Празнично пролетна гобленарска темичка - 140

• 31 696
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
Динков лук-млук трябва да е весело ! Laughing
 А за шиенето ако е парковка със сигурност 7г, поне! Живот и здраве! Но ме гложди и един друг " Момичето със перлената обица" също голяма слабост....тааа ще видим.  Винаги във всичко така се случва че трябва да решавам и да избирам между две неща! Sad

# 376
Pyypi, ти си моят герой! Новият ГК проект много ми харесва и аз с удоволствие ще наблюдавам напредъка му. Старият го пиши бегал вече, на финала си. Фонът само с един цвят ли е?

# 377
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
като гледам колко конци е припарковала, няма да е само от един цвят. Wink

динков, к'во те бърка лука? няма да го режеш я! няма и да ти люти на очите. Simple Smile шегата настрана, но като търсих схемата попаднах на рускиня, която го е ушила. даже и кинта и пе'есе да е (като мен) това нещо пак е голямо.подпряно до нея беше от рамото до коляното ѝ. ще потърся пак снимката.
аз бих заложила на перлите - вторият най-добър приятел на жената. Wink

ето линк към готовия лук
https://club.osinka.ru/topic-134775?p=20102177#20102177

Последна редакция: пт, 14 фев 2020, 11:25 от st. Dobri

# 378
Малък напредък с Хаеда

Почти 900 кръстчета в повече от предния път. Добре че е електронната схема, за да върви по-бързо.

# 379
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
две от мацките ти са се очертали вече Simple Smile

# 380
дааа, вече шумолят полите.
Но не знам какво да правя с това объркано разграфяване нататък? Ако намокря панамата ще стане много трудно после шиенето, това е 18 каунт. Мисля да го поправя с друг цвят маркер? Ще стане доста шаренко, но не виждам друг начин.

# 381
  • Бургас
Pyypi, ти си моят герой! Новият ГК проект много ми харесва и аз с удоволствие ще наблюдавам напредъка му. Старият го пиши бегал вече, на финала си. Фонът само с един цвят ли е?
Зори ме разсмя Grinning ако беше един цвят нямаше да ме зори толкова. Специално за теб ги броих и фона е 17 цвята. Blush Зори като каза вече го пиши бегал , та  днеска ходих да гледам и за рамка вече!
Добри така не ми помагаш раздвоявам се още повече! И двата ми харесват! После ще кача и момичето!
П.П. Качих момичето!

Тук не се шие фон и ще стане бързо! Но панамата е черна Head Band
На Мила Мира хаеда не е лесен като гледам! Защо не помня картинката му!!! Остарявам Rolling Eyes
Динков ако почна кухнята за теб ще има
 специялен поздрав като стигна до лука .....след 5години ....живот и здраве!

Последна редакция: пт, 14 фев 2020, 12:11 от pyypi

# 382
Добри, а за това чудо нещо да кажеш :

155х135. Рускиня е героинята, не знам колко време го е шила, защото не мога да изчета коментарите, но лично аз ще се самоубия ритуално още в първата 1/3 Laughing.

pyypi, прости невежеството ми! Понеже е тъмен фона, не мога да различа има ли други нюанси. Всепак мисля, че най-трудото е минало. Тук и да се сгреши някое бодче, от самолет няма да личи Grinning.

MilaMira, поздравления и за теб. със сигурност е доста сложен, като виждам на 1 кв. см. колко цвята има. Намокри го, нищо няма да му стане. Често ми се случва да сгреша при разграфяването, като гладя също се е случвало да протече вода от ютията. Няма никакъв проблем, няма да се свие, ако това те притеснява. Няма да го киснеш целия, само мастото, което искаш да коригираш.

# 383
  • Бургас
Зори рускините са опасни и съм сигурна че не го е шила много години!
А пък моите фотографии са джаста- праста и аз самата не мога да видя нюансите на кафяво в гоблена Laughing

# 384
pyypi възхищавам ти се на търпението, което имаш за шиенето на ГК. А моят Хаед е този

Добри, а за това чудо нещо да кажеш :

155х135. Рускиня е героинята, не знам колко време го е шила, защото не мога да изчета коментарите, но лично аз ще се самоубия ритуално още в първата 1/3 Laughing.

MilaMira, поздравления и за теб. със сигурност е доста сложен, като виждам на 1 кв. см. колко цвята има. Намокри го, нищо няма да му стане. Често ми се случва да сгреша при разграфяването, като гладя също се е случвало да протече вода от ютията. Няма никакъв проблем, няма да се свие, ако това те притеснява. Няма да го киснеш целия, само мастото, което искаш да коригираш.
Впечатляващ размер. Не бих имала търпението, а и желанието за нещо тооооооолкова огромно. Сюжета трябва страшно много да ме грабне, за да се реша, а дори и в такъв случай пак не бих го започнала.
Съветваш ме да го натопя все пак? Да не вземе да се свие панамата? И без това е доста ситна тази 18. Между другото започнах го кръстат бод с две нишки - първата пола (червената) е шита така, впоследствие си купих от китайските конци СХС, които са по-дебели и по-мъхести от ДМЦ-то и продължих с една нишка. Жълтата пола в по-голямата си част е СХС с една нишка. Мисля, че няма кой знае каква видима разлика. Поне от самолет не си личи Simple Smile

# 385
  • Бургас
Мила Мира първото ангелче носи цветя, второто свещ, третото бяло гълъбче, има ли някаква символика? Много интересно! Simple Smile Много е красив!

# 386
Нямам никаква представа. Доколкото намерих информация, схемата е по картина, но нищо повече не научих.

# 387

Съветваш ме да го натопя все пак? Да не вземе да се свие панамата?

Не, не го топи, а с една гъбка намокри само сгрешените линии, за да се махнат и го остави да изсъхне върху хавлия. Като изсъхне хубаво си го разчертай пак. Изпробвано е, няма да се свие.

# 388
Ще го направя
Скрит текст:
на твоя отговорност YumYumYumYum

# 389
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Пипи, гобленов бод е феята. Аз друго през живота си не съм шила... Ама ще се престраша някой ден и ще пробвам.
И Ангелите, и кухнята с лука и този златен съд, с отблясък, и всички, всички - прекрасни са!
Sparkling Heart
Честит Трифон - Валентин мили момичета-сръчковци! Наздраве! Wine Glass

Общи условия

Активация на акаунт