Празнично пролетна гобленарска темичка - 140

• 31 680
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
какво пухче!
и рамката е добре подбрана Simple Smile - да изпъква само котанката.

# 346
  • Бургас

Момичета имам една молба, на някой случайно да му се намира схема на този гоблен?

# 347
как си с руския? Simple Smile

тук "твоят" гоблен е с номер 2816, а можеш да помолиш за схемата му на alena@rozochka.com
http://rozochka.com/forum/index.php?topic=13965.0

опитай и тук

Vishivalca@yandex.ru
https://vishivalca.blogspot.com/2016/11/golden-kite-07022017.html

етти, виж тук за някой чайник Simple Smile Simple Smile Simple Smile да си направиш комплектче Simple Smile
https://www.pinterest.com/pin/763430574320608933/

Последна редакция: чт, 13 фев 2020, 14:45 от st. Dobri

# 348
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Ииии ето ме и мен! Мислех да порпусна този четвъртък, заради борбата ми с гергефа миналата седмица, но се престраших Grinning
Преди:

След:

Остана това кръгче от гергефа, но предполагам е нормално. Тази седмица ще пошия фон, ще пробвам без гергефа. Надявам и другата седмица да отчета напредък!
Хубав ден момичета!

# 349
  • Варна
Хайде цоп и аз, успях да компресирам снимката.
Междувременно започнах няколко мартенички-шевици за проба.

Видях едно прекрасно коте и красива фея!

# 350
  • Пловдив
Ех, какви красоти! Плакна очи и направо ми се иска всичко да ушия.
Много съм пропуснала, че имах почти денонощно работа Sad и нямах и време да шия.
По повод мястото и осветлението - нямам си определено кътче, шия обикновено в трапезарията, най-често след работно време, т.е. на изкуствена светлина. За сега още виждам, но усещам как все по-често напрягам очи. Ще стигна някой ден и до очила и челник, сигурна съм Grinning

Ето и етап от мен и от дъщеря ми.

Последната, трета част от малката й поредица е точно това синьо чайниче, което бяхте показали по-горе.

# 351
ooooo, сещам се. това е онази интересна икона, която показа преди време.
Simple Smile

# 352
Ето го и моето четвъртъчно етапче. Мъката със ситнежа лека полека попривикнах :

Скрит текст:

# 353
  • София
Аз леко ви изпуснах с последната тема ... По едно време се усетих, че няма известия от темата за красоти, а аз блейката не съм ви последвала тук.
Страхотни и много свежи неща всеки ден се публикуват тук. Супер е.
Тази сутрин станах да довърша третата част от магнолиите на Нова слобода. Извинявам се за снимката, но е на сутрешната светлина в хола.

# 354
  • Карлово

Започна се, първите стотина кръстчета на Златна есен на Ющук. 60 цвята , 8 бленди и мъничко контур, за разкош

# 355
Много красива  есен Heart Eyes, да ти върви гладко и сладко Simple Smile

# 356
Ето ги и моите момиченца. Готови. Схемата и конците вече са обещани

Последна редакция: чт, 13 фев 2020, 19:10 от Dodiela

# 357
много нежни бебе и кака Simple Smile нали знаеш: "само най-добрите момиченца заслужават титлата "кака". Simple Smile

катюшка, не знам как съм те пропуснала. и двете сте захванали много пъстри и цветни проекти Simple Smile ще чакам да видя готови чашки и чайничета. Simple Smile

нонич, тихерула, знаех си, че някой ми се губи... Simple Smile Simple Smile Simple Smile
есента е много интересен модел, май не съм го виждала преди. ще чакам да видя и на нонич новото начинание.Simple Smile

# 358
  • София
Добри имам още една част на тези магнолии...
А колко проекти имам .... Два живота няма да ми стигнат, но поне не купувам и не трупам ....

# 359
вярно, че недогледах. едно мъничко в дясно е останало, нали?
Simple Smile аз пък трупам. и за още ме тегли, но уж успявам да се сдържам. доколко и докога и аз не знам. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт