Спирала за мигли - тема №19

• 50 915
  • 761
  •   1
Отговори
# 465
Имай предвид, че дори като ти изглежда тъмна и не виждаш цвета и пак ще ти подчертава цвета на очите много по-ефектно от черна. Особено ако си зеленоока/с кафяви. Със сини очи може да е малко по-трики, но като цяло се съчетава чудесно с много цветове очи.

# 466
  • При децата ми
Момичета, коя от тези спирали бихте препоръчали?

Всичките са на хубави цени в "Парфимо".

# 467
Аз съм за Big Shot или Dark Magic.

# 468
Аз съм последната на Буржоа

# 469
  • Стара Загора
Глас и от мен за Буржоа - удължава, разделя, извива и не се рони.

# 470
О, развълнувах се!
Както си седим с ММ и ме гледа  : “О, ти си днес с новата спирала!” И аз “ама откъде разбра?!”, “Ами, лилава е...” 😄
Та това успя да хване той, моля да се направим, че не виждаме минусите тук😄😄😄

# 471
Lollaa, чудесни мигли имаш Flowers Hibiscus На слънце цветът се вижда много добре.

# 472
Благодаря, tamar. Явно ще гледам цвят в профил😄

# 473
Аз съм със зелени очи. Напоследък ползвам една спирала на Мейбълин, която се води тъмнолилава, но нансена изглежда черна (Snapscara). Обаче на мен ми е идеална - хем подчертава миглите, хем очите ми направо светват с нея, така изпъква цвета.
Трябва да огледам Lash accelerator  на Римел. имах преди години и наистина ми растяха много миглите с нея. Подарих и на сестра ми и тя каза същото. Дано не са развалили формулата, аз и като спирала я харесвах - разресваше и леко удължаваше, даваше приличен обем.
Иначе от тази на Буржоа не съм очарована - подрежда и оцветява миглите ми и дотам.

# 474
  • някъде под слънцето...
Още един фен на лилавите спирали.
Правят чудеса за сръклените ми очи.
Но трябва да внимавам мниго с цвета, ако не са синьо лилави приличам на сестрата на Дракула..
За жалост не са много марките, които правят мастлено лилави спирали.

Последна редакция: ср, 15 апр 2020, 23:34 от sl

# 475
sl, може ли да ми препоръчаш някоя? 😊

# 476
  • някъде под слънцето...
Последните  от киито съм доволна, .Дори от Шисейдо и Живанши имам запас по две неотворени.Мосля , че и двете са спрени от производство.

Ползвала съм и лимитки на Кико, само заради цвета, с добра основа биват., но без са откровено зле .
Радиант никак не е лоша.Миналото лято си я бях купила от Пловдив, разчитах  че тази година тийнката ще ми я донесе ,Като  гледам на къде вървят нещата съмнявам се, че ще може да пътува, въпреки, че има билет още от януари.

# 477
Благодаря, ще ги разгледам.
Относно Радиант, мисля имаха онлайн магазин и може с превозвач да си я поръчаш до Испания, когато си отворят пфисите Simple Smile

# 478
  • някъде под слънцето...
Между другото Радиант е по светла от колкото на снимката , а Живанши си е тъмно лилава.
Живанши и Бай Тери са две в едно , в смисъл и  грижа за миглите.
Втората дори се води серум  за мигли и  няма драматичния ефект на Живанши.
Шисейдо също не прави драми и е подходяща за дневвн грим.
Радиант може би ще поръчам да ми вземат, когато нещатата се нормализират.
Споделяла съм и друг път, че от определена възраст(която съм преминала)  черна спирала на долния клепач добавя годинки във визията , но пък цветната с подходящ молив освежава погледа поне при мен.

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 10:49 от sl

# 479
  • Варна
sl, кажи малко повече за Шисейдо.
Моят опит с техните спирали е свързан само с разочарования, но конкретно за тази чета отлични отзиви и съм любопитна да пробвам.
Аз не се вълнувам от цвят, черна бих поръчала. Интересува ме четката, свалянето, оформянето на миглите.
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт