Спирала за мигли - тема №19

• 50 927
  • 761
  •   1
Отговори
# 435
  • Street of Dreams
Според мен е свързано по_скоро съа евентуалното слагане на спирала и възможността консистенцията му да я разгради.

# 436
Единствената спирала, от която съм доволна Bourjois Volume Glamour спирала за обем и сгъстяване.
Може ли линк от коя точно,че ми излизат няколко такива?

# 437
  • някъде под слънцето...
Не съм слагала спирала от началото на карантината.

Обаче продължавам упорито да слагам от показания по напред серум за мигли.
Вече забелязвам нови мигли, с дължина 2 или 3 млл, и като цяло миглите са по дълги.
Добре, че изкупих наличните в магазина докато беше отворен.
За протокола, серумът след първата седмица може да се ползва и сутрин.

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 15:48 от sl

# 438
  • Street of Dreams
Аз се притеснявам (между милион други притеснения) дали няма да ми изсъхнат хубавите спирали Grinning

Шанелът още не съм го отворила, но имам две, които сигурно ще изхвърля в даден момент. Еми, почивка...

Времето е идеално за серуми и грижа.

# 439
  • някъде под слънцето...
И аз така....
Накупих разни спирали и праймъри преди карантината....
Но на фона на това, което се случва около мен, нямам никакво желание за грим.
Наблягам на грижи...
Ще се гримирам после...

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 18:33 от sl

# 440
  • София
Ооо, аз поне три пъти седмично имам онлайн конферентни разговори и сесии по 2-3 часа и се гримирам, фризирам, обличам официално. Няма да ми залежи нищо от натрупаната козметика, няма да ми изсъхнат спиралите, даже ще поизразходя натрупаните количества. За сега не купувам нищо освен парфюми(Mr. Green), въпреки че онлайн изкушенията са много.

# 441
  • София
Момичета, нахлувам с бърз въпрос: препоръчайте спирала, която е лесна за измиване/сваляне. Имам хубави естествени мигли и това е единственото ми условие.
За ориентир - нещо като Sumptuous Extreme/EL, която ми е вечно любимата спирала от много години и си търся нови идеи.
Не ми харесват Clarins, Guerlain, Clinique.
Ако има и тъмно кафяв цвят ще е идеално Simple Smile

# 442
През три поста се поставя въпроса за спирали, които се свалят лесно... Не искам да съм груба, но малко ми омръзва едно и също нещо да се предъвква нон стоп.
А и доколкото виждам от споделеното - при всеки е индивидуално.

# 443
  • някъде под слънцето...
За моите мигли, тази спирала.е най доброто.Дълги извити мигли, лесно сваляне(но незнам дали е от дегримьора или от спиралите нямам трудно свалящи се). и евентуална грижа за миглите...., за която нищо не мога да кяжа, защото започнах да я ползвам малко преди блокадата.

Четката и има две положения(завърта се)  и се променя.Първото положение е за дължина, второто за обем.

Цената е доста приемлива

# 444
Sl, забелязваш ли разлика в резултата при различните форми на четката?
Буржоа имат подобна серия, но така и не можах да се спогодя с четката при по-гъстата ѝ функция и до края я ползвах само в изправен вид...

# 445
  • някъде под слънцето...
Има разлика.
За моите мигли по добре се справя неусуканата четка..
Но в интерес на истината я използвах само няколко дни, но пък се "запасих".
Бях в чуденки дали да се запася с нея или да взвма другата , която по скоро серум грижа за миглите.
Не исках да  я пробвам (с четка за еднократна употреба) защото вечв бяхме с обявена аларма.
Предпочетох да се запася с праймъра на Живанши(който е и грижа за мигли, дори  съветват да св ползва вечер като нощтна грижа), защото го познавам и съм пробвала.
Дори и това свърши скоро, защото при нас го удължиха с още 15 дни , не бих пробвала нищо ново, защото видях как са запечатали тестерите преди да затворят.
Предполагам че вместо да ги изхвърлят и да отворят нови, ще разпечатат старите.

Последна редакция: нд, 22 мар 2020, 14:39 от sl

# 446
Sl, аз също съм на вълна Бай Тери, поръчах праймъра и ФДТ, който препоръча, сега ще поръчам и спиралата- благодаря за отзивите!

# 447
  • някъде под слънцето...
NiaV, дано да ти харесат
Моята отсипка  от ФДТ свърши , малко преди да си купя.
Надявам се да го започна, когато всичко това свърши.
И аз тъкмо им станах фен.....

При нас ситуацията е доста сериозна и не ми е до гримове.
 П.П, Пазете се всички, тук вече отчитат грешката, че въведоха мерките късно.

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 00:07 от sl

# 448
Момичета,мнение за тази-theBalm Mad Lash

# 449
И аз имам спирали за години напред. Последния път, който ходих в Дъглас, служителката вместо Диор максимайзер, ми е сложила в чантата Пъмп енд волюм... Видях я чак,когато се прибрах и тъй като живея на час и половина път от там въобще не се занимавах да я връщам. Та се прибавя още една към колекцията ми Smile
A спиралата на Елизабет Арден е чудесна за моите мигли! Разделя ги чудесно, прави ги по-плътни и обемни. Вече доста време ходя само с нея и ми харесва много. Единствен недостатък е, че се сваля една идея по-трудно. Както винаги ползвам я с база Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт