Спирала за мигли - тема №19

• 50 875
  • 761
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Изпуснала съм темата.
Нямам нужда от спирали, но съм се навила да си взема виолетовата на Радиант.
Имам черешата на Мейбълин, но си личи че не е черна само на пряка слънчева светлина, а аз на такава съм със тъмни очила или на сълна изкуствена светлина съответно. В началото ми се стори ужасна, но след месец като я пробвах проработи.
Може и база да взема някаква, от много време карам без, имам две на Евелин, но са нито лоши, нито хубави и така си седят. Ще гледам да ги слагам следващите дни все пак да вървят.

# 181
Пробвала съм на дивашките мигли с гребенче-не щат да стоят мирни. Най-читав сресан резултат съм постигала с Grandiose, но ми оставя точици под веждата, моят проблем като цяло е, че повечето спирали ми се размазват там. 
Ще разгледам в домашния ад, аз съм спирален лаик, но съм складирала залежи и ще потърся силиконова четка, lash sensational обаче ми стои ужасно- ще покажа тези дни.

# 182
Аз съм меко казано разочарована от “лилавата” на Мейбълин. Нищо лилаво няма. Нито на пряка, нито на изкуствена светлина. Оставяме настрана резултата от самата спирала...

# 183
  • някъде под слънцето...
NiaV, разкошни дивашки мигли и поглед. Heart

.

Който пита за растеж - revitalash и rapidlash са серуми, а не спирали, с четка като на очна линия. Имат ефект, особено първият. Даже се сетих, че един се мотае от години вкъщи, не го ползвам и е време да го хвърлям.

Прекрасни са миглите на NiaV

Серумите са ефекривни , макар, че бях по доволна от старата формула на Ревиталаш.
Сега има всякакви лашове.
Подсетихте ме  да си взема това
 Като спирала е.Ползвах го преди две години и бях доволна.
Точно заради ефекта на серум се бях спряла на спиралата-серум на Бай Тери.
Ревютата , които намирам са противоречиви

Някой, който я е  ползвал?

Последна редакция: вт, 28 яну 2020, 09:24 от sl

# 184
Аз съм най-доволна от Нанолаш, но не съм пробвала показания от теб, Sl. Ревиталаш е супер, но е скъп и не ми даде растежа, който постигнах с Нано.
Аз ще поръчвам нещица от Бай, ще взема и спиралата и ще ви пиша.

# 185

Подсетихте ме  да си взема това
 Като спирала е.Ползвах го преди две години и бях доволна.

От къде  се купува,цена?

Аз питах.Искам да е спирала ,не серум.

# 186
А мнения за този серум на Мавала? Има ли ефект от него??
Ползвала съм продуктите за нокти и имаше страхотни резултати, та се чудя на това

# 187
  • някъде под слънцето...
Toва съм го ползвала преди 15 години(тогава започнах с козметиката за мигли), когато вслесствие на здравословен проблем бях останала без мигли.
Ефектът беше слаб и едва забелвжим.Предполагам, че са го осъвременили.
Virty e от една квартална аптека, цената е 20 евро.

# 188
Toва съм го ползвала преди 15 години(тогава започнах с козметиката за мигли), когато вслесствие на здравословен проблем бях останала без мигли.
Ефектът беше слаб и едва забелвжим.Предполагам, че са го осъвременили.
Virty e от една квартална аптека, цената е 20 евро.

ох,значи не е от Б-я:disappointed:
Ще взема една спирала от аптеката до нас, с пантенол и хиалурон.
Дано ми подхрани малко миглите.Едно време ми бяха хубави,черни дълги,големи,и до скоро,съсипах ги с едно единствено слагане на изкуствени мигли косъм по косъм.

# 189
Моите са си буйни точно- аз желая подредени и равни Simple Smile.
Иначе знам, че не са ми къси- немалко серум е отишъл за тях, просто са рошави.
Кой серум?

# 190
# 191
  • Бургас
A нанолаш срещу бонилаш? Flushed

# 192
  • някъде под слънцето...
Не съм ползвала  нанолаш(пропуск, който трябва да поправя) , но лятото бях с Бонилаш.резултат имаше , но не очеваден

Последна редакция: вт, 28 яну 2020, 21:54 от sl

# 193
Нанолаш срещу Ревиталаш, Бонилаш, FEG (какъв боклук!) и Milk- победител е Нанолаш.

# 194
От ФЕГ ми окапаха миглите след като го спрях, няма такъв боклук.

Общи условия

Активация на акаунт