Знаех си аз, че само предника беше по-добрия вариант, ама а де ...

Повечето са ми изневерявали, като изключим една, която беше 15 години по-малка и друга, с която просто се разбрахме, че не успяваме да се нагодим дълго време и се разделихме като цивилизовани хора. А и още една преди това, която беше туркиня и нейният баща пък заплашваше да ме коли.
Останалите ги хващах "в крачка". А сигурно си чувал(а), че много от хората, които са склонни към изневяра, ревнуват много, защото самите те имат такива помисли и допускат всякакви сценарии към човека до себе си. 
И съответно са ме обвинявали неведнъж, че уж съм се преструвал на много праведен и кой знае какви ли мръснишки помисли съм имал към мацките наоколо. И скандали са ми спрятали на тази тема, защото една жена науми ли си, че един мъж е виновен, нищо не може да я убеди в противното. 

Не съм писал "моята приятелка", а "моята жена", тъй като във връзките си винаги подхождам с любов, сериозност и отговорност, а при съвместния живот под един покрив сме били буквално като семейство, с всичките му хубави страни и битовизми. Само дето не сме имали подпис и халки.
Затова и не написах "моята съпруга". 
Препоръчани теми