На пазар във Варна - тема 55

• 29 020
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Пред Била и Елитис се чакаше днес отвън.

Коя Била, кой Елитис, да не са само по един обект? Нека да уточняваме по-конкретно, даже ако може и горе-долу по кое време на деня се случва, за да сме си полезни. Иначе е само чесане на езици.
Нищо лично към авторката Wink

# 661
  • Варна
Киса, ако визираш Лан като "авторката", той е мъж 😋

# 662
Била на Владислав след пресечката с Бенковски и Елитис на гарата.
Пред всички офиси на банки по Владислав навън имаше чакащи хора, пускаха по 2 вътре. Според мен това си е нормално, предвид мерките за КВ. Това всичко е около обяд 11 - 12 часа.  В Елитис бяха изкарали антибактериален сапун на касите, както и препарати за дезинфекция на под.

# 663
  • Варна
В Манолова на Генералите казаха, че днес следобед ще получат дезинфектанти, а утре маски. Или беше обратното, не се сещам вече Simple Smile

# 664
  • Варна
Киса, ако визираш Лан като "авторката", той е мъж 😋

А Варненец жена ли е? Joy

# 665
  • Варна
Не знам, аз май за първи път тука го мяркам Simple Smile

# 666
Вече явно премина първоначалната истерия,вчера на Май Маркет на Сливница зад общината,нямаше хляб и вода 10л,било доста опоскано.Мъжа ми ходи сега,всичко си имало,даже не е чакал отвън,вътре имало 4 човека само.

# 667
  • Варна
Същата ситуация е в Лидл Балчик- пускат определен брой хора, всичко има засега. В Пикадили Парк- също, дори в аптеката. Онлайн от миналата седмица Санита ми отказаха някои неща, но на място ги има. Даже казах от едното на ММ да вземе две, аптекарката му казала, че има достатъчно. Маски и ръкавици нямало.

# 668
Ръкавици имах една кутия от ДМ-еднократни латексови,за чистене ги ползвам ,но имам само още две и си ги пазя,за спешно излизане.Доста са здрави между другото.
Оооо в Кауфланд има ТХ на промо,ако някой ей такъв като нас не се е запасил .

# 669
  • Варна
Че те Кауфланд всяка седмица имат някаква тх на промо Simple Smile

# 670
Днес бях на Мир Лидл ,
Имаше деца които влизаха за по Едно кенче кока кола , бях изумена !
Няма ли в кварталния магазин ????

Иначе около 15,00 - там бях на опашка пред мен 10 човека , след мен около 8-10 отново всичко си имаше вътре , освен Бутилки  1,5 л  вода .

# 671
Че те Кауфланд всяка седмица имат някаква тх на промо Simple Smile
Сигурно е така,ама сега всичко свързано с ТХ ми изпъква по-ярко.

# 672
Това нашето не е карантина а абсурд. Днес от прозореца видях огромна тумба деца на десет-12 години на детската площадка. Цял ден. Не знам родителите какво са им казали. А вече трябва да са им обяснили с думи прости. Мога само да прогнозирам и прогнозата ми не е никак положителна. Бумът във Варна предстои и ще бъде кошмарен.
Що се касае до истеричното пазарене трябва да ви кажа че не сме пазарили/излизали  от четири дена и можем спокойно да изкараме още седмица без да пазарим. Двама пълноядящи мъже и аз. Е няма да ядем пресни зеленчуци защото са на свършване ама в такава ситуация човек не придиря. Ядем макарони с риба тон, ориз с кисело зеле, задушени зеленчуци от фризера, имаме две кутии по три заготовки за пици, имам пакет боб, пакет леща, сутрин мюсли или овесени ядки. Не е разнообразно но е храна.

Последна редакция: пн, 16 мар 2020, 21:25 от _re_ge

# 673
В Ботевата днес видях самотно дете в пясъчника и две баби на една пейка. По обяд това. Чак се учудих, така пусто не съм го виждала там. Днес се разтъпкахме с малката из квартала за 30 минути, направи ми впечатление, че имаше предимно възрастни хора, без маски, без ръкавици, по двама, по трима и си лафят на 50 см един от друг. Ние уж ги пазим, а те сами не се пазят...

# 674
И ние като re_ge.Искаше мъжа ми вчера хубави салати и отивал бил на Билла,абе викам да се спираш,домати от буркан със сирене и лук и айде.Съгласи се.Можем да ядем каквото има,не сме претенциозни.Единственото ,което имаме в три броя е прясно мляко,понеже пия протеин за бременни по няколко пъти с него.Това е,ни стекове брашна,ни олио,ни нищо.Всяка сутрин си бъркам плодове в нутрибулета,ако няма ще ям овесени трици,не е беда.
Да не ядем много разнообразно,но ядем.
Но не излизам,а по принцип съм хаймана и ми е тегаво сама в къщи.

Общи условия

Активация на акаунт