Откраднат живот 🎬 тема 93

• 31 433
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Кратко видео-обръщение от Любомира Башева за новия сезон. Сладурана! Blush
https://www.instagram.com/p/B84IQQhjFgx/?igshid=pbsih8yd1egk

# 361
И откога са платени прожекциите? Да им имам "системата" както се казва ...

Общото промо беше много зарибяващо с изключение на песента. Тази придава повече тежест - https://www.youtube.com/watch?v=xroDBOK88sQ

Конкретното промо е много смешно, че е на тематика валентинки, а епизодът ще се излъчи 11 дни по-късно. Има наченки на полит коректност с ЛБГТ елемент, който се очертава да е движещ, но нито дума за интеграцията на малцинствата (може би защото вече са станали мнозинство?!).

Ето едно хвалебствие назаем от тракера:
Скрит текст:
"Честно казано очакванията ми бяха големи, но за съжаление с нищо не ме впечатлиха поне лично мен, актьорският състав вече ми е писнал да го гледам къде ли не, явно режисьорите не искат да рискуват с нещо ново и свежо и се спират на едни и същи образи. Именно най-вероятно и заради това няма развитие в българските сериали в последните години, освен разбира се "Под Прикритие", който намери гледаемост и из други държави, а не да гледаме само жалки опити... Знаете ли, че от 1990-та година до 2020-та има над 30 сериала само с по 1 сезон? Чудите се защо ли? Ами хайде замислете се малко за какво иде реч... Едни ще кажат - ами беше лоша режисурата, други ще кажат - актьорският състав не се справи, трети ще кажат - липса на пари и гледаемост... Ами не е така, просто има ли замисъл на нещо рискуваш и го правиш поне едно 10 години за да има популярност, то с 1-2 сезона няма как да станат нещата и с по 6-10 епизода на кръст на сезон няма как да пробиеш... Примера го последваха и "Откраднат Живот", супер много хейт в началото почти никаква гледаемост и впоследствие вече са на 9-ти сезон с над 400 епизода... еми така се прави популяризация, правиш нещо до край, въпреки всички и всичко... Има и друго, което е всезнаещо за българската продукция, което сигурно ще си остане и занапред така, а именно фактът, че хората с връзки са постоянно пред екрана и все повече и повече хората хейтят (не харесват) определеният сериал, шоу или филм. Да това е един голям проблем, но за съжаление нищо не може да се направи по въпросът... Няма да забравя преди години случаят с една приятелка, която бе в началото на актьорската й кариера и я бяха одобрили за един сериал и впоследствие й се обадиха, че режисьора в последният момент си е променил мнението и в старта на сериала като видяхме коя й бе заместничката картинката се изясни, просто връзките на "популярната й колежка" бяха бая-бая големи и естествено това бе и причината тя да се откаже изобщо да се занимава с това в България и момичето проби в немската телевизия и сега е търсена, но уви "след дъжд качулка"  както се  казва!!! Нарочно няма да споменавам имена, че да не навредя на някой, който лети във облаците и си мисли, че света е негов, не, не е, просто не струваш и затова и сериала ти е спрян Sign Exclamation Именно и заради това българската продукция ще си пати и занапред, защото не избират таланта определен за ролята, а този, на който шуробаджанащината стига до девето коляно както е на много места, а не само в тази сфера... Hands Thumbsdown Който каквото ще да говори, това си е лично мнение, спираме с ЕСЕ-то...  Innocent "

За десерт един пророчески филм по повод системата в контекста на винетко, безводието и т.н. - https://www.vbox7.com/play:a5bb8e322b

# 362
Бандата на уролозите Blush

# 363
Баси, изглеждат страхотно двамата. И на една възраст. Абе младото си е младо. Ще забравя май Юруков, набързо, а Зорито Марио 😁

На втората снимка кака Зори е в ступор от чара на новото уроложче.

# 364
Е, сега с този ли ще има драма? Grinning Вече ми се гледа, нямам търпение да идва утре.

Между другото май Любомира Башева също е участвала в Под прикритие, почти съм сигурна, че беше тя. Много малка ми се видя, тя реално тогава трябва да е била на около 18-19 май. Сезон 4, епизод 1 или 2. Кратка роля беше, момиче на повикване го играеше.

# 365
Да, тя беше и куката я спаси. 😀

# 366
Ух,това ли е новият уролог?Ами много сладък пък той Simple SmileКой е актьорът ?

# 367
Ух,това ли е новият уролог?Ами много сладък пък той Simple SmileКой е актьорът ?
Филип Буков.

# 368
Абе тва новото уроложче ще е вкарано в сериала само да дразни Марио, и да ни доказват по тоя начин великата им либов със Зорничка.
Зорничка, влюбваща се във всеки сезон в някой друг, по този начин преоткрива колко много, всъщност, обича Марио.
Тва ще да е, казвам ви😁

# 369
В този сезон ще се разделят, в следващия пак ще се съберат. Този път Ковачев ще избяга от сватбата, защото много ревнува от новия Joy

# 370
Само Банков да не се върне Grinning

# 371
  • Разпиляна във въображението
Ако е това, ще е голяма, голяма тъпня.

# 372
Не знам дали жена удря Нора в промото, но според мен сянката на стената е на Нора, която след самото насилие стои сама и реагира по този начин.
Новият изглежда доста симпатичен, ама какво е това име, един лекар с класическа, често срещана фамилия няма Grinning Иначе, мисля, че по-скоро професионална ще им е връзката със Зорница, не случайно Диана каза, че този сезон Зорница ще я дават доста в операционната.

# 373
Нова заигравка за Зорница ще бъде прекалено, много прекалено.

На снимката изглежда симпатяга това момче. Докато в промото гледа като психопат, да видим какво са му замислили.

# 374
  • София
Ако е това, ще е голяма, голяма тъпня.

Разбира се, че няма да е това. Нивото на сериала доста падна, но някои потребители го профанизират още повече. Един сърдит, че не събраха Зорница с Табаков, друг, че Ковачев не се сещал за брат си, трети, че не знам си какво. Ясно е, че не могат да удовлетворят всички и винаги ще има недоволни.
Филип Буков е симпатяга. Между другото участва с Велислав Павлов и Вл. Пенев в Братя Карамазови. Какъв ще е героят му в ОЖ, тепърва предстои да разберем.

Общи условия

Активация на акаунт