Кой пол гледа по-практично на връзката - жените или мъжете?

• 10 782
  • 421
  •   1
Отговори
# 135

Дайте субтитри за Уичъра, че докато гледам Хенрито, и не мога да чуя какво говори Grinning

Бе кой обръща внимание какво говори:)

# 136
  • Пловдив
В другата тема потребителят с коня ме подгони, че жените всъщност не си поемали своята част от харченето. Аргументът му беше, че по време на гаджелъка жените не поемали разходи.

За мен това е не просто практичен мъжки поглед, ами направо пресметлив до крайност. Значи във фазата на ухажване още да улеснявам финансово мъжа? Абсурд е това. Той е проявил интерес, предполага се, че има някаква изгода от това да ме ухажва - приятно му е, иска компания, секс, евентуално връзка и повече. Обаче аз трябва да субсидирам тоя процес? Защо?

Иначе като съпруга вече винаги съм участвала в разходите с колкото мога - от частично до значителен процент. Само че въобще не би ми харесал тоя модел, в който мъжът гледа отстрани и преценява колко може да даде жената, а тя като мазохист покрива нормативи, за да я приемат и харесат.

В другата тема дъртите ергени пак се изредиха с високите си критерии към жените. Изобщо - като гледам, мъжкият пол не се свени да си заяви изискванията. Докато при жените - една друга се критикуваме, ама ти как смееш да искаш мъжът да изкарва пари...тоест мъжът може да има списък с изисквания, но не и жената, щото ще е принцеса и комерсиална. Жената може само да дава и да се доказва, докато лудне от прескачане на обръчи.

Моята задача вече е да сигнализирам на по-младите жени и особено на дъщерите си, че тоя модел няма вече да се повтаря.
А ти защо си във връзка с мъж? Ти не искаш ли компания, разговори, ласки, да ти е приятно с него? Simple Smile Или си само заради парите с мъжа? Както жените предлагат гореизброените неща, същото предлагат и мъжете. Защо ги изтъкваш като едва ли не разменна монета, която само ти даваш, и то непременно срещу парите и другите материални придобивки на мъжа? Simple Smile Никъде не е ставало дума ти да издържаш мъжа, а поне да си поемаш своите разходи, докато все още сте никакви с мъжа; както и да даваш своя принос в общия бюджет. Без да е казано, че ти ще вкарваш 50% от парите, но и без да имаш изисквания за 5 000-10 000 лева месечен доход на мъжа. Simple Smile

Аз никога не си правя сметката кое колко ще ми струва при ухажване на жена или във връзка с нея. Но и не допускам някоя най-нагло да си прави сметка как ще разполага с моите пари, че и да изрежда изисквания кое кога и по колко.

# 137
Приятните разговори се случват между хора на адекватно ниво. А адекватното ниво върви със съответните житейско-финансово-социално-професионални успехи.
Това, че някой неставащ не може да направи разлика между признак за качество и изискване, просто си е лично негов проблем.
Има една граница, отвъд която е неблагонадеждно, съмнително, комплексарско и нискоинтелигентно да твърдиш, че нещо, което ти самият нямаш, е маловажно и излишно. Важи и за висшето, и за книжката, и за почивката в швейцарските Алпи, и за собственото жилище.

# 138
Аз имам специални и незаменими способности, за които обичам да ме компесират.

Освен това не приемам концепцията, че съм "никоя" на мъжа в някакъв междинен период, който е тест драйв. Ако съм никоя - ми ще си въртя и други сгодни паралелно. Ако обаче иска да съм някоя...

И друго нещо. Не, не ми трябва компания на мъжленца. Ласки? Мерси плюнчо да ме лигави, по Хайтов. Търся мъж не за парите, а за закрилата. Иначе и сама мога да си гледам кефа, не изпитвам нужда от редови мъжленца до мен, дето повече взимат и ограбват. И да, да си дам вниманието и компанията за мен вече е много, защото може да си ги ползвам за приятни свои неща. Тоест мъжът трябва да допринася. И търся мъже с постижения и качества, щото за какво ми е друго? Аз бих си живяла сладко като стара мома, без никакви мераци за мъжленце, дето да ми виси от врата.

Та така, ако мъжът иска тест, ще плаща за това. Няма да му субсидирам усилията да си направи връзка. Ако не може да си го позволи - къде е тръгнал?

# 139
  • Пловдив
Приятните разговори се случват между хора на адекватно ниво. А адекватното ниво върви със съответните житейско-финансово-социално-професионални успехи.
Това, че някой неставащ не може да направи разлика между признак за качество и изискване, просто си е лично негов проблем.
Има една граница, отвъд която е неблагонадеждно, съмнително, комплексарско и нискоинтелигентно да твърдиш, че нещо, което ти самият нямаш, е маловажно и излишно. Важи и за висшето, и за книжката, и за почивката в швейцарските Алпи, и за собственото жилище.
Неуспешен опит за измъкване от неприятни въпроси. Simple Smile Прочети отново каво бях писал по-горе! Wink Става дума за това, че ти искаш да оправдаеш изискванията си за висок доход и постигнат висок стандарт на живот на мъжа с твоите: присъствие, общуване, ласки... Сякаш той не предлага същото? И като предлага това (Иначе би ли била с мъж, с когото ти е неприятно да общуваш и да имате ласки помежду си?), което и ти, тогава срещу неговото състояние и осигуряван лукс какво ще предложиш насреща? Същото ли? Или ще предложиш онова, което е под пъпчето? Той също е личност, както и ти. Повърхностно е да си въобразяваш, че ти предлагаш нещо неотразимо, което насреща се печели (купува) с пари.

