Спирала за мигли - тема №19

• 50 899
  • 761
  •   1
Отговори
# 495
Помня, че коментирахме преди време проблемът с постоянно сълзящи очи и други момичета се оказаха със същия проблем. Някоя да се е справила с това и как? Очите ми сълзят целогодишно, но сложа ли спирала става още по-неприятно. Пробвах с водоустойчива, но пак не е вариант, при свалянето се раздразват още повече, стават ми едни червени петна във външните ъгли и ме дразнят с дни.
И на мен ми сълзят понякога, пробвайте Alverde sensitive спиралите, с тях ми е добре Simple Smile

# 496
Руса мама, серум за растеж?😉
Иначе дължина Боржуа биг лашес от мен.
И тя е за обем

# 497
  • Пловдив
О, да, за обем е, но придава много прилична дължина. Утре ако искаш ще ти я снимам.

# 498
Ланком Grandiose е чудесна за дължина и извивка, без обем.

# 499
Ако имаш от къде да се сдобиеш с Тарт, при мен Lights Camera Lashes дава хубава дължина.

# 500
Помня, че коментирахме преди време проблемът с постоянно сълзящи очи и други момичета се оказаха със същия проблем. Някоя да се е справила с това и как? Очите ми сълзят целогодишно, но сложа ли спирала става още по-неприятно. Пробвах с водоустойчива, но пак не е вариант, при свалянето се раздразват още повече, стават ми едни червени петна във външните ъгли и ме дразнят с дни.
Да нямаш сухота в очите и да се дразнят?Опитвала ли си с капки”изкуствени сълзи”? Моите сълзяха гака много силно когато се оказа,че имам диоптър на очите, а не съм знаела.

# 501
Аз имам диоптър, малък е, но имам. Нося очила като работя на компютър, или чета. Ще пробвам с тези сълзи.

# 502
  • Пловдив
Задължително капки и позиционирай компютъра да е под нивото на очите, дори и с малко, за да гледаш надолу. Ако вече не е нагласен така, разбира се. През почивните дни може да правиш промивка на очите с извлек от лайка. Просто наплискваш с отворени очи няколко пъти.

А някой пробва ли вече новата Le volume stretch de Chanel?

# 503

Днес си я взех, но от много туш миглите ми стават прекалено наситени
Пробвах като самата четка я избърсах с найлон... Ефекта е по добър!
И аз си я купих, по препоръка в темата. Много съм доволна Simple Smile Другата, която ми допада и ползвам с кеф, е Бамби на Лореал Simple Smile

# 504
  • Sofia
Момичета, не знам как й вървят парите на тази спирала, ама ми се струва за без пари направо.. Grinning
Не съм сигурна дали е за тук линка, ама темата нали е за спирали. Simple Smile)

Скрит текст:

# 505
Suun, на мен не ми излиза цена,няма наличност. Колко струваше?

# 506
  • Sofia
Пацолина, бързи пръсти имат съфорумките.😁
7.28 лв., очите ми не можеха да повярват хаха. Ама това ми е първата спирала на Мак и не знам как вървят като цени. Simple Smile))
Е, знам, че не струват 7 лв. бройката де хаха.😃

# 507
юхууу,тя без пари е била направо Scream Не съм пазарувала от този сайт, но разгледах нещата на марки,които пазарувам. На Диор например са с нормални цени.. много интересно.

# 508
  • Sofia
Аз имам няколко поръчки оттам, редовни са били, зареждат и марки, които не съм ги виждала по другите сайтове. Имат надценка и на доста неща, но от време на време пускат офертички. Ще свиркам ако пак мерна нещо.😁
Ти ползвала ли си я тази спирала иначе?

# 509
  • Манчестър
Аз като погледнах линка сутринта още я имаше на 7.28 лв

Общи условия

Активация на акаунт