ОСМИ клас преполови, зайците напериха уши

• 30 757
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • у дома с любимите си хора
Давам отчет.Обади се детето и рече:" Капнал съм.Не ме слуша тялото.Едва стоя на краката си.А имам още 2 старта.Ще се опитам да се раздам на макс,но съм много уморен."
Вчера на любимия си делфин му се схванал крака в жестока крампа.Бил пред отказване от силната болка.Едва довършил дисциплината.

# 616
  • В средата на времето
Вилиан, момчето ти е боец, но това претоварване, на което го подлагат, не ми  ок. Успех до края му пожелавам.

# 617
Аз все си мисля, че треньорите си знаят работата! Вероятно не случайно го подлагат на това! Успех!!

Спунк, за Мултиспорта да питаме първо в Халбите предлагам Joy
Аз съм с Andjoy, ама, моля, пишете ме! WinkTwo Hearts

Пожелавам да няма повече болни малки и големи!! И да имаме един страхотен втори срок!

# 618
И аз съм възхитена от младежа
на Вилиан! Здрав и все така борбен и успешен да бъде!
Да се възстановяват пълноценно всички болни!
Като ви чета, все повече се убеждавам, че имам най-мързеливото дете Worried ....никакви интереси и напън за нещо, в момента единствено го вълнува фитнеса ... затова кротичко ви чета и не се включвам.
Снежни поздрави от Родопите и Чепеларе! Nature Snowflake Сграбчихме момента и организирахме една кратка ски-ваканция..от кога я чакам..Sunglasses а и чудесно ни се отразява след вирусите..
Успешен и спорен втори срок на децата!

Последна редакция: нд, 09 фев 2020, 18:51 от 6tiplio

# 619
  • В средата на времето
6tiplio, мисля да ти взема приза, защото твоето поне ходи на фитнес. Simple Smile Не се класираш за "най-мързеливо дете".Simple Smile

# 620
  • София
6tiplio, и фитнес, и ски...ич не се класираш Simple Smile

# 621
  • Бургас
мартеа, благодаря за споделеното за солната стая. Щях да проуча преди да го пусна, но сега задължително ще внимавам и няма да бързам.

Спунк, за Мултиспорта да питаме първо в Халбите предлагам Joy

# 622
Ку-ку-ригууу!
Вече сме първа смяна. За нас е крайно неудобно. Детето е със стереотип на бухал/сова или както се определяше - ляга късно и ранното ставане е ад. Аз с първия срок, втора смяна, загубих тренинг и също съм крива. Но желая вашият ден да е хубав, слънчев и усмихнат!

Вилиан, навярно съм свръхтревожна, но не бих позволила точно във възрастта на израстване /физическо/  подобно натоварване. Дето се казва организмите им са в процес на разработване - като нова кола - не се знае дали няма да дефектира част при по-голямо натоварване. А и няма висока цел, която да оправдае риска. Иначе младежът ще е с железен характер - мечтаният мъж от всяка жена.

# 623
Ку-ку-ригууу!
Вече сме първа смяна. За нас е крайно неудобно. Детето е със стереотип на бухал/сова или както се определяше - ляга късно и ранното ставане е ад. Аз с първия срок, втора смяна, загубих тренинг и също съм крива. Но желая вашият ден да е хубав, слънчев и усмихнат!

Вилиан, навярно съм свръхтревожна, но не бих позволила точно във възрастта на израстване /физическо/  подобно натоварване. Дето се казва организмите им са в процес на разработване - като нова кола - не се знае дали няма да дефектира част при по-голямо натоварване. А и няма висока цел, която да оправдае риска. Иначе младежът ще е с железен характер - мечтаният мъж от всяка жена.

https://youtu.be/7fbcvOnQRKI

# 624
  • София
Joy Ceco, как можа! Боже, колко я мразех тази мелодия едно време. Асоциацията ми е - зима, тъмница, време за ставане за училище. Weary

Последна редакция: пн, 10 фев 2020, 08:33 от Bis

# 625
Добро утро и от мен! Денят почти преполови Simple Smile
Днес за пръв път трябваше под строй да излезем всички заедно и да успеем да не закъснеем за първия час в две столични гимназии. Е, не закъсняхме, но само защото имахме невероятен късмет със светофарите. Обаче ако утре излезем с това седемминутно забавяне, с каквото излязохме днес, осмокласничката гарантирано ще се сдобие със "закъснение" в "Школо".
Ceco, чудни спомени навява тази мелодийка, ранно ставане, уютна кухня, топла закуска, мама! Simple Smile

# 626
  • Отвъд алеята зад шкафа
Здравейте. Извинявам се, че нахлувам в темата ви. Търся частен учител по японски език за един 8- класник. Ако някй има контакти на такъв, ще съм много благодарна.

# 627
  • София
Здравейте. Извинявам се, че нахлувам в темата ви. Търся частен учител по японски език за един 8- класник. Ако някй има контакти на такъв, ще съм много благодарна.
Гадамер, още ли не си намерила. Аз познавам лично известен японист,(жена всъщност), но не съм виждала отдавна и не зная дали все още дава уроци. Ако не успееш да намериш, пиши ми на лично за да ти пратя координати.

За сутрешното ставане, да, надбягване с времето си е, но аз го предпочитам.

# 628
  • София
И ние се вляхме от днес в редиците на ранноставащите. Аз бях по-притеснена от девойката. Навих си няколко аларми и пак за малко да се успя. Скочих веднага и влетях в стаята й, а тя вече се беше събудила и  дори се беше облякла. Изгледа ме с насмешка, такава рошава и притеснена и ми вика: " Хехе аз ако чаках ти да ме будиш, щях да съм закъсняла".  Приготвих й закуска, която тя нямаше време да изяде. И накрая въпреки ранното ставане какво се мота това дете, но почти закъсня.
Трудно ще е, но и аз определено я предпочитам ранната смяна.

# 629
На нас ни е трети ден. Дъщеря ми става сама към 6, аз ставам в 6:15 да проверя събудила ли се е. Тръгва в 6:30. От предишната вечер съм приготвила закуска, обяд и следобедна, не закусва вкъщи, а в метрото или в междучасие. И тя предпочита да е сутрин, а за мен е престъпление децата да са от 7:30 на училище. Още аз като бях ученичка си го мислех Simple Smile

Ceco, ревнах. Много го мразех тоя сигнал, а сега ми стана мило, точно поради тази причина:
спомени навява тази мелодийка, ранно ставане, уютна кухня, топла закуска, мама! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт