Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - тема 65

• 34 422
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
  • Cobrs
Аз съм доволна от цикленето на нашия паркет. Цената беше около 300 лева за 25 квадрата циклене и две ръце лак на водна основа. Имаше леко прахоляк след майстора, но в рамките на поносимото. Ако искаш, ще пратя телефон на ЛС

# 466
  • тук и там
MayBach,благодаря!  Flowers HibiscusДо днес си мислех че френския La redoute  и белгийският имат еднакво съдържание и еднакви стоки ..Нищо подобно! Добре че беше ти ,та да вляза във френският сайт и да открия разликите..Девойката със сигурност ще може да си хареса нещо  от там.

Последна редакция: чт, 06 фев 2020, 12:04 от Kaisia

# 467
  • Варна

Здравейте мами. Имам нужда от помощ. Това е спалнята ми. Трябва да сменим ламината и ще поръчам ново легло. Това многото кафяво ме дразни. И какъв да е ламината? Леглото ще е тапицирано , но какъв цвят? Стените са светло сини, те остават така. Пускам снимка и на леглото, което ще поръчаме. Много  ще се радвам някой да ми помогне, наистина не мога да се справя сама.

Писах преди два дни , никой не ми отговори. Побутвам си питането.

# 468
То кафявото на леглото не е драма.
За мен с другото кафяво сте пресолили. Гардероб, врати, скрин..
Според мен трябва да я отворите малко тази стая с мнгоо светъл под, който ще кореспондира със светлите части на гардероба.
Леглото ..всъщност може би само таблата бих сменила едва след като видя как седи с новия под.
Кувертюрата и текстила твърдо не този цвят, не мога да кажа какъв обаче защото аз стените ги виждам бели на снимките
Бих сложила някакъв голям постер или комбинация от малки рамки между лампите над леглото..

Последна редакция: чт, 06 фев 2020, 13:01 от second

# 469
Ако леглото няма някакъв проблем с механизъм и т.н. по-скоро бих го претапицирала Rolling Eyes
Гардероба е много далеч от моя вкус и много трудно бих го свързала с някакъв паркет. Леглото тъмно сиво или тъмно синьо.
Ако заложите на някакъв по-едноцветен светъл паркет, защо не и много тъмно кафяво (тъмен шоколад) легло Hands V

# 470
  • тук и там
Стените и аз ги виждам бели.Реших че снимката не е актуална-нито намек за синьо не  се вижда при мен..Thinking

# 471
И аз съм за синьо легло като на снимката и светъл под. + перде или друг акцент в цвета на леглото. Или да не се сменя леглото само кувертюра, възглавнички и пердета примерно.

# 472
  • Варна
Благодаря за бързите отговори. Стените са jade white на Dulux, много светло сини. Не сме обзавеждали  ние, така сме купили. Вратите на гардероба и аз не ги харесвам, но самият гардероб е със много добро вътрешно разпределение, има много чекмеджета, страшно е удобен. Мислех си да сменим само кафявите врати, но отстрани пак ще се вижда кафявото. А леглото ще поръчаме ново, по високо, с по висока табла и с ракла отдолу. Утре трябва да избера цвета. И на мен синьото ми харесва за легло , но не знам как ще стои с този гардероб. Иначе стаята е голяма , с 4 прозореца.

# 473
Освен синьо бих вкарала още някой по свеж цвят-  горчица
https://i.pinimg.com/564x/96/a2/fd/96a2fdea2dbe8361d90f246630178bab.jpg
корал https://i.pinimg.com/564x/58/b6/bc/58b6bc0fc1ea598b3f8af63324ef507e.jpg

# 474
Natt, според мен пропускаш шарения гардероб и тъмнокафявите врати. Иначе тъмносиньото с посочените цветове е супер.

# 475
Кайсийке, много се забавлявах с диалога ви Grinning възхишавам се на търпението ти. Отдавна за съм я оставила да шляпа по чорапи, ама моето майчинство тепърва предстои, затова да не се обаждам много Grinning

Naneto, миналата година ни взеха 25лв/м2 за циклене, обаче беше голям зор да намерим човек, защото площа не беше повече от 40кв.м. и на никой не му се занимаваше.

Fani, лично мое мнение е, че започвате примяната от най- заобиколния път. Струва ми се, че една идея по- тъмно синьо на стените с някакъв цветен акцент, дали на спално бельо, дали на картина над леглото, биха се получили нещата. Махнете и лампите над леглото и сложете някакъв по- светъл килим с нюанса на акцента. Няма ли да се получи така? Не ми се струва чак толкова дразнеща обстановката. По- скоро се слива и е в една цветова гама, затова идва в повече. Лично мое мнение, де.
Скрит текст:

# 476
Хич не ги пропускам, ако бях аз веднага бих  сменила вратите на гардероба. Но според мен трябва да има нещо шареничко в текстила да грабва окото и да радва душата. Simple Smile

# 477
Аз също бих махнала лампите и бих сменила цвета на стените с по-топъл. Така и гардеробът няма да е толкова мрачен. Картина или постер с цветен акцент над леглото също ще освежи обстановката. На мен лично стаята така ми е мрачна и ѝ липсва цветно петно за топлина.

# 478
  • Варна
Отново благодаря. По принцип на леглото покривката е тюркоазена на Икеа , но сега е изпрана . Сега пак ходих да гледам вратите на гардероба. Те не се от плоскости, а от един тънък материал , който го слагат на дъното на чекмеджетата , не знам как се казва. Много са леки вратите. Тази плоскост е  в  една алуминиева рамка. В събота ще накарам ММ да свали една врата и да се помъчим да махнем рамката, да видим какво ще стане. А  с какъв цвят може евентуално да се сменят кафявите врати на гардероба?  Не знам ако видите другите стаи какво ще кажете. Много нюанси на  кафяво има в тази къща. Laughing  Дневната - огромна беше, с тъмен паркет и тъмни мебели. Сега е с бели мебели и светло сив ламинат. Скрина мога да махна, да сложа друг.  Май клоня към синьо легло. Лампите и тях ще ги махна, но много трудно се намират лампи с въженце за включване  - вчера видях едни за по 155лв. бройката.

# 479
Най добре направете снимка на гардероба и пуснете запитване до няколко мебелни фирми, какви варианти за врати могат да ви предложат. Ако ви устройва ценово действайте. Ако оставите синьото легло, което е много хубаво гардероба може да е син, бял. Сядате и разглеждате снимки, и набелязвате какво ви харесва. Като се прави на парче, обикновенно не се получават нещата. Трябва да имате ясна концепция какво искате и какво ви харесва.

Общи условия

Активация на акаунт