Спирала за мигли - тема №19

• 50 896
  • 761
  •   1
Отговори
# 510
  • някъде под слънцето...
Не се разбеахме със спиралите на МАC.
Eдинствената която съм повтаряла е минито с лилав цвят.Купувах я само заради цвета.Като качество не ми допадаше особено.
Между другото не знам дали МАC  са влошили качеството си или пазара е станал доста по разниобразен от ореди 20 години, но определено не са това, което бяха тогава.

# 511
  • Street of Dreams
И аз не съм доволна от МАС.

Нямам търпение да кажете за новата на Шанел. Аз гледам да докипам старата все и от нея имам, защото от опит всичко нови е разочароващо. Същото видяхме и при Шанел. Затова залагам на изпробвано и сигурно.

Само ме е страх да не ми изсъхне, докато й дойде времето. Естествено, че я отворих да й се порадвам, като дойде, а и да видя дали всичко е наред.

# 512
tanch, моите очи също се зачервяват и сълзят от спиралите. С водоустойчиви е най-зле. Капки слагам постоянно, има някакъв ефект.
По принцип слагам спирала ежедневно. Сега, повече от месец не бях ползвала и очите ми изобщо не се зачервяват. Миналата седмица бях в офиса един ден. Гримираха се и очите ми буквално кървясаха за нула време. Не знам как ще привикна отново Confused

# 513
Точно тази на МАС не съм. Ползвала съм тази https://www.asos.com/mac/mac-in-extreme-dimension-lash-mascara-3 … black/prd/9667388 и за мен беше огромно разочарование. Слепваше ми миглите, ронеше се ужасно и се разтичаше. Но пък имам позната гримьорка, на която това й е любимата спирала Simple Smile Та за всеки влак си има пътници.
Но за тази цена бих я взела и аз да я пробвам Smiley
Днес съм с Climax на Нарс, отдолу с базата на Смашбок. Невероятно добра комбинация. Удължени мигли с приличен обем Simple Smile Доволна съм. Единственото,кооето не ми допада в тази спирала е, че много си мацам клепача. Абсурд да е нося, когато съм със сенки,защото ще стане мазало. Но за това обвинявам по-скоро себе си Smiley

# 514
  • Sofia
Thank you, Пацолина.🌺
Аз си бях сложила “стоп” за спирали, че имам доста неотворени, ама съм си далавераджийка и видя ли добра оферта, не подминавам.😃
На този Мак, който си сложила линк, също му бях хвърлила очо заради четката, но впоследствие не стигнах до нея заради самоналожения бан.😂
Е, ако ми я пуснат за 7 лв....😄

# 515
  • Пловдив
Момичета, от личен опит за чувствителните очи препоръчвам да ползвате спирали от марки с минерална козметика. Аз по този начин си реших проблема.
Другото е да следите коя ви създава проблем, и коя не, за да проследите съставките на спиралите си и да видите  къде е разликата.
И третият съвет от мен е да ги сменяте доста по-често от препоръчаните 4-6 месеца. Flowers Hibiscus

# 516
Sun,говори ми за неотваряни спирали Smiley А пък за отворените е страшно, имам сигурно около 20...Close Тъй че на мен не "стоп",ами усмирителна риза ми трябва Sweat Smile Но за 7лв и аз бих взела, те дрогерийните са по-скъпи.

# 517
  • Пловдив
Точно тази на МАС не съм. Ползвала съм тази https://www.asos.com/mac/mac-in-extreme-dimension-lash-mascara-3 … black/prd/9667388 и за мен беше огромно разочарование. Слепваше ми миглите, ронеше се ужасно и се разтичаше. Но пък имам позната гримьорка, на която това й е любимата спирала Simple Smile Та за всеки влак си има пътници.

Точно тази спирала на мен ми е любима,толкова обемни и подредени мигли с друга не съм постигала и никога не ми се е размазвала.Харесва ми много повече от ланкомските примерно,да не би твоята да е била отваряла или нещо подобно?

# 518
Жижи, нямам идея. Но в интерес на истината бързо изсъхна Thinking

# 519
  • Sofia
Крастата е лошо нещо, все трябва да я почешаш, ама не искаш и да я излекуваш.😃 Та, така и с нашите спирали и други мании.😃
Ама не спирай, кой ще ни зарибява иначе..🌺
Тази на Мак ще я пробвам също, ще взема пак да я дебна. Simple Smile)

Аз нали си имам all time favorite спирала - на ЕЛ, но вече и на Кларанс Wonder Perfect 4D ми стана такава...след като я разработих де.😁

# 520
Препоствам от друга тема:
Момичета, привет! Не пиша, само гледам и се вдъхновявам. Наскоро си поднових Chanel Le Volume в цвят наситено черно. Прииска ми се спирала в тъмносиво или просто сиво. Прерових нета /бг сайтове/ и не успях да открия. Може ли насоки? Благодаря на всички!

# 521
Обожавам сиви спирали! Много рядко се намират обаче. Ланком има Hypnose Drama в цвят excessive grey, Кико имат една много готина в сиво. Ще ги намеря и ще постна линк. Не знам обаче дали ги има в БГ сайтове.

# 522
Ейвън имат една Festival black. Води се с блестящи частици, но цветът е сивеещ, а не черен. Много ме изненада при първото слагане, защото очаквах наситено черно.

# 523
Ниа, Кати, благодаря!
Ще потърся Драма-та онлайн, дано я има в Нотино или Парфимо, а за Ейвънската мога да се свържа с една приятелка, която е дистрибутор.
Помня Максфактор имаха една серия спирали, чиито свят подчератваше ириса на очите, но едно, че не съм купувала и тествала, друго, че отдава не са налични. Продължавам да издирвам Simple Smile

# 524
  • Пловдив
Жижи, нямам идея. Но в интерес на истината бързо изсъхна Thinking
Ами моята е вече на 6м.отворена,почти свършва и пак не е изсъхнала,така че е много вероятно тази,която ти си ползвала да не е била наред.Пиша това,за да й дадеш пак шанс след време,ако обичаш разбира се обемни силиконови четки.

Общи условия

Активация на акаунт