Дайте субтитри за Уичъра, че докато гледам Хенрито, и не мога да чуя какво говори

Бе кой обръща внимание какво говори:)

Или си само заради парите с мъжа? Както жените предлагат гореизброените неща, същото предлагат и мъжете. Защо ги изтъкваш като едва ли не разменна монета, която само ти даваш, и то непременно срещу парите и другите материални придобивки на мъжа?
Никъде не е ставало дума ти да издържаш мъжа, а поне да си поемаш своите разходи, докато все още сте никакви с мъжа; както и да даваш своя принос в общия бюджет. Без да е казано, че ти ще вкарваш 50% от парите, но и без да имаш изисквания за 5 000-10 000 лева месечен доход на мъжа. 
Прочети отново каво бях писал по-горе!
Става дума за това, че ти искаш да оправдаеш изискванията си за висок доход и постигнат висок стандарт на живот на мъжа с твоите: присъствие, общуване, ласки... Сякаш той не предлага същото? И като предлага това (Иначе би ли била с мъж, с когото ти е неприятно да общуваш и да имате ласки помежду си?), което и ти, тогава срещу неговото състояние и осигуряван лукс какво ще предложиш насреща? Същото ли? Или ще предложиш онова, което е под пъпчето? Той също е личност, както и ти. Повърхностно е да си въобразяваш, че ти предлагаш нещо неотразимо, което насреща се печели (купува) с пари.
Има причина някои неща да изглеждат като касичка.
Ако някой път имаш нужда от споделяне, аз съм насреща - уравновесен съм и ще изслушам внимателно всичките ти тегоби.
А до раждането (след х или хх години), което тооолкова много се изтъква като разменна монета срещу мъжките пари, тя с какво ще допринесе във връзката? Само не повтаряй пак за пъпчето.Препоръчани теми