Кой пол гледа по-практично на връзката - жените или мъжете?

• 10 755
  • 421
  •   1
Отговори
# 165
  • Paris, France
Щото определено не мисля, че мъжът е само за сладки приказки - такива може много да се намерят, без да се нагърбиш със зора на семейство и цялата женска програма.

Кое им е сладкото на приказките? Не сте си казали здрасти, вече те е информирал, че не обича използвачки. Ъ? По-натам не обича разходки, на 15 януари му е студено навън, на 40+ години е и живее с мама. Може да се изнесе, но иска в центъра, пък там скъпо, а в квартал му е много далече. Реален разговор от 15 януари е това.
На 20 януари пак се опитва да завърже разговор с мен и да нареди среща. Аз не искам, не ми трябва.

Гал, честно, де ги намираш такива, че и да си говориш с тях?

Много неосигурени мъже казват, че не обичат използвачки и материалистки. Веднага казвам, че аз съм точно такава и нямаме повече какво да си кажем.

Трябва да цедиш мъжете още преди да се е завързал разговор. Ти не искаш мъж над 35г и съответно няма смисъл да си говориш с 40+ годишни. Отдавна те чета, че са ти стари и скучни. Сигурна съм, че дори и този мъж да имаше собствен, изплатен апартамент в идеалния център пак нямаше да го отразиш.

Мани го тоя! Я кажи сега, с Братан и другите желаещи срещна ли се, поговорихте ли?

# 166
по-добре си кажи какво искаш от тоя живот, ако те огрее огрее, ако не, значи не е било за теб.
А, точно! Пък за зла врага, много бързо надушвам артистите, чак се чудя абе другите жени нямат ли нюх, визия... Щото аз до срещи не стигам, а те стигат и до гаджелък, някои успяват и да заживеят заедно. Как става това, не знам.

Я кажи сега, с Братан и другите желаещи срещна ли се, поговорихте ли?
Ами! Гледай как ми бягат по тъча - единият бил с кофти гени, другият на село Grinning

# 167
  • Варна
Гал, мнозинството бракове са на принципа широко затворени очи. Наясно са и влизат в роля, за пред обществото. Други се тешат с алкохол и антидепресанти. Зависимите материално или психолог. жени се примиряват. Аз фалш не мога да търпя. Животът ми е един и не мога да го посветя на обществените норми. Бих се развела и без повод, за да не нараня другия, ако изчезне желанието или има промяна в емоциите .
В нормалните общества се разделят цивилизовано. Тук се стига до крайности-  взрив, убийства заради болни амбиции.

Последна редакция: чт, 23 яну 2020, 17:09 от Viviana91

# 168
  • BG
Ами! Гледай как ми бягат по тъча - единият бил с кофти гени, другият на село Grinning
Тая стана малко като в една съседна тема - човека И бил казал, че не става за нея и т.н. Който иска търси начин, който не, намира оправдание.
Я, пък, ако на теб много ти харесат тия гени или ти предложат да разкрасяваш селото за 5К месечно. Като кажеш А, трябва да можеш да изредиш цялата азбука, иначе олекват разни атрибути...

# 169
Ма как да ми харесат, аз очите не съм му видяла. Ни на единия, ни на другия. Само си пишат тука.
И пак едни 5к задъвкахте. Кой кво прави, все за едни 5к говорят мъжете тук.

# 170
Истината е, че мъжете могат да си позволят да гледат по-лекомислено и непрактично на връзките. Просто последствията са по-малки. Ма щяла да му разбие сърцето и да го боли. Глезотии. При жената кофти връзка, особено с деца, може да е направо край на живота - при мъжа, да си вдигне шапката и здравей, живот.

# 171
  • София
Мъжете не могат да си позволят това, Сирена. Поемат си отговорностите и СЛЕД връзката.
Позволяват си го човешките отпадъци.

# 172
  • Paris, France
Истината е, че мъжете могат да си позволят да гледат по-лекомислено и непрактично на връзките. Просто последствията са по-малки. Ма щяла да му разбие сърцето и да го боли. Глезотии. При жената кофти връзка, особено с деца, може да е направо край на живота - при мъжа, да си вдигне шапката и здравей, живот.

Ха, верно ли е голям кеф да остане с едната си шапка? Само дето жилището остава за майката, а той продължава да плаща ипотеката ако има такава и половината му заплата я удържат за издръжки.

Доста фриволна и лекомислена бях в младостта си. Ако се спука презерватив и забременея мога да родя и да искам издръжка, да родя и да дам бебето за осиновяване и да си вея пак шапката, а мога и да направя набързо безплатен аборт, че и болничен да ни дадат за деня. Мъжете нямат абсолютно никакъв избор.

Дори и да се окажа в кофти връзка мога да я прекратя много лесно, а бащата да се върти нощем и да се чуди там ли съм или съм излязла да купонясвам и дали някой от поредицата нови "партньори" не побарва дъщеря им докато спя, на работа съм или съм в другата стая.

# 173
Невена, ти си в друг свят просто.

# 174
  • София
Да, Сирената е за него.

# 175
  • Пловдив
В света на очевидните факти е. Точно това е масовият случай, с много редки изключения. Проблем?

# 176
  • София
В света на очевидните факти е. Точно това е масовият случай, с много редки изключения. Проблем?
В България?

# 177
Невена направо закрива темата, за което аз лично ѝ благодаря. Колкото до положението в България - нещата от женска гледна точка са си същите, просто опират до “ех, ако и тук така можеше”.

# 178
  • Пловдив
Скрит текст:
В България?
Невена описа няколкото "случки", които се случват на мъжа при развод и дете, останало при майката. Законът така може да подхване мъжа, че да плаща издръжка (да му се удържа от заплатата) на майката за детето до навършване на 18-те му години, плюс подялба на имущество, пари и т.н.

И не зная защо се е загнездило това вярване, че непременно жената е невинната жертва в един брак, а мъжът винаги е злодеят, който я тормозил. Има и такива случаи, но са изключения и далеч не са правилото при разводите. Нагледал съм се на изневеряващи омъжени/обвързани жени, някои и майки. Има и много все още в брак, които се "озъртат" за заместител на сегашния мъж до тях, но не смеят да го напуснат, дори и да нямат деца от него. Освен това, нека не забравяме, че жената избира мъжа, който да я избере. Кой тръгва да създава деца с човек, който не е опознат дългосрочно, проверен при съвместно съжителство и без роднини наоколо (задължително, според мен) и доказал се като грижовен и разбран/неконфликтен човек? Доста разпространени са двойките, в които прелива от чести караници, дори и физическа саморазправа, но някои жени твърдо вярват, че с едно забременяване и раждане после ще укротят опътничавото говедо, което са си избрали и продължават да търпят, вместо да го зарежат овреме...

# 179
  • Агент под прикритие

Cute.... като те чете човек, може да си помисли, че тайничко се надяваш да сме се отказали.Joy

В началото на февруари ще пускам две седмици отпуск и мога да намина през голямото Село.... ако все още проявяваш интерес. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт