Къде в Пловдив??? - 84

• 34 870
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
В Писанец не ви таксуват предварително за антибиограма, затова цената е по-ниска. Ако има нужда, ще блокират резултата и ще отидете да си доплатите.

# 181
  • Пловдив
Синево е доста скъпа лаборатория. За носен секрет платих 25лв.с антибиограма.

# 182
В Писанец не ви таксуват предварително за антибиограма, затова цената е по-ниска. Ако има нужда, ще блокират резултата и ще отидете да си доплатите.

И в Зинвест също.

# 183
Здравейте,знаете ли някой да лее куршум в града.Моля ,за адрес,телефон и име.Благодаря!

# 184
Дами, къде около полиграфия им аофис на Еконт най-близо?

# 185
  • Пловдив
Дами, къде около полиграфия им аофис на Еконт най-близо?
точно отсреща...на ъгъла на светофара.

# 186
Точно така на ул.Арчарица 1

# 187
Има ли магазин, където продават мини дронове с камера, ама от по-евтините? Smiley Виждам в интернет на доста прилични цени с VGA камера, но нямам време да чакам за доставка.

# 188
  • Пловдив
Здравейте,знаете ли някой да лее куршум в града.Моля ,за адрес,телефон и име.Благодаря!
Знам, че има някъде в Коматево и в Прослав, иначе из темите открих това

# 189
Здравейте, момичета някой може ли да ме насочи от къде мога да си купя качествен часовник на прилична цена по-конкретно ме интересуват две марки: Michael Kors и Guess? Moже и оутлет, не държа даже да е чисто нов или най-нов модел може и втора ръка, но да е в запазен вид и по-сносна цена. Благодаря предварително. Heart

# 190
  • Пловдив
Да знаете къде и защо се премести магазина на Мото Пфое?

# 191
Момичета, интересувам се от уролог, който работи след 16:00ч. Благодаря!

# 192
Блонди, къде смяташ да ходиш?
Че аз много си изпатих от некадърници. В никакъв случай не ходи при Кьосев!
Бих ти препоръчала Страшимир Иванов, в понеделник е следобяд. ДКЦ 5.

# 193
Нямам идея, опитвам се да "убия" една бактерия. Изкарах курс с антибиотик, пуснах си вчера контролни в Писанец и ми казаха ,че ако не излязат на същия ден, значи пак е изолирана бактерията. Притеснява ме факта, че това ми беше 4ти антибиотик (ноември и декември пих заради ангина и проблем с мъдрец) за последните няколко месеца, а четох, че е. коли е много упорита. Затова търся някой съвестен доктор, който ще ми помогне да я изчистя.

# 194
  • Точно където трябва
Аз търся гастро, което да ме приеме утре?

Общи условия

Активация на акаунт