Празнично пролетна гобленарска темичка - 140

• 32 211
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
как си с руския? Simple Smile

тук "твоят" гоблен е с номер 2816, а можеш да помолиш за схемата му на alena@rozochka.com
http://rozochka.com/forum/index.php?topic=13965.0

опитай и тук

Vishivalca@yandex.ru
https://vishivalca.blogspot.com/2016/11/golden-kite-07022017.html

етти, виж тук за някой чайник Simple Smile Simple Smile Simple Smile да си направиш комплектче Simple Smile
https://www.pinterest.com/pin/763430574320608933/
Добри много благодаря, изтеглих го! Heartpulse

# 361
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile Simple Smile Simple Smile супер.
значи да чакаме нов герой с Голдън Кайт.

# 362
  • sof
Здравейте, да се възползвам от четвъртъка и да покажа какво захванах снощи в момент на лудост, като се извинявам, че изобщо не е по сезонната тема. Реших да започна от центъра, за да се приуча най-после, а и е малко, та мога да го сложа на гергефа, какъвто тук коментирахме.

На мен ще ми е приятно да виждам плетки, дантели и каквото творите, аз не умея, макар Добри да ми показа „шиена дантела“ как се прави принципно, и като че ли схванах, ама трябва практика в компания; за нея четох, че от конски косъм са я изработвали, а дали е „кене“ или то е друго изкуство, не знам.

# 363
То, четвъртък беше вчера, но докато се наканя да покажа....

Пак съм снимала по тъмно, но другия път обещавам по-качествена фотография.

# 364
  • на Мелмак
Коренче, извинявай ако греша, но не са ли еднакви снимките преди и след?
Пп, гледам, че си го редактирала Grinning

Добри, благодаря ти! Чакат ме един пазар и мен, още един дим и един ЛЕВРОН. Чайниче ще ми е разтуха, трябва да го подбера Grinning

# 365
Хайде и аз да покажа докъде я докарах.  Сега.                                                                     Преди                                                               

# 366
Коренче, извинявай ако греша, но не са ли еднакви снимките преди и след?
Пп, гледам, че си го редактирала Grinning

Добри, благодаря ти! Чакат ме един пазар и мен, още един дим и един ЛЕВРОН. Чайниче ще ми е разтуха, трябва да го подбера Grinning
                                                    Оправих ги

# 367
Simple Smile Simple Smile тоинет, днес е четвъртък. добре си дошла с етапче даже и ако е петък по твоя календар. Simple Smile
за всички се отнася Simple Smile като ви напъне да покажете, да не вземете да се притеснявате!
и да се похваля - четвъртък и петък никога не бъркам.
и понеделника, но по другата причина. Sad

натиснала съм дечко да си пише домашното и нямам ищах да боцкам.
утре ще е - не мога да вплитам ядове, нито в бродерийки, нито в плетки.

# 368
Боже, де да беше петък днес.
Щях да пропусна ходенето на работа утре. Stuck Out Tongue Winking Eye
Наистина не съм с акъла си вече.

# 369
  • Бургас
Добро утро момичета Coffee
Много активност вчера, браво!
Показвам последен етап от седемгодишната ми сага  и следващият път ще е вече напълно готов! Relaxed
Добри, следващия ГК ще е май  Kitchen Corner!

Коренче имам чувството че гоблена е много сложен, като гледам бавно напредваш, иначе е невероятен! Simple Smile
tonynette голяма красота се получава!
Динков и ти си на зимна вълна още! Ще си правим компания, тринките със Зори! Two Hearts
Зори много добре се получава нищо че е 18 каунт, давай смело! Two Hearts
Dodiela много нежен!
Тихерула разбира се обра овациите  този път. Много обичам есента и този гоблен ще следя и чакам етапите със трепет! Purple Heart
И спецялни поздрави на най малката гобленарка сред нас. Мисля че се справя чудесно с иглата Flowers Hibiscus Катюшка много цветен много зареждащ!
Нелка ми се губи.... Rolling Eyes

# 370
  • Norge
Пипе, губи се Нелката, губи се. BlushBlush
Само че след поредната снимка на това твоето чудо, не се стърпях и се показах. Heart

Вчера ви разгледах всички, но този път наистина толкова много и хубави, и интересни бродерии, че не се наемам да коментирам. И тъй като аз самата все още не съм увековечила етап от последната ми занимавка, реших да прескоча четвъртъка. Flushed
Но поне за утре ще се включа, ако няма някаква промяна.

Моля, забележете по кое време пиша - посред нощите! Sunglasses

# 371
при нас е 9:20 и си е началото на работния ден. Simple Smile Simple Smile
колко часа назад сте, та да е посред нощите?
вчера с дечко четохме за полярния кръг - 6 месеца ден, 6 месеца нощ. Simple Smile
много иска да идем там - щял да спи непрекъснато...
да бе, да!
спи му се само ако трябва да иде на училище. в почивните дни става като таласъм още в 7 часа.

# 372
  • Бургас
Толкова цветно и красиво е в темата че ще се връщам пак да гледам!
Цветенце не мога да разбера с кръстче ли шиеш или е гобленов бод? Феята е хубавелка.
Manzelka много харесвам гоблени по икони, но не помня картинката на твоята!
Нелка чакам с нетърпение да видя с какво се занимаваш! Kissing Face

# 373
  • Norge
Добре, само час ни е разликата, ама аз съм не сова, ами на совата майка ѝ. Joy На мен да остане, ще си лягам в 8 сутринта Simple Smile

Съвсем на север е така, да. Аз съм ходила там само през лятото. Никак не обичам това вечното светло и зимата сигурно бих виряла там по-добре. Не е и съвсем черно, де; просветлява лееекичко за няколко часа.
Ставането за училище беше уникална мъка! Вечно закъснявах Sweat Smile
Тук дори се е обсъждала идеята тийнейджърите да започват часовете по-късно от приетото - все заради трудното събуждане.

Пипе, вече позаприлича на нещо дамата ми, скоро ще я покажа. Yum

# 374
  • sof
Ей, колко е приятно с вас! Pyypi, много стилен и хармоничен натюрморт е този, мъничко ме смущава количеството лук, който сигурно ще ме разсмива постоянно докато се шие, но ти казвам че се приготвям да следя етапи седем години.

Сега да видим кога ще ми "изпадне" свободен ден да си шия пак... Желая на всички умерени наздравици и безгранична любов!

Общи условия

Активация на акаунт