020, 20:59 от Mosquita

# 261
Болницата би трябвало все още да е държавна. Чакъров просто няма да ги тормози и да налага своите доставчици.
Тасев все още не мога да го възприема като шеф, хич няма това излъчване, пък ако ще и със смокинг да се разхожда из болницата.

# 262
Абе тази девойка Нора гледам, че държи бръснарско ножче, това дали означава, че в този сезон сама ще си причинява нещастията? Grinning

# 263
Да, има логика в това Нора да е нападнатата лекарка. Съвсем бях забравила интервюто на Марта.
Интересно ми е и какви истории ще измислят на новите.
Честно казано, нямам търпение да започне, не мога да повярвам, че го казвам! Grinning

# 264
  • Разпиляна във въображението
Всички в бяло ми напомниха на сцени от "Останалите" Не съм гледала сериала, но от малкото това ми се бе набило в началото.

# 265
Тасев ще свиква борда на директорите

# 266
Няма ли някой да се престраши за общото благо Grinning

# 267
Обзела ме е параноята, че новата наистина ще го играе транс. 🤮 Баси.. гадове долни и мръсни. А Петмеза ще стане хетеросексуален и с Мирето ще си народят куп сладки дечица🤢

# 268
  • София
Аз мога да се пробвам за санитар. Ще въртя парцала с Йоско.

# 269
Значи търсят 4 жени 30-35г, мисля, че доста от тук отговарят на това.

Скрит текст:
ЦРУ-то има възможност да премине на следващо ниво шпионаж, действайте! 
😉

Общи условия

Активация на акаунт