Къде в Пловдив??? - 84

• 34 780
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Малко странен въпрос .
Поканиха ни на прощъпалник и незнам какво да занесем на детето .
Ние сме им кумове и не ми побира акъла какъв  подарък да купим.
Дайте идея какво да е .
Благодаря !

# 526
Може ли да ми препоръчате жена която лее куршум за уплаха.

# 527
Търся спешно старчески дом до Пловдив или в Пловдив. Не искам да е евтино, искам хората да са загрижени за възрастните.
https://www.marica.bg/biznes-zona/nov-moderen-dom-za-vazrastni-h … ykBuFC1PUmzLpmZaE

# 528
  • Пловдив
Може ли да препоръчате фотограф, от който сте доволни, за семейна фотосесия, но да не е от ранга на самозабравилите се. Повечето вече ако не е за сватбена фотосесия, не си помръдват пръста. Другата крайност пък са начинаещите, които също не са опция.

За фотограф, имам един познат, в търсачката на facebook пишеш Sev Stratiev Photographer - ако ти допадат неговите снимки, мога да ти дам на лично съобщение контакт 🙂
Занимава се вече три години горе долу- не е някакъв гуру, но пък има желание и се справя добре.

# 529
Може ли да ми препоръчате жена която лее куршум за уплаха.
Скрит текст:

# 530
Мистик, в Тракия и въобще никъде не ходи при Кьосев!
Другият уролог е много добър, спокоен, Страшимир Иванов.
Но Кьосев в никакъв случай!

# 531
  • Пловдив
Някой знае ли откъде в Пловдив може да се снабдим с народни носии? Има ли някакъв магазин или ги шият по поръчка и как вървят горе-долу цените?

# 532
Пен Силует?!?

# 533
  • Пловдив
Пен силует.

# 534
  • Пловдив
Имаше магазин за народни носии “Фолклорна магия” срещу Джумаята, до онзи за Монтали(La Fleur или нещо подобно), но дали все още съществува? В Пловдив магазините отварят и затварят за ден.

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 22:31 от AlexaS

# 535
Друг вариант е този. В началото на Пере Тошев, към събота пазара.
Скрит текст:

# 536
Някой знае ли откъде в Пловдив може да се снабдим с народни носии? Има ли някакъв магазин или ги шият по поръчка и как вървят горе-долу цените?
Пен силует дават и под наем, имат много модели и размери.

# 537
  • Пловдив
"Фолклорна магия" си работи, да.

# 538
  • Майничка
Освен Пен силует и този на Събота пазар, има и един магазин до стълбите на подлеза на Понеделник пазар, откъм ДКЦ1.

# 539
Имате ли информация къде случайно можем да намерим маски в града, както и Тамифлу на сироп, че етох, че и него го нямало ? Малката лепна грипа явно...

Общи условия

Активация на акаунт