# 140
"което и ти, тогава срещу неговото състояние и осигуряван лукс какво ще предложиш насреща"

Онова под пъпчето ми е много ценно. Много ценен орган, знаеш ли колко незаменими неща прави?

Предлагам 23 прилични хромозоми, по 40 седмици предлагам тялото си с риск за живота, плюс отглеждане на потомство. Това не е евтинко.

Аз предлагам каквото предлагам и някои хора срещу това са готови да осигурят подкрепа и отношение. Други ще го подритнат или ще се опитат да го подценят и да минат по-тънко. Само че си имам цена и гледам да не падам под нея, че подбиват и цените за другите, а си има женска солидарност:)

# 141
  • София
Утроба за продан. Що ли не се шокирам вече....

# 142
  • Пловдив
Скрит текст:
"което и ти, тогава срещу неговото състояние и осигуряван лукс какво ще предложиш насреща"

Онова под пъпчето ми е много ценно. Много ценен орган, знаеш ли колко незаменими неща прави?

Предлагам 23 прилични хромозоми, по 40 седмици предлагам тялото си с риск за живота, плюс отглеждане на потомство. Това не е евтинко.

Аз предлагам каквото предлагам и някои хора срещу това са готови да осигурят подкрепа и отношение. Други ще го подритнат или ще се опитат да го подценят и да минат по-тънко. Само че си имам цена и гледам да не падам под нея, че подбиват и цените за другите, а си има женска солидарност:)
Много практична жена. Innocent Има причина някои неща да изглеждат като касичка.

# 143

Не е за продан. Но има филтър, фейс контрол, да не би да дадеш тая утроба на някой муньо, дето не я заслужава, и да продължиш муньовските му гени. Също така не се продава САМО за пари, защото и това е дефектен мъж.

Абе много обичам да виждам как мъжлетата злобеят, че някои неща не идват евтино.

# 144
  • Пловдив
Скрит текст:

Не е за продан. Но има филтър, фейс контрол, да не би да дадеш тая утроба на някой муньо, дето не я заслужава, и да продължиш муньовските му гени. Също така не се продава САМО за пари, защото и това е дефектен мъж.

Абе много обичам да виждам как мъжлетата злобеят, че някои неща не идват евтино.
Поуспокой малко черногледството; понамали усещането в себе си, че все другите около теб злобеят; и може би ще те сполети хубавото усещане, че нещата не са чак толкова зле, колкото си ги представяш. Simple Smile Ако някой път имаш нужда от споделяне, аз съм насреща - уравновесен съм и ще изслушам внимателно всичките ти тегоби.

# 145
Не е за продан, бартер е. Нещо нормално само преди 50 години, айде 60.
Женскониковия, въпросите ти не са неудобни. Малоумни са, и заядливи. Има разлика. И по-важното, отговаряно им е 3827483 пъти, но ти все търсиш под вола теле, за да не признаеш, че си нежелана партия.

# 146
Не всички, но си има такава порода мъжлета. Искат много, без да му знаят цената и си мислят, че трябва да е евтино или безплатно.

Логичният въпрос е защо трябва да се раздадеш много за почти нищо насреща. Щото определено не мисля, че мъжът е само за сладки приказки - такива може много да се намерят, без да се нагърбиш със зора на семейство и цялата женска програма.

# 147
  • София

Естествено, че има сериозни филтри. Ама ти така на ангро.
Ние връзки коментираме, ама ги матката първа да я навреш.

# 148
Не е първа, но е точно мотивацията жените да се дърпат и пазят от кофти мъже. Другото е рационализация и красиви думички, но в центъра е това - да не се прецакаш да се раздадеш, а насреща - едно нищо, дето не грее.

Всички го правят, само от време на време има заблудени раздаващи се женици, ама и те идват да изреват в СО.

И всъщност е точно така - да родиш е най-голямото нещо и най-голямата промяна в живота. Ако някой се опита да ти обясни как е "едно нищо", как всички го правят...ще направиш огромна грешка. Ще си изгърмиш патрона и ще се окажеш много бързо в супер кофти житейска ситуация. Защо да го правиш?

# 149
  • Пловдив
Не всички, но си има такава порода мъжлета. Искат много, без да му знаят цената и си мислят, че трябва да е евтино или безплатно.

Логичният въпрос е защо трябва да се раздадеш много за почти нищо насреща. Щото определено не мисля, че мъжът е само за сладки приказки - такива може много да се намерят, без да се нагърбиш със зора на семейство и цялата женска програма.
Прави ли ти впечатление как винаги съм писал за взаимност в нещата за вършене, споделени отговорности, допринасяне заедно (и често с уточнението, че може мъжът да полага малко повече усилия от жената), а ти все го извърташ на "мъжете искат с НИКАКВИ или почти никакви усилия да получат ВСИЧКО от жената?" Smiley
 И неведнъж съм споменавал, че не са никак малко българките, които още от малки драпат да получават всичко наготово от мъжа, макар да не правят планове да раждат в близките 15-20 години. Драпат за ресторанти, лукс, коли и високи мъжки доходи още от етап "сега се виждаме за пръв път". Sweat Smile А до раждането (след х или хх години), което тооолкова много се изтъква като разменна монета срещу мъжките пари, тя с какво ще допринесе във връзката? Само не повтаряй пак за пъпчето.
 Ето - опитай и с взаимността, без черногледство как все някой иска да те употреби безплатно.

А и не зная защо все залиташ натам да повтаряш как много жени вече били прогледнали и не се давали евтино. Сякаш не си наясно, че също така много мъже вече са се усетили и не дават нахалост срещу едни голи изисквания насреща и "плащането" след това със знаеш кое.

Общи условия

Активация на акаунт