Къде в Пловдив??? - 84

• 34 826
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Имате ли информация къде случайно можем да намерим маски в града, както и Тамифлу на сироп, че етох, че и него го нямало ? Малката лепна грипа явно...
Маски медицински в аптеки 36.6 по 1.80бр.

# 541
Пращам бащата, благодаря!

# 542
  • Пловдив
Имате ли информация къде случайно можем да намерим маски в града, както и Тамифлу на сироп, че етох, че и него го нямало ? Малката лепна грипа явно...
Вчера купих от аптеки Марешки в Смирненски  таблетки Тамифлу, имаха и Инфлуцид,попитайте по телефона за сироп.

# 543
  • Пловдив
Маските по 1.80, да. И ние купихме две от 36.6.

# 544
Купихме, има и Тамифлу, и маски на доста места. Цените са.. друг въпрос.
Някой с повръщащо от този сироп дете? 2 пъти му дадох, на порции, след храна.. Всички върна и не знам какво да давам сега..

# 545
  • Пловдив
А защо трябва да му го даваш? Не разбрах..болно ли е?

# 546
Почти при всички се получава така. Аз бих давала Тамифлу, само след бърз тест, който да потвърди грип. При голямата се потвърди, на нея ѝ изписаха Ремантадин, понесе го много по-добре от малката, на която изписаха Тамифлу, и която се разболя пет дни по-късно. При нея нямаше смисъл да пускаме тест, ясно беше от кого и как се е запазила.

# 547
С грип е почти сигурно, температура над 39, която почти не пада, личния го предписа по телефона, но го повръща ... Тест най-рано утре ще може да се пусне за съжаление. И ремантадин имаме, ще прочета листовката от колко години е..

# 548
  • Пловдив
Тамифлу действа много лошо на стомаха. Пих го януари и още не може да ми се нормализира стомаха. А по принцип нямам никакви проблеми.

# 549
  • Пловдив
Трябва ми лупа, от къде мога да купя? Ама "истинска", по левчетата са ужасни.
Истински единствено по оптиките. Там предлагат различни видове и форми на каталог. Може да се разгледат и според потребностите, да се поръчат. В зависимост от фирмата доставчик....максимум до ден е доставката.

# 550
Здравейте, има ли автобус от централна гара до лидл в каменица 1, точния адрес ми е ул. Добри Войников,41?
Знам как да стигна пеша през Вазов, Тримонциум и Гранда, но не е малко разстоянието.

# 551
  • Майничка
Директен автобус няма, но можеш да хванеш 29 от гарата (или 18 от колелото), да слезеш на ВСИ с/у Макдоналдс и оттам пеша по "Източен" е на 3-4 мин.

# 552
  • Пловдив
Върти се тук една информация, че удължават ваканцията в Пловдив...
На сайта на РЗИ няма публикувано нищо, та някой ако знае къде може да се намери достоверна информация...

# 553
  • Пловдив
Още е рано...ще кажат като наближи фа отиват в четвъртък.
Ама с няколко дни повече не се оправя ситуацията. Какво ще измислят и аз чакам да прочета.

# 554
  • Пловдив
36 от спирката с/у Билата можеш да хванеш и да слезеш на "Източен". Като гледам обаче къде се пада адреса (това да не е зъбния рентген?), по-добре ще е 29 от гарата и да слезеш на спирката на Военна болница.

Общи условия

Активация на акаунт