Спирала за мигли - тема №19

• 50 884
  • 761
  •   1
Отговори
# 540
  • Sofia
Ружа, взех я от makeup, но в момента не е налична. Вижте в нотино и парфимо.

# 541
Здравейте. Каква кафява спирала ще ми препоръчате? Имам на Макс Фактор 2000 калории ,но нещо не се спогодихме. А и цветът и не личи че е кафяво.
https://www.emag.bg/spirala-vivienne-sabo-cabaret-premiere-za-ar … ava/pd/DHN0CCBBM/  някой ползвал ли е тази?

# 542
# 543
Здравейте. Тази седмица ходих всеки ден с различна спирала, за да снимам Simple Smile Това са една част от спиралите, които ползвам и имам отворени. Като на първата снимка съм без нищо, за да добиете някаква представа за миглите ми.  Енжой Simple Smile
...

Другата седмица ще снимам още. На въпроси от типа какво ги правя толкова много спирали, отговарям веднага - нося си ги с кеф Blue Heart

Последна редакция: чт, 21 май 2020, 09:53 от bubanka

# 544
  • Street of Dreams
Страхотно ти стои молив на горния клепач, особено петроленият! Знам, че съм офтопик. Първата на Арден+Диор сякаш най-добре стои като спирала,но не и като цялостна визия. Simple Smile

# 545
  • някъде под слънцето...
Пацолина
Прекрасни очи Heart
Завиждам.
На мен ми допада комбинациата Арден Диор.

# 546
Отзиви за спиралите на АртДеко? Преди сякаш беше по-известна марката, сега толкова трудно се намират по магазините, че...

# 547
  • Street of Dreams
Не е голяма загуба, макар на млади години и за мен да бяха топ. Просто тогава нямах много опит.

# 548
Ама биват ли? Че си мисля да поръчам да пробвам...

# 549
  • някъде под слънцето...
За мен.Не.

Последна редакция: сб, 09 май 2020, 12:37 от sl

# 550
  • Street of Dreams
И аз в момента не бих си купила. През 2003-та Артдеко, Лореал и Макс Фактор бяха нещо супер интересно и луксозно за мен Grinning А в Бг не бях ги виждала.

# 551
Много ви благодаря,момичета ❤ В редките случаи,когато се събудя по-рано за работа,си правя цялостен очен грим. Иначе мацвам набързо една спирала и газ 😃 Дори на снимки си личи кога съм се старала с нанасянето ѝ и кога съм бързала. Спиралата на Елизабет е много хубава,само трябва да се има предвид,че при прекаляване с количеството,слепва. Днес бях над 12ч с нея,не е мръднала.

# 552
Онзи ден изхвърлих всичките си налични спирали.. Около 15 броя имах, всякакви, голден роуз, есенс, мейбълин и лореал като марки. Купих тази, за втори път я купувам, не мисля, че до момента някоя я е надскочила. С нея миглите ми са равни, гладки, извити, подредени и обемни. Не са анемични, нито претрупани от дебел слой туш. Нямам какво повече да желая на наличните ми естествени мигли. Видях, че има вече и цвят боргунди. Някоя да има мнение за цвета?

# 553
Аз взех в цвят Бургунди.Не мога да преценя дали изглежда по - добре от черен цвят, може би зависи и какви сенки се използват. От ефекта съм доволна, не се рони и не утежнява миглите.

# 554
Здравейте. Тази седмица ходих всеки ден с различна спирала, за да снимам Simple Smile Това са една част от спиралите, които ползвам и имам отворени. Като на първата снимка съм без нищо, за да добиете някаква представа за миглите ми.  Енжой Simple Smile
Скрит текст:

Другата седмица ще снимам още. На въпроси от типа какво ги правя толкова много спирали, отговарям веднага - нося си ги с кеф Blue Heart
Прекрасни очи и мигли! Всичко ми харесва Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт