Къде в Пловдив??? - 84

• 34 765
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Къде в Пловдив има от онези ателиета за рисуване и чаша вино? Simple Smile
Мацаница
https://www.macanica.bg/

# 391
Искам да купя златни  обеци на нормални цени, само на Отец Паисий се сещам за такива магазини.
 Да ми препоръчате, къде другаде да разгледам?
В м-на на Сара трейд има голямо разнообразие.

# 392
Искам да купя златни  обеци на нормални цени, само на Отец Паисий се сещам за такива магазини.
 Да ми препоръчате, къде другаде да разгледам?
Още един глас за Сара Трейд.
 В последните два месеца с майка ми решихме да си подарим една на друга нови, златни обици, но да не заменяме старите такива, изпълнени със сантимент, които бяха тип халки. Декември месец купихме единият чифт като обиколихме всички магазини по цялата улица "Отец Паисий". Навсякъде ни предлагаха еднотипни модели-символът на безкрайността, цирконий, обхванат в злато и така модерните напоследък възли. Единствено в Gueres имаше по-голям избор и от този магазин си избрах модел на винт-бяло, жълто и розово злато. 2.06гр за 147 лева, като имаше 15% отстъпка, т.е тези 147 лева бяха с отстъпката.

Миналата седмица взехме другият чифт обици, който беше за майка ми от Ice jewelry в Марково тепе. Модел възли, отново на винт, бяло и жълто злато, 1.82гр за 171 лева.
 Та..изводът е, че Сара Трейд води по избор и цени всички останали магазини, които обиколихме. Не съжалявам за вторите, въпреки цената, защото това бе изборът на майка ми, но следващия път, когато си взимам нещо на мен ще е от Сара Трейд.

Последна редакция: пн, 24 фев 2020, 19:13 от Sea5

# 393
  • Пловдив
Къде се намира тази Сара Трейд? Че и на мен ми предстои да търся обици за дъщеря ми, но скоро не съм разглеждала какво се предлага по магазините.

# 394
Благодаря за споделената информация!

Къде се намира магазина  Сара Трейд?

# 395
Някой ползвал ли е услугите на "Lady Fit" - фитнес-клуба за жени при "Дома на красотата" в Пловдив?

Има ли доволни, недоволни? Някакви впечатления?

# 396
Адресът на Сара Трейд е ул. "Коматевско шосе" 29, ж.к. Христо Ботев- Юг

# 397
ул. „Коматевско шосе“ 29, 4000 ж.к. Христо Ботев - Юг, това е адресът на Сара Трейд. Специално за детски обеци много обикаляхме миналата есен, там ни извадиха сигурно хиляда чифта CloseGrinning

# 398
  • Пловдив
Някой с мнение за офис столовете на Кармен? Трябва ми за юноша..шоу рум имали в индустр.зона на Тракия.

# 399
Къде мога да поръчам щампа върху чанта от плат? В интернет намерих няколко, но явно работят само с големи поръчки. На мен ми трябва 1 или 2. С моя снимка, тяхна чанта Simple Smile
Или в краен случай чаша ще поръчам. Скоро коментирахте къде има по-голям избор на чаши, но тогава не запомних.
Вижте в магазина на Щампа бей. Щамповат какво ли не. Намира се в Смирненски

# 400
  • Пловдив
А разнообразие от мъжки синджирчета предлагат ли в Сара Трейд?

# 401
А разнообразие от мъжки синджирчета предлагат ли в Сара Трейд?
Не съм сигурна, но магазинът е с внушителни размери. Предлагат разнообразие на всякакви златни накити. Имат и сайт, може да погледнете там.

# 402
Здравейте, момичета интересува ме как е качеството на горивото на бензиностанция Петрол и по-точно тази до Спиди - Бяло море, в Кичука? Благодаря предварително.

# 403
Къде (освен в Лекси) мога да намеря бутилки с коняк с интересни форми? В Лекси например има с форма на елен, кон, риба...

# 404
  • Plovdiv, Bulgaria
Бихте ли ме насочили към лаборатория, която е с по-широко помещение? Трябва да правя обременяване с глюкоза и 3ч ще си повися там..

Общи условия

Активация на акаунт