PayPal / ПейПал – 14

• 55 395
  • 592
  •   1
Отговори
# 585
  • NE
В такъв случай ще пристъпя към вариант 2 - плащане за стоки/услуги като си включа таксата, която ще му спрат за да остане доволен, че е получил договорената сума. Притеснявам се, че категорично не иска този вариант. По спомен получателят не разбира как са получени парите или се бъркам?

# 586
  • BG-DE
Разбира продавачът как е платено и ако не се разберете с него може и да не ви изпрати стоката. Това, че категорично не иска варианта продажба е притеснително, аз лично бих се замислила дали всичко е ОК.

# 587
Това, че категорично не иска варианта продажба е притеснително, аз лично бих се замислила дали всичко е ОК.
Може би аналогичната на НАП  ги задължава да платят данък и затова се дърпат. Като цяло от немските продавачи в eBay от край време не приемат PayPal. Само големите търговци приемаха. Предпочитат банков трансфер. В случая щом се съгласява на лично предаване, не е толкова притеснително.

# 588
  • NE
Също направихме видео чат да ми покаже стоката. Гарантира с добрият си рейтинг, но съм горяла и не вярвам на нищо.

# 589
Също направихме видео чат да ми покаже стоката. Гарантира с добрият си рейтинг, но съм горяла и не вярвам на нищо.
Платите ли чрез опция Семейство и приятели, горите геройски. Никой не може да ви защити. Имах подобен случай, даже питах тук в групата. След това пратих не особено ласкав мейл до съпорта в Пей пал и оттам ми написаха, че тази опция не защитава купувача в случай на некоректно отношение от отстрещната страна. Така, че си обмислете добре рисковете.

# 590
  • Sofia
Рекламация / оспорване на транзакцията не може ли да се пусне към обслужващата банка?

# 591
  • BG-DE
Не мисля, ако е платено чрез Семейство и приятели не се води покупка и съответно няма какво да оспориш.

# 592
  • Куциндрел
Ако е платено чрез опция продажба, Пейпал взема такса, ако е чрез семейство и приятели, не взема. За това продавача не иска. Може да му предложите опция продажба като му платите и таксата на пейпал, тогава сигурно ще се съгласи.

Общи условия

Активация на акаунт