Спирала за мигли - тема №19

• 50 819
  • 761
  •   1
Отговори
# 645

За мен това е перфектна спирала! А съм купила много модели, от които имам и любими. Но тази ми легна на сърце Simple Smile

Абсолютно подкрепям Hands V  Това е и моят фаворит.

# 646
  • София

От Коледа насам ползвам Бонилаш всяка вечер. Месец след употреба резултатът беше налице - най-вече по отношение на дължина на миглите. По-гъсти и по-тъмни не са, но аз нямам проблем с гъстотата им, а за цвят ползвам спирала Simple Smile

# 647
Аз наскоро си взех тази:

И съм страшно доволна, или предишната ми спирала съвсем е била изхабена, или тази наистина ми прави миглите двойни, не слепва.

# 648
Аз наскоро си взех тази:

И съм страшно доволна, или предишната ми спирала съвсем е била изхабена, или тази наистина ми прави миглите двойни, не слепва.
О, това е уникална спирала! Купих я извънредно по време на ИП, защото Сефора не работеше за тяхната сайз ъп и вече се чудя дали Лорелската не е по-добрата.
Обем, разделяне, плътност на миглите, наситен черен цвят, никакво размазване и ронене. Идеалната спирала за мен! 🧡

# 649
Бонилаш струва ли си като инвестиция предвид цената? Дразни ли очите? И ефекта му продължава ли като се спре? Примерно ако се даде малко почивка на миглите и после пак да се ползва...
В момента има добро намаление и се чудя дали да си купя Simple Smile

# 650
  • София
Бонилаш струва ли си като инвестиция предвид цената? Дразни ли очите? И ефекта му продължава ли като се спре? Примерно ако се даде малко почивка на миглите и после пак да се ползва...
В момента има добро намаление и се чудя дали да си купя Simple Smile
И колко струва с намалението?

# 651
От 56 лв на 39 лв е намален Simple Smile

# 652
  • Пловдив
+1 за бонилаш, използвам го от 1г, супер доволна съм!

# 653
За колко време стига една разфасовка?

# 654
За колко време стига една разфасовка?
Бягай да го взимаш на намаление, с Пацолина откога ти казахме за Нанолаш- на тази цена и Бони не е за изхвърляне. Около 3 месеца трае при мен, но аз се мажа като за последно (3 слоя).

# 655
Може ли информация къде? Може и на лични. Simple Smile
Миглите ми са дълги, но имат нужда от сгъстяване.

# 656
kati_v, в сайта на аптеки Sopharmacy. Промоцията свършва днес.

# 657
  • София
Бонилаш боцка леко при нанасяне. Но не дразни в дългосрочен план. Една опаковка ми стига за 4 месеца, даже и малко повече сякаш.
Не съм правила почивка и нямам намерение да правя.

# 658
  • Пловдив
Намалението не е ли само за клиенти с клубна карта, аз опитах да поръчам,но ми излезе на нормалната цена.

# 659
Жижи, аз имах някаква стара регистрация в сайта и явно съм имала активна клубна карта. Намалението беше до вчера.

Общи условия

Активация на акаунт