ТВ спамо чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само

• 11 893
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Имала съм подобна връзка - мъж, който е прекрасен, любящ и изключително мил с мен, а в същото време провокативен и дразнещ за останалите от компанията. За едно деликатно женско същество такава връзка е обречена Blush

# 601
Да попитам: както всички мислим,че е отказал нали уж имаха железни договори, с които се задължаваха да им участват във всички последващи бози? Как се отървал тогава?
Или са се цакали взаимно???
В интерес на истината  Юлиян не е ошлайфан в изказа си или просто ползва този на 30-годишното поколоние(много от хората  на неговата възраст говорят горе-долу така), но това не го прави  прост...
И май ми се струва, че се преекспонира доста с въпросите му към  миската-те дори не бяха отправени персонално към нея,а към съсловието,което тя представя!! Ако не се чувстваш виновен няма как да те обидят такива въпроси!?? А тя какво, периодично ни заплашва че ще се разплаче или пък се измъква,че семейството й гледа.То горкото какво ли не е видяло..

# 602
  • Другата България
Фани, различни хора сме, различни други хора харесваме.
Нормално е това, не се впечатлявай.

vvi, цакали са се и някой е бил надцакан. Ако ме разбираш.
То и Венцислава не дойде при Гала и Патрашкова.

# 603
  • София
Дали са му дали допълнителен хонорар, за да провокира някой, да опита да предизвика скандал... Баси, защо иначе би го направил. Много изкуствено изглеждаше. А в рекламите анонсираха евентуалния скандал...

# 604
  • Другата България
Дали са му дали допълнителен хонорар, за да провокира някой, да опита да предизвика скандал... Баси, защо иначе би го направил. Много изкуствено изглеждаше. А в рекламите анонсираха евентуалния скандал...
Уважавам мислещите хора, ама това вече съм ти го казвала.
Късно стана, и трябва да ставам след 4-5 часа, но в ИВ беше сходно. Много мога да кажа и напиша, но няма да е сега.
Гледахме някакви скандали, изсмукани понякога от нищото, провокирани от въздуха, но завършващи с Юлиянова изцепка. А после самите "потърпевши" Юлиянови си признават, че това всъщност е било БИГ сценарий, за допълнителни пари, които да се вземат от участващите в същите тези ГРАНДЕ скандали!
Та на нищо не вярвам вече, особено на предавания с продуцент...онзичовекчиетоименеискамдапиша.

# 605
  • София
В Игри на волята някак имаше за какво да се ядосва. А тук... нищо.

ПС: В следващата публична изява трябва някой да го попита както той пита миска миската: "Ти там.. в черешката... себе си ли беше или флиртуваше с продуцентите" Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 07 фев 2020, 00:05 от Елл

# 606
Ама аз, честно, не видях кой знае какво да ѝ е казал. Попита я дали тези титли и участия се капитализират по някакъв начин. Какво лошо има въобще в това. Аз също не знам и би ми било интересно това. Миската мина в отбранителен режим, защото явно не иска да навлиза в подробности. А защо - тя си знае.
После от цялата дивотия с корекциите единствено Румен Бахов мина границата с коментара за бабата на Симона, другото си беше някаква шега, на която се смяха.

# 607
  • София
Врабец, като се замисля прав/а си Simple Smile Нооо, всички виждаме ужасяващите "корекции" и всички вярваме, че това  не е красота, покрай което си задаваме куп неудобни въпроси, които не бихме повдигнали пред обекта на красотата... Затова уж беше провокативно. Но и самият Юлиян не зададе правилните въпроси. Предполагам, че му беше неудобно и затова не се получи.

# 608
Семпла е спрямо миските и вип мадамите в днешно време (държанките) Няма никаква корекция и не е атрактивна.
Нищо голямо няма-ни бюст, ни джуки, еми...
Симпатична е, но да сме честни не е красива чак. Но и красотата е относително понятие и всеки различно харесва. При нея няма кокетство ми се струва, естествена е, не е и кипра . Юли повече държи така да се "барне"  и изтупа. Все гледа да е в тон с нещата. Сега дори с обзавеждането тук се забеляза и писа. Аз не се замислих, но сега си давам сметка. На финала пък с Лилия бяха нещо , като две половини на едно цяло демонстрация с цветово решение на дрехите, много сполучливо. Юли има вкус , не мога да му го отрека, поне за моите разбирания. Лилия , за жена не я виждам суетна, а трябва да е малко поне. Ми..така де.

# 609
  • Пловдив
Аз видях типичния Юлиян с типичното за него поведение. Тези въпроси и маниери са му напълно в стила. Твърдения, че са му давали хонорари да вдига скандали даже ми се виждат по-обидни от това, че си е просто такъв. Иначе излиза, че много лесно се продава. Ако са им давали пари за скандали, голяма част от участниците сигурно от скромност са ги отклонявали тези оферти и все едни и същи са прибирали хонорарите Joy Той и днес подчерта, че не е сценарий, че наистина се интересува от тези въпроси, понеже е директен и обичал да вади истината наяве и т. н. Да не говорим, че продължава да я дъвче мис България в инстаграм. Направо на лично отношение прилича вече. Не е джентълменско и беше излишно. Аз го разбрах малко като намек, че е лека жена, с това бизнес ли било, цените вдигали ли им се и т. н.

# 610
  • Другата България
Те твърденията за плащането за скандалите не са  на Юлиян.

# 611
И аз гледах Черешката снощи...Нямаше как да я пропусна..

ММ: Юлиан дажа малко и сипа на тая Джофра, аз ако бях нямаше да бъда толкова любезен. (ММ е зодия лъв)
Свекърва ми (тя е тунингована в стил миската) : Юлиан е голям простак. Как може да я пита такива неща!? Grinning

# 612
Аз считам, че Юлиян въобще не трябваше точно тази вечер да я пита. Защо не я попита в нейната вечер. Снощи той беше домакин и трябваше да си забавлява гостите, ама не на гърба на някой от тях и Симона да му пее. Казах го и снощи, спокойно можеше да им измисли някаква игра. Все пак е учител.
И друго ми хрумва, вече всяко второ момиче е с добавки в устните. Мои колежки доста отдавна го правят, е вярно не чак в такива обеми като миската. И това нещо се приема като нещо нормално. Не е възможно в хората около Юлиян да няма я колежка, я позната която си е оформила устните. Дали със същия интерес я пита.

# 613
Ами за мене не е нормално "оформянето на устните". Писах вече - не е нормално деца да променят скулите, устните си, да "ходят на мигли, на нокти" и видиш ли, ако по една или друга причина са пропуснали да го направят, да им казват, че "не приличат на себе си". Имам щастието да работя с млади хора и ми става меко казано неприятно, като си помисля на какво се подлагат или биха се подложили, за да се впишат в тези стандарти за "красота". Безумно ми е символът на българската красота да изглежда по този начин. Напълно съм съгласна с нещата, които Юлиян каза/ попита. Факт е, че се опита да го направи по-деликатно, но не му се получи. 😂 Миската пък, вместо да даде своя отговор за избора, който е направила, започна да се обяснява, че я нападали, че се държали лошо с нея (?!), че щяла да се разплаче, щото била много чувствителна... Както и да е.

# 614
Само че Юлиян трябва да си избистри малко критериите, ако ще критикува. Защото беше постнал едни снимки на жените, които харесва, и едната ако не ме лъже паметта, беше Амелия-Мира. А тя определено няма ъгъл по лицето си, който да не е пипнат.

Общи условия

Активация на акаунт