ОСМИ клас преполови, зайците напериха уши

• 30 761
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • София
...А твоята какво тренира всъщност?
Три пъти в седмицата плуване, два пъти  хип- хоп. Освен това ходи на АЕ и рисуване. И на кикбокс иска, но не намери подходящо място. Аз подличко не помагам.

Ремонтират ми миялната. Стискайте палци.
Спункче, ние се чудим как да вмъкнем два пъти спорт, а твоята щерка направо ми взе акъла. Тя сега коя смяна е? Мисля, че когато са втора смяна логистиката е по-сложна. Как се оправяте с вторите смени и спорт изобщо?

# 601
Моят син е втора смяна този срок и става всяка сутрин в 7,30 часа, за да е в залата в 8! Със същото постоянство му е мързелът да учи, затова си изпусна стипендията на косъм Rolling Eyes

# 602
  • София
А моята ни учи, ни на спорт мисли да ходи втория срок, аз се чудя как да я подхлъзна, защото много държа да се спортува за здраве.

Beki, то пък голямата стипендия, няма за какво да съжаляваш, важното е, че младежа има желани и ентусиазъмЬ

# 603
Опитвах се да го стимулирам да учи със стипендията, която щеше да му плати тренировките по бокс - сега си ги плаща от джобните.
За ходенето на спорт - ходете двете. Аз спортувах вкъщи, рано сутрин в 5 ч, но се оказа, че все пак преча на спящите и затова детето ме заведе с него на фитнес. Оттогава съм в залата всеки ден по 2 часа (изключение е когато съм болна).

# 604
  • София
А моята ни учи, ни на спорт мисли да ходи втория срок, аз се чудя как да я подхлъзна, защото много държа да се спортува за здраве.
Като измислиш пначин за подхлъзване, подхлъзни и моята флегма, че имам чувството, че е ленивеца в "зоотрополис".

Иначе благодаря за успокоението, ще ви направя нещо сладко за почерпка ако закачи 5-ца по БЕЛ.

Вилиан, я му вземете и един пепър спрей на това дете, да си го носи в джоба (без да го показва на разлигавени и несериозни съученици).

# 605
  • София
M_I_A,
Simple Smile
Тя моята по принцип е спортна натура, обича спорта но тая втора смяна “трови здравето”. Нали след спорт трябва да се прибере да се изкъпе, стадиона ни е половин час в посока, а треноровката започва в 10 ч. Е не виждам как да стане сутрин, както и да го мислим, в 12.40 е първия час и то без школите.

# 606
Понапреднали сте. Grinning
Първо да благодаря на всички за пожеланията и съветите. Той е добре, но трябва да приключи лечението. Домашният АБ е за чистене на опашката от инфекцията, защото понякога остават микроорганизми на клетъчно ниво и след време, малка простуда, лек грип и всичко отначало. После ще чистим пък опашката от АБците с хомеопатия. Frowning1 Взима задължително и пробиотици, даже два пъти дневно, отделно имуностимуламти. Непрекъснато му давам на ежедневна база  прополис, но сега започнах и активно с Биозин, и от болницата го дадоха, и ДжПито го предписа и добави още едно като допълнение, Рапидстоп май беше, то е по схема, витамин Ц и като видя купчинката кутийки върху масата ми иде да се гръмна. Stuck Out Tongue Winking Eye Едвам смогнахме да сглобим графика на прием, преди храна, след храна, на такова отстояние от АБ и т.н Вкара си всичко в тел, има си гривна и му вибрира час по час.
Добре че е дисциплиниран и иска да се предпази от ново влизане в болница, та се справя сам с приема.
Иначе от болницата сестрата ни пита до кога искаме бележка: до вторник, сряда, до 14-ти, до 21-ви, както кажете. Ама десет дни преди ваканцията беше болен и сега до 21-ви ще върже месец, та решихме по средата, все пак да укрепне, но да си тръгне на училище, че започва да се панира за абсолютно завладяващия го мързел, а с английския ще стане страшно, но не иска да работи вкъщи. То и учебник няма, ще мина в понеделник да му го взема от класната и да събера малко домашни и насоки за работа.
Иначе от работата ще си вземем карти Мултиспорт, ще видя моята дали я приемат в някоя бирария Joy , но за него има доста възможности и особено плуване, Рамада ни е наблизо, а има и солна стая до нас, мисля, че ще му повлияе добре.
Заговорихте за приложения за следене. По мое мнение първо и задължително условие е доверие и съгласие и на двете страни. Някой искаше да хаква телефонс и правилно отбеляза по-късно, че го смята за неуместно и опасно за връзката с детето. При нас доверието е много голямо, той си казва даже и повече отколкото искам понякога. Joy
Имам си достъп до фейса и мейла му, но аз пък не му зяпам от чисто уважение на личното пространство.
Миналата година сам си инсталира едно приложение на Гугъл, което освен всичко лимитираше работа  на тел: вечер до колко, сутрин от колко, колко часа на ден и т.н. с цел да се ограничи и да може да учи. Естествено следеше и къде се намира. После малко съжали като изпадна в абстиненция Joy, но го добутахме до края на годината, лятото помоли и си го деинсталирахме. Ако пристъпя пак към нещо подобно ще е само доброволно или в много краен случай на прекомерна зависимост и пуйчене на тел.
Иначе на 21-ви ме чака сложна еднодневна командировка и със сигурност вечерта ще имам нужда от някоя и друга бира. Предвид факта, че последния път се отървах жив и цял, пък даже и не можа много да ме надприказва приятната компания (което не е особено добра атестация за мен Joy ), смятам с удоволствие да повторя и да се присъединя на срещата. Blush
Хубав уикенд на всички. Grinning

Последна редакция: сб, 08 фев 2020, 08:41 от Na_Vesi_Pateto

# 607
  • София
Спункче, ние се чудим как да вмъкнем два пъти спорт, а твоята щерка направо ми взе акъла. Тя сега коя смяна е? Мисля, че когато са втора смяна логистиката е по-сложна. Как се оправяте с вторите смени и спорт изобщо?
А, аз не съм казала, че щерката се справя блестящо. Кара на олимпийския принцип. Сега ѝ е времето да се научи колко дини може да взима под една мишница.
Първа смяна е. Ужасна е втората. Имаше дни, в които излизаше в 9:00 и се прибираше в 21:00. Спасява я само това, че и плуването, и танците са близо и до училище, и до нас. АЕ е проблемен /40 минути пътува/, но за момента нямам друг подходящ вариант. Понякога ще се подготвя в библиотеката в училище, за да не губи време в пътуване. Благодаря на Мартеа за идеята.

Звездица, не се предавай, убеди я. Твоето дете има талант. Не за всекиго се борят така треньорите.

Пате, и аз имам Мултиспорт. Виж къде можем да тренираме. Joy

Последна редакция: сб, 08 фев 2020, 09:26 от Спунк

# 608
Пате, за солната стая имай предвид, че детето трябва да е абсолютно здраво. Никакъв възпалителен процес да не протича. Малката ми е с диагноза астма (аз продължавам да отричам), през юни изкара пневмония и не спря да кашля до ноември. Водих я на стая, но единият път беше започнала да се разболява и предизвикахме сериозен пристъп. Хомеопатът много ми се скара тогава. Вие си решавате, но защо не опитате с класически хомеопат?

Спунк, детският отдел на Столична библиотека е разкошен. Мисля, че ако има карта, без проблем може да си стои там и да си учи. Топло, уютно, цветно, а през седмицата е празно. Аз с кеф бих си седяла там Simple Smile Засега моята се притеснява да ходи, а им е на една крачка, дето се вика. Само идея давам.

Аз тренирам също с Мултиспорт, супер е.

# 609
  • София
Спункче, благодаря, няма да се предавам😁 често се питам как издържат децата, сигурно младостта им дава сили, аз не бих издържала дълго на режим 9-21ч.
За английски има много варианти, като се видим на срещата ще споделя идеи😘
Наистина е късмет в близост до дома да има възможности за спорт, трябва да се замисля за релокация(пожелавам си го от сърце, както съм споделяла си ме влече центъра)
Браво на Мартеа за идеята, както е удобно до Фег наистина е чудесен вариант, аз наскоро извадих читателски карти комлект , и за децата излезе безплатно.

# 610
  • у дома с любимите си хора
звездичке,колкото пъти може,толкова да ходи на тренировка,ако ще да е един път седмично.Аз съм с двете ръце за физическата активност и бих настоявала.Моята щерка също не може да ходи 5 пъти седмично на тренировки при все че е само първа смяна.Вторият срок се очертава още по-трагично положението,защото ще има дни с 8 часа,а това значи до 15.30 да е на училище.Отделно ходи на английски и на тамбура.
Спункче,смятам че различните занимания като език,рисуване/музика  или спорт дават страшно много на децата.Моето също не се справя блестящо по моите критерии,но пък е важно как се чувства той и какво иска за себе си.
Пате,чудесно че се включи с новини.
MIA, дори нямам идея къде да търся такъв спрей.
Днес е първото състезание на детето за годината.Ще се забавлява на макс,защото треньорите му са замислили някаква лудост за него и още един съотборник.А именно- ще скача на всички стартове+щафети т.е вместо 5 старта ще има 13 старта.Той се кефи,аз изпаднах в тих ужас.Представяте ли си излиза от старт и след 10 минути нареден отново на блокчето и така  6 пъти днес и 7 утре.И все на макс.Мисля,че накрая няма да знае къде се намира.А колко лактат ще се натрупа....

# 611
  • Варна
Вилиан, успех на младежа! Този лактат така и не знам защо им го мерят след старт...

Моята пък е наложила вето над сладкото вкъщи до края на март, защото в началото на април имала важно международно състезание и трябвало да влезе във форма. Да, ама аз не искам заради нейното състезание да страдам и заслабвам, та си купувам тайно сладости, които крия в гардероба. И сега, освен че ставам по нощите да рупам бисквити, кучето като чуе отварянето на гардероба, пристига с влажен поглед и надежда да получи нещо.

# 612
  • София
Вилиан, успех на младежа, важното е, че той се забавлява и не го приема за тежест. После да споделиш резултата Simple Smile
Аз също съм на мнение, че разнообразните интереси развиват личността и даваш широта на мислене, музика, изкуство, спорт, наука, трябва да са в хармония и нито едно да не изпада съвсем от картинката. Тесния профил, американски тип, никак не ми е по вкуса. Моята щерка ходи на китара от 2 клас, и с радост виждам напоследък как достигна момента, в който сама си намира в нета ноти и разучава пиеси или популярни парчета, адаптирани за китара. 
Ret, представям си картинката, ти по нощите тайно шумкаш, а кучето гледа с влажен поглед Satisfied

# 613
  • у дома с любимите си хора
Ret,лактатът е на практика млечна киселина,която се натрупва в мускулите,забавя постъпването и обработката на кислорода,а оттам възстановяването, от което пък рязко падат резултатите.Това зная.Априлското състезание ще е важно за нормативи за някакви международни турнири и за олимпийски квоти.Така че девойката е права да си следва целите.Моето няма да гони нищо,долният набор е,а с приоритет са 2004 за момчетата.При момичетата е различно положението.Пък и той 50 кила мокро тегло.Къде ще се мери с вашите момчета по 75 кг и ръст поне 1.80.
звездичке,моето отива като на контролно,не на състезание.Но благодаря за пожеланията.Той дори не е заявен с най- силните си резултати,а на места е и без времена.Но то при 13 старта и тези да направи ще е чудо.Снощи като се обади едва говореше от умора 7.5 км беше плувал,преди това суха,а днес състезание.

# 614
мартеа, благодаря за споделеното за солната стая. Щях да проуча преди да го пусна, но сега задължително ще внимавам и няма да бързам.

Спунк, за Мултиспорта да питаме първо в Халбите предлагам Joy

Общи условия

Активация на акаунт