PayPal / ПейПал – 14

• 55 402
  • 592
  •   1
Отговори
# 540
И аз имам подобно питане.. Искам да изпратя пари с pay pal, но в долари. Като отида на изпращане на пари, избирам получателя и се появяват 2 полета - евро и долари. Пиша сумата в долари във второто поле и горе веднага ми зарежда по-голяма сума в евро..нещо не разбирам как да го направя..получателя е руски акаунт,ако има значение, и той получава само долари май. Затова искам така, че ако мина през превалутиране..доста се набутвам май. Картата ми е в лв ако има значение..То някой ако може да помогне със съвет.. 🤔😊

# 541
При мен след като въведа сумата в долари и ми покаже колко евро иска да дръпне, има бутонче Change и там има опция Convert with card issuer - като се избере това вече си ги изпраща в долари и се превалутират от твоята банка. Това през сайта им, не знам в приложението дали е по същия начин.

# 542
  • Пазарджик
Здравейте. Малко глупав въпрос ,но досега не съм ползвала Пейпал?  Мога ли да прехвърля средствата от Пейпал в банковата ми сметка/ДСК/ и как точно става това?
п.с .Пробвах да прочета в темата ,но не намерих отговор.

# 543
Може. От баланса в ПейПал може да се прехвърлят по 2 начина - или се добавя IBAN на сметката в ДСК и се пуска СЕПА превод към нея, или се добавя дебитна/кредитна карта и се пуска теглене към нея.

# 544
  • Mostly in my mind
Здравейте.
Колко време е необходимо сума от пейпал да се прехвърли към сметката. Използвала съм данните на дебитната карта?
изписва ми "незабавен трансфер", но нямам средства по картата. Исках да проверя да не съм объркала данните на картата, но не ми ги показва никъде, освен последните 4 цифри.

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 15:43 от Лолита

# 545
Зависи банката кога ще отрази постъпилите пари. При някои банки до 1-2 дни се отразяват, при ТБИ/Револют пристигат веднага.

# 546
  • Пазарджик
При ДСК също постъпват веднага.

# 547
  • Mostly in my mind
Инвестбанк. Няма ги още.

# 548
  • София
Не бях влизал от 5-6 мес в акаунта си и съм почти сигурен, че имах поне 30-40лв... сега е празен до 0.00?
Последно преди година правих плащане (видях го в справката - Activity).
Актуалната ми карта си е по подразбиране.
PayPal balance
0,00 EUR
Estimated total of all currencies

Edit:
Опитвам се да заредя... и ме препраща към този сайт:

но нямам право:

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 12:37 от Starrydream

# 549
Не бях влизал от 5-6 мес в акаунта си и съм почти сигурен, че имах поне 30-40лв... сега е празен до 0.00?
PayPal balance
0,00 EUR

Edit:

но нямам право:

Защо трябва да зареждаш PayPal с пари?

# 550
  • София
Скрит текст:
PayPal balance
0,00 EUR

Edit:

но нямам право:

Защо трябва да зареждаш PayPal с пари?
За абонаменти с free trial да кажем. Революта ми го отхвърлят.../нямам физ. карта/

# 551
Не може да се зарежда Пейпал както Револют. За абонаменти не приемат еднократните карти на Револют, само стандартната им карта /виртуална или физическа/.

# 552
  • BG-DE
А, как се захранва баланса в Пей пал?

# 553
Захранва се ако някой друг потребител ти преведе пари от неговия акаунт.

# 554
  • Варна
Какво излиза, че трябва да имаш близък в чужбина, на когото да пращаш пари и той да ти зарежда PayPal.

Общи условия

Активация на акаунт