Къде в Пловдив??? - 84

• 34 851
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
А моите ученици вече ме бомбардират в социалните мрежи с въпроси кога са на училище. Чудя се какво да им отговарям.

# 571
  • о`майна лунна нощ е
Туиг, кметът си обяви ваканцията във фб, ама я погледни в сайтовете на общината, РЗИ и РУО - към момента няма нищо.  По някое време може и да се сетят да изпратят заповед.

Да, на мен проблемът ми е, че нямаме форма за дистанционно обучение. Единственото, което могат да направят учителите, е да раздават допълнителни домашни чрез Школо.

# 572
Здравейте, къде в Пловдив мога да закупя химическа портативна тоалетна за възрастна жена

# 573
  • Майничка
Виждала съм в Home max, може да  провериш по телефона, също и в Еко той на "Найчо Цанов". В емаг също предлагат https://m.emag.bg/prenosima-himicheska-toaletna-thetford-38h42-h … 839/pd/DRFS93BBM/

# 574
Благодаря, ще проверя

# 575
Момичета, къде да погледна за мъжки визитници/портфейли?
Искам да подаря на половинкта ми. Погледнах в Арт93, но не харесах. Не държа да е от естествена кожа.

# 576
# 577
  • Пловдив
В Деникс, мол Пловдив има портфейли на Пиер Карден.

# 578
  • Пловдив
Момичета, къде да погледна за мъжки визитници/портфейли?
Искам да подаря на половинкта ми. Погледнах в Арт93, но не харесах. Не държа да е от естествена кожа.
В Самсонайт / Мол Пловдив/ преди месец имаха добър избор. Имат и онлайн магазин, може да разгледате и там.

# 579
Магазин Естил, имат магазин на главната срещу H&M и в МОЛ Марково тепе

# 580
  • Пловдив
В магазин Естил в Мол Пловдив миналата седмица имаше доста модели.

# 581
Благодаря ви момичета, ще погледна!

# 582
  • Пловдив
Ползвам Петек от години и съм доволна. Но там хубавото качество си върви и със съответната цена - не е лошо да се има предвид.

# 583
Някъде да сте виждали в Лидъл изостанал този или подобен модел блендер?
Скрит текст:

# 584
  • Пловдив
Много е вероятно да намериш подобна машинка в магазините от типа на Немски център /има в центъра до индийския магазин горе долу се пада/, защото там продават стоки от Лидл в чужбина, които са от разни стари колекции и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт